Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από Sera4 »

ενταξει με το σαββιδη στο μακεδονια παλας πως να μην πεταξει 4 το ροστοφ?? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

επισης κακα τα ψεμματα αυτοι συνεχιζουν την βιολα,τα λαθη
διαβαζω ιβιτς λεει μπορει να παιξει στην θεση κανιας και...σακχοφ!
θελω να παιξω λεει γρηγορα πιεστικα
αποδεκτο
με σακχοφ θα το κανεις αυτο σε εκεινη την θεση; διωχνεις κατσε,δεν κανεις αλλαγη γιατι θεωρεις κανιας σακχοφ ειναι οκ για την θεση; θα τρελαθουμε!εγω βλεπω εναμιση παιχτη εκει,κανιας και τσιμιροτς,μετα αρχιζουν ΠΑΛΙ οι αλχημειες
επισης για φορ δεν βλεπω καμια τρελα
εγω γουσταρω πολυ τον κουλουρη,λιγοτερο τον κλαους,αλλα θες φορ ολκης ρε φιλε να κανεις υπερβαση
πες καλυτερα περιμενω τα λεφτα του λουκας να παρω παιχταρα
μην μου το παιζεις σχεδον αδιαφορος!
ΠΑΛΙ τα ιδια! ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 24 Αύγ 2016, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

pgetsos έγραψε:
Taseos έγραψε:Πιθανως αφού έφαγα μπαμ για τον κλάους δεν μπορώ να ξαναφάω για τον ίδιο λόγο. Μπράβο ιβαν που δεν πήρες φορ. Έχεις το ΠΑΟΚσακι. Πιες ένα ουιςκι απόψε στην υγεία του, ιβαν. Μόνο 4 έφαγε το τσίρκο από το οποίο αποκλειστήκαμε.

Δεν ξέρω ποιος μου δε κάνει το μπαμ. Ένα ου ουίσκι και στον παληκαρο που με μπανάνες γιατί είπα ότι το ΠΑΟΚσακι μου βγάλε την ψυχή.
Πονάει πολύ το αποψινό παρά πολυ
Ναι αυτό είχες πει...
ναι αυτο το ΑΜΠΑΛΟΚΛΑΟΥΣ ΠΑΟΚσακι μου βγάλε την ψυχή μπορεί και να τον σιχτιρισα. Εδω και καμία ώρες του ρίχνω και πολλά αλλα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και στην τελική 5 χρονια όλοι έφυγαν εκτός από τον βασικό φορ που ειναι εκει για να βάζει γκολ. Δεν μπορεί ας πάει στο καλό. Αμα θέλει να βλέπει ΠΑΟΚ στην κερκίδα μαζί μας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Asimos έγραψε:
Και γιατί να μην χώσει το πακέτο στη Ροστοφ τώρα;
Θυμασε τι σου ειχα γραψει μετα την απολυση του κομποσχοινακια;
Εσυ μπορεις να απαντησεις στην ερωτηση που εκανες;
Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο ετσι οπως ειναι η χωρα σημερα,ετσι και μας παρατησει ο ιβαν (ισως και το οτι τον εχουμε απολυτη αναγκη να εχει παιξει το ρολο του σε ολες του τις αποφασεις) θα μας φαει το μαυρο σκοταδι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ροστόβ η 6η!
Η ομάδα που λίγο έλειψε να πάρει το πρωτάθλημα Ρωσίας πέρυσι, έκανε... ζημιά στα playoffs του Champions League αφήνοντας εκτός τον 4 φορές κάτοχο του τίτλου Αγιαξ. Οι Ρώσοι είχαν πάρει 1-1 στο πρώτο ματς στο Αμστερνταμ και στην έδρα τους έκαναν πάρτι. Στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με το Αζμούν στο 34' και στην επανάληψη μέσα σε σχεδόν 15 λεπτά έβαλαν ακόμα τρία γκολ με τους Εροκίν (50'), Νομπόα (60') και Πόλοζ (66') και μετέτρεψαν το ματς σε τρελό πάρτι.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ντιναμο ζαγκρεμπ στο τσ λ, σαλτσμπουργκ στο ευρωπα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

obanebane έγραψε:
Asimos έγραψε:
Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο ετσι οπως ειναι η χωρα σημερα,ετσι και μας παρατησει ο ιβαν (ισως και το οτι τον εχουμε απολυτη αναγκη να εχει παιξει το ρολο του σε ολες του τις αποφασεις) θα μας φαει το μαυρο σκοταδι.
Αυτη τη στιγμη παιζει σε λουπα στον εγκεφαλο μου ο κλαους να μην ξερει αν θα κρεμασει, αν θα προσπερασει, αν θα πλασαρει και τελικα να καταληγει πλαγιο αουτ η προσπαθεια του.

Εχει παρει λιγο και το σαγονι και δεν μπορω να σκεφτω τιποτα παραπερα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Taseos έγραψε:Και στην τελική 5 χρονια όλοι έφυγαν εκτός από τον βασικό φορ που ειναι εκει για να βάζει γκολ. Δεν μπορεί ας πάει στο καλό. Αμα θέλει να βλέπει ΠΑΟΚ στην κερκίδα μαζί μας
δεν φερει ευθυνη μονο ο κλαους που ξεφτιλιστηκαμε απο αυτον τον θιασο του αγιαξ,ο κλαους αν ηταν φορ ολκης θα ειχαμε ενα σωρο προτασεις τοσα χρονια
ενας ελληνας ινζακι ειναι στο χειροτερο..

