Odi έγραψε:Βασικά εγώ νομίζω είναι έτοιμος για 90 λεπτά δεδομένου οτι έπαιξε 22 λεπτά την Πέμπτη και 90 το Σάββατο.
21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Δεν έπαιξε 90 λεπτά, αλλαγή στα μέσα του δευτερου ημιχρόνου έγινε. Και για την αποδόση του σε αυτό το διάστημα έγραψα παραπάνω...Odi έγραψε:Βασικά εγώ νομίζω είναι έτοιμος για 90 λεπτά δεδομένου οτι έπαιξε 22 λεπτά την Πέμπτη και 90 το Σάββατο.
Οπότε ας μην δημιουργούμε "θέματα" εκεί που δεν υπάρχουν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Δευ 22 Αύγ 2016, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και γω για το Σάββατο λεω, βγηκε ως αλλαγή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Δευ 22 Αύγ 2016, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς οι υπόλοιποι δεν είχαν κίνηση όταν μπήκε. Η διαφορά του πάντως φαίνεται.
Καλός χειριστής της μπάλας. Οταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του και είναι έτοιμος θα κάνει παπάδες. Αρκεί να μην ψάχνει το κάτι παραπάνω.
Μπήκε με άγχος για να φανεί και τράβηξε ορισμένες ενέργειες που μπορούσε να δώσει την εύκολη κάθετη.
Μόνο αισιοδοξία πάντως προκαλεί.
Μόνο αισιοδοξία πάντως προκαλεί.
Ρυθμο θελει,ετοιμος ειναι,δε τον κουνας με τιποτα παντως.
Ολοι οι γεωργιανοι ηταν παλαιστες και στα τζαρτζ τους εβγαζε τον κωλο και τους πεταγε ενα μετρο.
Ολοι οι γεωργιανοι ηταν παλαιστες και στα τζαρτζ τους εβγαζε τον κωλο και τους πεταγε ενα μετρο.
Χαιλαιτ κο φαση που τζαρτζαρίσμα τρεις σε μο φαση ταυτόχρονα
Φαινεται οτι εχει ποιοτητα θα ηρεμήσει μόλις αποκτήσει ρολο στα χαφ
Ημιτελείς προσπάθειες αλλα εδειξε πραγματα με το που μπήκε
Φαινεται οτι εχει ποιοτητα θα ηρεμήσει μόλις αποκτήσει ρολο στα χαφ
Ημιτελείς προσπάθειες αλλα εδειξε πραγματα με το που μπήκε
- kataramenos5
Ναι αλλα μεχρι προπερσι οταν καποιοι αλλοι εβαζαν κ@λο τους κραζατεobanebane έγραψε:Ρυθμο θελει,ετοιμος ειναι,δε τον κουνας με τιποτα παντως.