Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Περα απο την πλακα παντως το να ψαξαμε την υποθεση, να ρωτησαμε δηλαδη, δεν το θεωρω απιθανο.
Ο παιχτης θελει να φυγει για να παιζει, το συμβολαιο του δεν ειναι απλησιαστο (εαν ισχυει οτι ειναι 2,5εκ) και οι ομαδες που τον θελουνε δεν ειναι και τιποτα μεγαθηρια. Ενταξει η Ζενιτ ειναι αλλο λεβελ αλλα Γιουροπα παιζει κι αυτη.
Προφανως και δεν θα ερθει, αλλα το οτι μπορει να το ψαξαμε δεν το θεωρω απιθανο. Εχει και ακρες ο Λουμπος με τους Ουκρανους.
Ο παιχτης θελει να φυγει για να παιζει, το συμβολαιο του δεν ειναι απλησιαστο (εαν ισχυει οτι ειναι 2,5εκ) και οι ομαδες που τον θελουνε δεν ειναι και τιποτα μεγαθηρια. Ενταξει η Ζενιτ ειναι αλλο λεβελ αλλα Γιουροπα παιζει κι αυτη.
Προφανως και δεν θα ερθει, αλλα το οτι μπορει να το ψαξαμε δεν το θεωρω απιθανο. Εχει και ακρες ο Λουμπος με τους Ουκρανους.
Ελπίζω να μην ισχύει το θέμα δανεισμού του Κονοπλιάνκα γιατί είναι εντελώς παράλογο να δώσουμε 2-3 εκατομμύρια για να δανειστούμε έναν παίχτη που δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε. Παιχταράς οκ, αλλά δε νομίζω ότι είναι πια για τα κυβικά μας. Θέλω να πιστεύω ότι είναι αντιπερισπασμός για να κινηθούμε άνετα για τον πραγματικό στόχο.
-
Johnys σ αυτο εχεις πολυ δικιο. Εχουμε στην ακρη καποια εκατομμυρια, αν ειναι να τα πεταξουμε για να παρουμε εναν παιχτη για 1 χρονο ειναι μεγαλη βλακεια.
- ace79grpaok
Έτσι γλεντήστε μας αρδακια,τι κονοπλιακα ? Σουρλε και πακέτο ματουιντι στα χαφ γλεντήστε μας ,αφού καθόμαστε σαν τα ζώα να κρεμόμαστε από τα χείλη τους.Ζαιρη μην κανεις εκπτώσεις στον πάπα πες και αγουερο .
πραγματικα κ εγω ελπιζω να μην εγκληματισουμε παλι και δωσουμε για δανεισμο 2-3 εκ ευρω...
Κονοπλιάνκια;Πάλι καλά δεν έμεινα ξύπνιος να περιμένω το όνομα.
Παίκτης με αξία 25 εκατομμύρια;Και να το γράφει ο Ζαίρης;Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εγώ τον θεωρώ από τους ελάχιστους σοβαρούς.
Τι να πω δεν δίνω πάνω από 0,5% πιθανότητες να έρθει αυτός ο παίκτης έστω και δανεικός.
Αυτός αριστερά δεν παίζει;
(Το ότι γράφετε "όχι σε δανεικός 2,5 εκατομμυρίων και γουστάρατε Ιμπάρμπο που είναι δανεικός 1 εκατομμυρίου,το περνάω στα ψιλά).
Παίκτης με αξία 25 εκατομμύρια;Και να το γράφει ο Ζαίρης;Δεν ξέρω για εσάς,αλλά εγώ τον θεωρώ από τους ελάχιστους σοβαρούς.
Τι να πω δεν δίνω πάνω από 0,5% πιθανότητες να έρθει αυτός ο παίκτης έστω και δανεικός.
Αυτός αριστερά δεν παίζει;
(Το ότι γράφετε "όχι σε δανεικός 2,5 εκατομμυρίων και γουστάρατε Ιμπάρμπο που είναι δανεικός 1 εκατομμυρίου,το περνάω στα ψιλά).
- GiorgosAtha
Είναι εξτρέμ... εμείς ψάχνουμε φορ.
Εκτός και αν παίξει στυλ Mak...
Άσε που είναι δεξιοπόδαρος....
Ρε τσακάλια... αφού ο Lubos -ίσως και ο Vlado- λέτε ότι πάει εξωτερικό σήμερα για την μεταγραφή. Γιατί δεν στήνεστε στο αεροδρόμιο μήπως και τους δείτε να μάθετε το που?
Μόνο το SMS και το mail περιμένετε πίνοντας καφέ? Μήπως να σας μασάμε και το φαγητό?
Εκτός και αν παίξει στυλ Mak...
Άσε που είναι δεξιοπόδαρος....

