Ο Βαρέλα μπορεί να μπει ως αλλαγή. Ο Biseswar αν δεν ξεκινήσει θα μπει οπωσδήποτε στην πορεία.Demir έγραψε:βαλε ρε ιβιτς μεσα βαρελα και μπισεσβαρ ....
Π.Α.Ο.Κ.-Dinamo Tbilisi 25/8, 21:00, Novasports1
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Dinamo Tbilisi 25/8, 21:00, Novasports1
- ΑποστόληςΑ
Η 7 έκανε sold outZamanFou έγραψε:Τελος μολις τωρα τα εισητηρια στην 7
παμε για sold out![]()
![]()
Εκκλησία θα έχει πιο πολύ φασαρία δίπλα στον άγιο Θεράποντα μεγάλη η χάρη του
SM-G935F
SM-G935F
Απέκτησε χορωδία κι ο Αη Θεράπης (μεγάλη η χάρη του, ναι) δηλαδή??? 

Στην 7 θα ακούγονται μόνο τα χρατς χρουτς από τα σπόρια
Ευτυχώς αν χτυπήσει η καμπάνα θα ακούγεται, να κάνει και κάνας χριστιανός, κι ο Ιβάν μαζί, το σταυρό του.
SM-G935F
Ευτυχώς αν χτυπήσει η καμπάνα θα ακούγεται, να κάνει και κάνας χριστιανός, κι ο Ιβάν μαζί, το σταυρό του.
SM-G935F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χρατς χρουτς κάνουν τα σπόρια; Όχι Κριτσι κριτς;
τσίκι τσίκι φτου κάνουν τα σπόρια στο γήπεδο. Για τα σπόρια στην πολιτική ζωή δεν ξέρω.
ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚΑΡΑ

Ο Αη Θεράπης όμως είναι απ την 4 μεριά...pilotos έγραψε:Στην 7 θα ακούγονται μόνο τα χρατς χρουτς από τα σπόρια
SM-G935F

-
-
-
-
4,5 ωρίτσες σκάρτες λέμε...
Ready to fight and win μωρή Π.Α.Ο.Κ.άάάάρρρραααα!!!!

Ρε Μανιακε πλακαμε κανεις, θα πας γηπεδο κ αρχισε να βρέχει...
Συγκινηθηκε ο απο πάνω
Συγκινηθηκε ο απο πάνω
ζητησανε τα μαλακισμενα 200 εισιτηρια και ετσι εκλεισε η 8 και δεν θα ερθει κανενας, απ οτι εμαθα μεχρι την τελευταια στιγμη θα προσπαθησουν στην διοικηση να πεισουν τους γεωργιανους να τους αφησουν να ανοιξουν την 8Μαυρο Χιονι έγραψε:Georgians δε θα έχει;
Εγω περιμένω να εχει πολύ κοσμο. Και σε αυτό συμβάλει ότι δημιουργείται κάτι νέο στην ομάδα. Νέος προπονητης, νέα αποκτήματα ακόμη και νέος τρόπος παιχνιδιού. Αυτό είναι και το βασικό στοίχημα, να παίζει δηλαδή καλό ποδοσφαιρο και να ειναι ελκυστικό για τους θεατές.Panos Fanfaras έγραψε:Ελπιζω να εχει οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο. Πρεπει να στηριξουμε την ομαδα, ασχετα που η προκριση κριθηκε και το ματς δεν ειναι εμπορικο.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα μας βλέπω να παρουσιαζόμαστε πιο χαλαροί, και έτσι θα έρθει ένα 2-0 με αρκετές χαμένες ευκαιρίες έχοντας το άνετο 0-3 του 1ου αγώνα. Παίρνει μεγάλη ευκαιρία ο Φακούντο για να αποδείξει πράγματα στον προπονητή του, και για αυτό θα χριστεί σκόρερ σήμερα.
Αν βρέχει εκτιμώ πως θα ξεκινήσουμε με φορ Κουλούρη και επιθετικό χαφ Σάκχοφ...
Περέιρα και Μπίσεσβαρ δεν νομίζω ότι θα τους δούμε μαζί στην πρώτη 11άδα απόψε λόγω έλλειψης ύψους και δυναμικής στα μαρκαρίσματα...
Περέιρα και Μπίσεσβαρ δεν νομίζω ότι θα τους δούμε μαζί στην πρώτη 11άδα απόψε λόγω έλλειψης ύψους και δυναμικής στα μαρκαρίσματα...