Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 13/12 19:00 Προβλέψεις και σχόλια
Η Ξανθια εχει εκτος εδρας 3 νικες 4 ισσοπαλιες και καμια ηττα!
Επισης εκτος εχει βαλει 4 γκολ και δεν εχει δεχτει κανενα!!
Τα αναφερω απλως για να καταλαβουμαι ποσο δυσκολο θα ειναι το ματς.
Δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα στον ΝΑΟ.
Η Ξανθια ειναι απο τους βασικους κυνηγους του ΠΑΟΚ.
Στα θετικα βεβαια οι επιστροφες.
Εχω και μια ερωτηση.Αν τιμωρηθη ο Γκαρσια και κανουμε εφεση,εχει δικαιωμα να παιξει, μεχρι να τελεσιδικηση η αποφαση?
Επισης εκτος εχει βαλει 4 γκολ και δεν εχει δεχτει κανενα!!
Τα αναφερω απλως για να καταλαβουμαι ποσο δυσκολο θα ειναι το ματς.
Δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα στον ΝΑΟ.
Η Ξανθια ειναι απο τους βασικους κυνηγους του ΠΑΟΚ.
Στα θετικα βεβαια οι επιστροφες.
Εχω και μια ερωτηση.Αν τιμωρηθη ο Γκαρσια και κανουμε εφεση,εχει δικαιωμα να παιξει, μεχρι να τελεσιδικηση η αποφαση?
Steenage έγραψε:Ο Γκαρσια δεν παιζει αδερφε θα τιμωρηθει
κατα πασα πιθανοτατα την Τεταρτη
Μόλις συμφωνήσαμε για τα τηλεοπτικά τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπ η δικηηηηηηηηη
τιποτα δεν ειναι τυχαίο...
παρολα αυτα πρέπει να πάρουμε το ματς για να παραμείνουμε ψηλά και απο την στιγμη που ειναι στην τουμπα δεν σκευτομαι αλο αποτελεσμα.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.
Δεν είναι μόνο η χαβούζα που καίγεται..
Δες το απλά. Δουλεύουμε και τα ακουμπάμε στον ΠΑΟΚ. Με τα επεισόδια χάνουμε τη δουλειά μας, τα χρήματα μας, την ηρεμία μας και όλα τα υπόλοιπα. Με τέτοια ψυχολογία παιδιά, σόρρυ, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλάω πολύ για αθλητικά. Ειλικρινά και όσοι με ξέρετε γνωρίζετε πόσο τρέλα για τον ΠΑΟΚ κουβαλάω κι εγώ.. (ευτυχώς εκεί που δουλεύω, είναι το τελευταίο μέρος όπου θα έρθουν να χτυπήσουν..)
Απλά, μερικά πράγματα, δυστυχώς υπερβαίνουν τα αισθήματα μας!
Δες το απλά. Δουλεύουμε και τα ακουμπάμε στον ΠΑΟΚ. Με τα επεισόδια χάνουμε τη δουλειά μας, τα χρήματα μας, την ηρεμία μας και όλα τα υπόλοιπα. Με τέτοια ψυχολογία παιδιά, σόρρυ, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλάω πολύ για αθλητικά. Ειλικρινά και όσοι με ξέρετε γνωρίζετε πόσο τρέλα για τον ΠΑΟΚ κουβαλάω κι εγώ.. (ευτυχώς εκεί που δουλεύω, είναι το τελευταίο μέρος όπου θα έρθουν να χτυπήσουν..)
Απλά, μερικά πράγματα, δυστυχώς υπερβαίνουν τα αισθήματα μας!
Εδω λεει ΠΑΟΚ-σκοντα ...εχει ανοίξει τοπικ για αυτα.
Αντε γιατι προσπαθούμε να κανουμε λιγο καλαμπουρι και να μιλήσουμε με φίλους να ξεχαστούμε απο ολα μεσα απο εδω και παλι αυτα βλεπουμε.
Κωλοκρατος......
ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ.
ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
Αντε γιατι προσπαθούμε να κανουμε λιγο καλαμπουρι και να μιλήσουμε με φίλους να ξεχαστούμε απο ολα μεσα απο εδω και παλι αυτα βλεπουμε.
Κωλοκρατος......
ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ 1 ΩΡΑ.
ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.