Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
θα ηθελα παρακαλω οι ειδικοι εω μεσα να τις φτιαξουν οπως τις βλεπου και να βαλουν ψηφοφορια εδω μεσα
Για την πορτοκαλί δεν το συζητάμε. Τρεις απόψεις μέχρι τώρα, τρεις διαφορετικές επιλογές.ABALAEA2 έγραψε:Οι τρεις εκτός της πορτοκαλί είναι πολύ καλές, αλλά η δεύτερη (λευκή) γαμάει...
Συμφωνούμε στην πορτοκαλί, πάντως.
- pirate_salonica
Ψήφισα την τρίτη... η πορτοκαλί έκτρωμα,η δεύτερη καλή αν και έχουμε ήδη άσπρη... η πρώτη δε μ'ενθουσίασε.
- efthimis_paok
Φανέλα ΠΑΟΚ
Και οι τρεις πρώτες πολύ καλές. Η πορτοκαλί μετριοχαλια.
Ψήφισα μαύρη ριγέ εντέλει.
Ψήφισα μαύρη ριγέ εντέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Πέμ 25 Αύγ 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
3η εύκολα...
Πορτοκαλί δεν μου αρέσει καθόλου. Λευκή, αν και γαμάτη, έχουμε. Οπότε πάμε στις 2 μαύρες...
Από αυτές η 3η μου έκανε πιο πολύ κλικ.
Πορτοκαλί δεν μου αρέσει καθόλου. Λευκή, αν και γαμάτη, έχουμε. Οπότε πάμε στις 2 μαύρες...
Από αυτές η 3η μου έκανε πιο πολύ κλικ.
- Chuck Norris
-
Μπαρκαρούτσος
Η πορτοκαλί είναι αηδία. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Ποιος το σκέφτηκε αυτό το πράγμα;;; Να μαζευτούμε 20 άτομα από εδώ μέσα να πάμε να τον δείρουμε.
Η λευκή είναι πολύ κυρίλα (έτσι, κυριλέ), αλλά έχουμε ήδη.. Προτείνω σε όσους δεν γουστάρουν τη νυν άσπρη, να ψηφίσουν την καινούρια άσπρη.
Από τις άλλες 2 μαύρες, η μία είναι σαν απλό τισερτάκι και φοριέται και στον καφέ. Η άλλη είναι κάτι διαφορετικό και εκείνη ψήφισα.
Μαύρη άλλωστε (για κάποιον *ούστη λόγο) δεν έχουμε.
Η λευκή είναι πολύ κυρίλα (έτσι, κυριλέ), αλλά έχουμε ήδη.. Προτείνω σε όσους δεν γουστάρουν τη νυν άσπρη, να ψηφίσουν την καινούρια άσπρη.
Από τις άλλες 2 μαύρες, η μία είναι σαν απλό τισερτάκι και φοριέται και στον καφέ. Η άλλη είναι κάτι διαφορετικό και εκείνη ψήφισα.
Μαύρη άλλωστε (για κάποιον *ούστη λόγο) δεν έχουμε.
- Kostas_Peraia4
[youtube]czvf8fB_4S4[/youtube]RoMaN έγραψε:Η πορτοκαλί είναι αηδία. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Ποιος το σκέφτηκε αυτό το πράγμα;;; Να μαζευτούμε 20 άτομα από εδώ μέσα να πάμε να τον δείρουμε.
ρε παιδια λετε οτι ψηφισατε εμενα δεν με εβγαλε κανενα Poll ναψηφισω που ψηφισατε εσεις
α οκ το βρηκα ηταν δεξια
α οκ το βρηκα ηταν δεξια