Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Και οι 4 έχουν πολύ όμορφο design, δεν περίμενα άλλωστε κάτι λιγότερο από τους φινετσάτους Ιταλούς. Η πορτοκαλί είναι λογικό να μας ξενίζει, αλλά το χρώμα είναι πολύ υποκειμενικό θέμα. Πάντως ποιοτικά φαίνεται κι αυτή άψογη. Βέβαια δεν θα ψηφίσω την πορτοκαλί που είναι ένα πολύ καλό χρώμα για 3η φανέλα, αλλά όχι για limited edition.
Αν η άσπρη είχε άσπρη ρίγα μέσα στην μαύρη (και στον γιακά) θα ψήφιζα αυτήν. Tο χρυσό όμως δεν με αρέσει. Οπότε η επιλογή μου θα πάει στην μαύρη με την λεπτή άσπρη ρίγα.
ΥΓ: Γίνεται να ψηφίσεις αν δεν έχεις λογαριασμό στο φ/β;
Αν η άσπρη είχε άσπρη ρίγα μέσα στην μαύρη (και στον γιακά) θα ψήφιζα αυτήν. Tο χρυσό όμως δεν με αρέσει. Οπότε η επιλογή μου θα πάει στην μαύρη με την λεπτή άσπρη ρίγα.
ΥΓ: Γίνεται να ψηφίσεις αν δεν έχεις λογαριασμό στο φ/β;
- Μπαρκαρούτσος
Kostas_Peraia4 έγραψε:[youtube]czvf8fB_4S4[/youtube]RoMaN έγραψε:Η πορτοκαλί είναι αηδία. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Ποιος το σκέφτηκε αυτό το πράγμα;;; Να μαζευτούμε 20 άτομα από εδώ μέσα να πάμε να τον δείρουμε.
Εκζάκτλη.
Καντε ολοι ενα ντουουυουουου για ψηφο στην μαύρη με την λεπτή άσπρη ρίγα, γιατι δεν το πιστευω οτι ειναι 3η στην ψηφοφορια και θα φοραμε την μαυρη με τα μανικια πιτζαμας για το 17...

Φυσικα με διαφορα κορυφαια η 1η.θυμιζει τη μαυρη των Orlando Magic πριν καμια 20τια με Σακιλ και Χαρνταγουει. 
Υ.γ Αν ειναι και οι αριθμοι με μπλε χρωμα θα ειναι τρελλα πραγματικα..

Υ.γ Αν ειναι και οι αριθμοι με μπλε χρωμα θα ειναι τρελλα πραγματικα..
- Panos Fanfaras
Η πορτοκαλι πολυ χαλια. Οι αλλες πολυ ωραιες ομως. Ψηφισα την τριτη.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κανονίστε στρατογκαβλοι να βγάλετε την πορτοκαλί... Γενικά άσχημες οοολες με τη λευκή να βλέπεται λίγο. Αλλά ας πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και ας είναι και από το πανέρι
Η πρώτη είναι σαν πιτζαμα η στολή διαιτητή μπιλιάρδου ξέρω γω
Η δεύτερη καλή αλλά τίποτα ιδιαίτερο
Η τρίτη ένα χάλι αδιάφορο
Ψηφισα πορτοκάλι

Η δεύτερη καλή αλλά τίποτα ιδιαίτερο
Η τρίτη ένα χάλι αδιάφορο
Ψηφισα πορτοκάλι

- Chuck Norris
- xrictoforoc
Η τρίτη ΦΑΝΕΛΑΡΑ πραγματικά αν και στην αρχή με χάλασαν τα γκρι μανίκια που πυτζαμοφέρνει κάπως έστρωσε στο μάτι μου,θα προτιμούσα κάτι πιο ήπιο πάντως (μια ρίγα π.χ.) ή και τίποτα ακόμα στα μανίκια.Αλλά οι σκούρες λεπτομέρειες που φέρνουν σε "μεταλλικό" με ενθουσιάζουν!Και ο Δικέφαλος φυσικά όλα τα λεφτά!Πάντα το ήθελα σε φανέλα μας.Από εκεί και πέρα η πρώτη δεν μ'άρεσε,η λευκή φανελάρα αλλά πρέπει να αντικαταστήσουμε την μαύρη οπότε πάμε σε μαύρη.Αλλά θα την ήθελα πολύ για 2η μας λευκή αντί αυτού του εκτρώματος που έχουμε τώρα
Για την πορτοκαλί συντάσσομαι με ρόμαν πάμε να τον φαπώσουμε τον άρρωστο