Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Konoplyanka’s significant wages, said to be around €4m-per-year...

Σσσσσσ...τον νου σας ρεμάλια μην με ξυπνήσετε.
Η Μήπως τους ξυπνήσουμε....Χμμμ
Καληνύχτα......τον νου σας ρεμάλια.
Sent from my S55 using Tapatalk
Η Μήπως τους ξυπνήσουμε....Χμμμ
Καληνύχτα......τον νου σας ρεμάλια.
Sent from my S55 using Tapatalk
Κάποιοι θα βιαστούν να κοροϊδέψουν. Κάποιοι να χλευάσουν. Κάποιοι να διαψεύσουν. Μια ολόκληρη μέρα με αυτό ασχοληθήκαμε στην εφημερίδα. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν θα επιβεβαιωθεί. Θα χαρώ να έρθει έστω και ως δανεικός για ένα χρόνο. Γιατί με αυτόν παίρνω πρωτάθλημα. Πάω για βραδινό μπάνιο, αύριο στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας ότι μάθαμε. Δύσκολη περίπτωση αλλά εφικτή πλέον με τόσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Καλό ξημέρωμα σε όλους δεν απαντώ γιατί πάω για βουτιές....
ΖΑΙΡΗΣ
ΖΑΙΡΗΣ
Ω ρε και ερχεται οντως δανεικος Κονοπλιανκα γιατι εχει μαλωσει με τον προπονητη και θελει να φυγει
Ε ρε θα κρατησω τα ποστ σας σε αφισα στον τοιχο ρε
Αμφισβητειτε την Τραμσπορτ Μετροσπορτ πως σκατα λεγεται, ντροπη 
Ε ρε θα κρατησω τα ποστ σας σε αφισα στον τοιχο ρε
Όντως φέυγει ο ουκρανος πάντως... Εχει λεει ενδιαφερον απο ρωσια.. 4 μύρια το χρόνο παίρνει λέει..
http://app.football-espana.net/?referre ... u=news-all
http://app.football-espana.net/?referre ... u=news-all
Οσα εχουμε δηλαδη και εμεις να διαθεσουμε
λοιπον μπηκα και σε σαιτ της σεβιλλης στην ισπανια
οα παιχτης ζητησε να φυγει γιατι δεν τα παει καλα με τον σαμπαολι και με 3μ τον παιρνεις
δεν μιλανε για πωληση αλλα για δανεισμο με οψιον 10μ
οα παιχτης ζητησε να φυγει γιατι δεν τα παει καλα με τον σαμπαολι και με 3μ τον παιρνεις
δανεικός στον ΠΑΟΚ;; την ώρα που τον θέλουν Ζενιτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μαααααλισταααααα
Ζαιρη και εγώ θέλω να έρθει ο CR να πάρω και το CL
και αυτες δανεικο τον θελουν ομως και δεν θελει να παει ρωσσια λογο των σχεσεων με την ουκρανιαGoMaRoS έγραψε:δανεικός στον ΠΑΟΚ;; την ώρα που τον θέλουν Ζενιτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μαααααλισταααααα
Καληνυχτα τσαμπα περιμεναμε,ακου Κονομπλιανκα,θα μας τρελανουν αυτοι.ΟΛΑ τα λεφτα του Λουκας να δωσουμε,ισως παρουμε το αριστερο του ποδι,ολοκληρο τον παιχτη δυσκολα
.
pgetsos έγραψε:Ω ρε και ερχεται οντως δανεικος Κονοπλιανκα γιατι εχει μαλωσει με τον προπονητη και θελει να φυγει
ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΛΑΙΜΑΙ!paoktzis έγραψε: οα παιχτης ζητησε να φυγει γιατι δεν τα παει καλα με τον σαμπαολι και με 3μ τον παιρνεις
Βασικα ναι, δες ξερολαMANIAKOS έγραψε:Το βλεπες το παιξες
Προφανως για δανεισμο μιλανε παιδες..
Αλλα ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας, εννοειται, γτ αν φυγει δανεικος θ παει σε αντιστοιχη ομαδα υψηλου επιπεδου και παιρνει πολλα..
Παντως, υπαρχει προβληματισμος στη σεβιλλη για τον παικτη, και οι σπορτκαστερ το ανεφεραν (περα της κριτικης που του καναν) με την εσπανιολ.
Βασικα ειναι περιεργη η φαση του.
Σε 4-3-3 μπορει κ να "περισσευε" γτ εχουν παρει τον πατο τους που μπορουν να παιξουν πλαγια.
Στο 3-5-2 και στο 3-4-2-1 του Σαμπαολι θα χρησιμοποιειται κυριως ως αριστερο φουλ-μπακ (κατι που θα τον μαμαει) ενω ως εναλλακτικες εχουν το μπακ τον τρεμουλινας και στα ευκολα τον σαραμπια.
Αλλα ειναι τελειως εκτος πραγματικοτητας, εννοειται, γτ αν φυγει δανεικος θ παει σε αντιστοιχη ομαδα υψηλου επιπεδου και παιρνει πολλα..
Παντως, υπαρχει προβληματισμος στη σεβιλλη για τον παικτη, και οι σπορτκαστερ το ανεφεραν (περα της κριτικης που του καναν) με την εσπανιολ.
Βασικα ειναι περιεργη η φαση του.
Σε 4-3-3 μπορει κ να "περισσευε" γτ εχουν παρει τον πατο τους που μπορουν να παιξουν πλαγια.
Στο 3-5-2 και στο 3-4-2-1 του Σαμπαολι θα χρησιμοποιειται κυριως ως αριστερο φουλ-μπακ (κατι που θα τον μαμαει) ενω ως εναλλακτικες εχουν το μπακ τον τρεμουλινας και στα ευκολα τον σαραμπια.