Ρε τσακάλια... αφού ο Lubos -ίσως και ο Vlado- λέτε ότι πάει εξωτερικό σήμερα για την μεταγραφή. Γιατί δεν στήνεστε στο αεροδρόμιο μήπως και τους δείτε να μάθετε το που?
Μόνο το SMS και το mail περιμένετε πίνοντας καφέ? Μήπως να σας μασάμε και το φαγητό?
Που να τον πάρουμε κιόλας...tzoker έγραψε:Μεταγραφή ΠΑΟΚ Κονοπλιανκα και Άρσεναλ Λουκας τουλάχιστον με 3πλασια..Αν είσαι κανονιερης μπορείς και να αυτοκτονήσεις μόνο και μόνο με το πρωτοσέλιδο της μετροσπορτ.

Τον οποίο χθες οι ζέλες στο cafe τον κράζανε και τον λέγανε πιο ογκώδη Ajagun!Odi έγραψε: (Το ότι γράφετε "όχι σε δανεικός 2,5 εκατομμυρίων και γουστάρατε Ιμπάρμπο που είναι δανεικός 1 εκατομμυρίου,το περνάω στα ψιλά).
Αγράμματος, γνωστό αυτόmbison έγραψε:O Πολκας γραφει ότι το 30% του 20 είναι 6,6. Θλιβερος
SM-G935F
Παντως δεν εχει καμια λογικη να λες οτι αυριο στην εφημεριδα μου το ονομα του παιχτη και να γραφεις μια τετοια μ....κια(γιατι περι τετοιας προκειται).Τι σκεφτοταν ο Γρηγοριαδης αν ηθελε να πουλησει παπα?
Να σαι καλά αλάνι εκεί στα ανατολικά ανατολικά...Mene' έγραψε:Να'σαι καλα αδερφε με έκανες και γέλασα απογευματιάτικα στη Νέα Ζηλανδία!!!!!!pilotos έγραψε:δε θα τον πάρουμε, γιατί θα προσθέσουμε άλλον ένα παίκτη από "ανατολικές χώρες" που ως γνωστόν λέει και ο μέγιστος των δημοσιογράφων """"θέλει πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί"""", μπορεί να χρειαστεί σύμφωνα με κρυφές αναλύσεις ίσαμε 6-7-8 χρόνια
Ευτυχώς έδωσε λίγο ακόμα χρόνο στον Σακχόβ, οπότε αναπνέει κανονικά ο άνθρωπος, μέχρι να του βγάλει τον αναπνευστήρα. Ήδη τον έχει στείλει στον πάγκο για ανάσες (χαχαχαχαχαχα αυτόν που ΕΣΠΑΣΕ τα εργομετρικά!!! είναι απίστευτοι οι τύποι, γράφουν για να πληρώνονται και μόνον)
SM-G935F
ο ζαιρης απο τοτε που εμπλεξε με πετρωτο το εχασε στην αξιοπιστια...
Αν παρακολουθούσατε λίγο την πορεία του Κονοπλιάνκα, θα ξέρατε ότι μεγάλωσε με την αφίσα του Σάλπι στο προσκεφάλι του.
Το παιδί είναι ΠΑΟΚσάκι και πιέζει να έρθει Τούμπα.

Το παιδί είναι ΠΑΟΚσάκι και πιέζει να έρθει Τούμπα.
Ο Σταύρακας πήγε να μπερδέψει τους Ισπανούς και να μας καβατζάρει άλλα έξι κατοστάρικα αλλά εσείς είστε τόσο αφελείς που τώρα τους ανοίξατε τα μάτια και θα προσέξουν το λάθος.pilotos έγραψε:Αγράμματος, γνωστό αυτόmbison έγραψε:O Πολκας γραφει ότι το 30% του 20 είναι 6,6. Θλιβερος
SM-G935F

Kι εγω να ημουνα Βανια δεν θα εδινα τα 6 του Λουκας μπραφ για μεταγραφη. Θα εδινα λιγοτερα.
Για να ερθει καλυτερος του Κλαους ή Τζαλμα, πρεπει να εχει συμβολαιο γυρω στο 1 εκ. Για 3ετές θελουμε 3 εκ.
Η ομάδα για να τον δώσει τον καλο τον παικτη δεν θα θελη 2 εκ min?
Άρα στην καλυτερη περιπτωση θελουμε 3+2=5 εκ. Δεν νομιζω να τα δωσει.
Μάλλον θα παμε για ελευθερο παικτη, μπορει κ αρχες Σεπτεμβρη.
Για να ερθει καλυτερος του Κλαους ή Τζαλμα, πρεπει να εχει συμβολαιο γυρω στο 1 εκ. Για 3ετές θελουμε 3 εκ.
Η ομάδα για να τον δώσει τον καλο τον παικτη δεν θα θελη 2 εκ min?
Άρα στην καλυτερη περιπτωση θελουμε 3+2=5 εκ. Δεν νομιζω να τα δωσει.
Μάλλον θα παμε για ελευθερο παικτη, μπορει κ αρχες Σεπτεμβρη.
μπακαλιστικη λογικη αλλα δεν πειραζει... 5 μερες μεινανε.. υπομονη.. εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος...
Κονοπλιάνκα έγραψε ο άλλος ρε μαλάκα... Τι είναι αυτοί...