και ο ιβιτς φερει ευθυνη λογω απειριας εκανε κακιστη διαχειριση ψυχολογικη του ματς,κατεβηκαν λες και παιζαμε με τον αγιαξ του κροιφ
αλλα και αγωνιστικη(καποιοι μαλιστα αποθεωναν την τακτικη λεει αλα σαντος!) απαραδεκτο να εχεις δωσει 70% κατοχη σε εναμιση ματς απο τα δυο στον ατρομητο
επισης και η διοικηση,τα χτυπητα κενα σε αμυνα φορ δεκα επρεπε να κλεισουν,που σημαινει αιμορραγια οικονομικη,διοτι αν θες νωρις να κλεισουν αυτα τα κενα,τα σταζεις
δεν τα εσταξεις επαιξες με κενα,χαιρετε,εχασες και τα λεφτα του play off
ειναι συλλογικη η ευθυνη
ισως φταιμε και εμεις,που καναμε λες και παιζαμε με κανενα θηριο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 24 Αύγ 2016, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παλαιολόγος έγραψε:
χρυσος καλος ο ιβιτς,αλλα τραγικη η διαχειριση των δυο πιο κρισιμων ματς της ομαδας και ψυχολογικα και αγωνιστικα και τακτικα και οπως θες
Θα ηθελα να μου πεις,τι διαφορετικο θα εκανες αν ησουν εσυ στη θεση του.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Παλαιολόγος έγραψε:
Taseos έγραψε:Και στην τελική 5 χρονια όλοι έφυγαν εκτός από τον βασικό φορ που ειναι εκει για να βάζει γκολ. Δεν μπορεί ας πάει στο καλό. Αμα θέλει να βλέπει ΠΑΟΚ στην κερκίδα μαζί μας
δεν φερει ευθυνη μονο ο κλαους που ξεφτιλιστηκαμε απο αυτον τον θιασο του αγιαξ,ο κλαους αν ηταν φορ ολκης θα ειχαμε ενα σωρο προτασεις τοσα χρονια

και ο ιβιτς φερει ευθυνη λογω απειριας εκανε κακιστη διαχειριση ψυχολογικη του ματς,κατεβηκαν λες και παιζαμε με τον αγιαξ του κροιφ
αλλα και αγωνιστικη(καποιοι μαλιστα αποθεωναν την τακτικη λεει αλα σαντος!) απαραδεκτο να εχεις δωσει 70% κατοχη σε εναμιση ματς απο τα δυο στον ατρομητο
επισης και η διοικηση,τα χτυπητα κενα σε αμυνα φορ δεκα επρεπε να κλεισουν,που σημαινει αιμορραγια οικονομικη,διοτι αν θες νωρις να κλεισουν αυτα τα κενα,τα σταζεις
ειναι συλλογικη η ευθυνη
Δεν ξέρω τι έκανε ο Ίβιτς. Φορ που όταν βγαίνει τετ Α τετ τα χάνει και δεν μπορεί ουτε να τριπλάρει στον ΠΑΟΚ ΤΟ 2016 δεν μπορεί να παιζει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:

ειναι συλλογικη η ευθυνη
νατα μαααας.. τους καναμε 13 τελικες, τους τσαλαπατησαμε αλλα λογω ανικανοτητας δε μπηκαν τα γκολ... και ο αλλος μιλαει για ιβιτς
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

θα πιεζα την διοικηση να καλυψει εγκαιρα τα κενα στην αμυνα,στα φορ και στο δεκα,να τα σταξει,να μην δωσει το ελευθερας σε κατσε και μακ για διακοπες,αλλα να τους εχουμε στα ματς,οπως ειχαμε περσι λουκας και να τους πει συζηταμε ανανεωση η πωληση μετα τα κρισιμα ματς
και κατοπιν οσον αφορα την τακτικη σιγουρα δεν θα εδινα τοση κατοχη για τοσο μεγαλο διαστημα

εχω γραψει ηδη πως θεωρω πως ο ΠΑΟΚ επαιξε υπερβολικα φοβικα εναν αγιαξ που δεν φανηκε να ειναι κατι ιδιαιτερο
ενας καλυτερος ατρομητος

τα παραπανω δεν σημαινουν πως πρεπει να αλλαξουμε προπονητη.ελεος! μιαχαρα ειναι
αλλα για καποια πραγματα ειναι μποσικος για να κανει μοκο στην διοικηση και επιπλεον ειναι και απειρος
μια χαρα κανονικος προπονητης ειναι,μην αλλαξουμε παλι τελος χρονιας.φτανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 24 Αύγ 2016, 23:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:
Asimos έγραψε:
αυτη ειναι μια κουβεντα που καλο ειναι για εμας να μην ανοιγει...και εγω να σε πω την αληθεια σκεφτηκα πολλα περισυ με τη μεταγραφη νομποα περα αποτ α φετινα λεγομενα του προπονητη του ροστοφ :ugeek:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Στο 27΄έπρεπε να είναι 3-0 και να πάμε για ΕΞΑΜΠΑΛΟ το κέρατο μου!

Ποια Δ Ι Α Χ Ε Ι Ρ Η Σ Η και καφε αλογα διαβαζω; Θα ειχαμε ενα συγχρονο φορ και δεν θα ήμασταν μεθυσμενοι ακομη απο εκεινη την προκριση γαμω την κοινωνια μου!

Πρεπει να κρεμασει τα παπουτσια του για να πουμε την αληθεια; Γιατι καταβαθως την ξερουμε ολοι μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”