GoMaRoS έγραψε:εεε να μην κάψουμε τον Κλάους, κάθε χρόνο τα ίδια, ποιος είναι ο Ιμπραιμοβιτς;;; Ή ο Ετό;; Ας τον πουλήσουμε να ησυχάσουμε και εμείς και αυτός
SM-G935F
GoMaRoS έγραψε:εεε να μην κάψουμε τον Κλάους, κάθε χρόνο τα ίδια, ποιος είναι ο Ιμπραιμοβιτς;;; Ή ο Ετό;; Ας τον πουλήσουμε να ησυχάσουμε και εμείς και αυτός
Αστα να πανε, φτηνα τη γλυτωσα. Παω να κανω ταμα[/che4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:ia4"]Ωχ ωχ ωχ.Dimg4 έγραψε:Ο Λουκας ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απωλειες της ιστοριας μας. Φετος αν τον ειχαμε θα εβαζα πολυ χρημα για πρωταθλημα.
Che,τι λεει αυτος ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυχερος ειναι με βρισκει στα καλα μου
Νομιζα τζαμπα ειναι ρεprist64 έγραψε:Θα σου κανω καλη τιμη.Dimg4 έγραψε:Αστα να πανε, φτηνα τη γλυτωσα. Παω να κανω ταμαche4 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυχερος ειναι με βρισκει στα καλα μου
Aλλο το ενα,αλλο το αλλο.Εγω λεω πως σε ολες τις ομαδες της Superleague θα επαιζε βασικοςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
Το τερματισες, στην κουλα παιζει ανετα βασικος ισωςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
Και τα λεφτά του Λούκας παίζουν ρόλο και γενικά κάθε΄πηγή εσόδων. Οχι για να πάρεις απλά έναν παίκτη, αλλά για να έχεις μεγαλύτερη άνεση στις επιλογές σου, για να αλλάξεις "ράφι" όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω. Οσο περισσότερα έσοδα υπάρχουν τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να φέρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις...Sera4 έγραψε:παρα την αισιοδοξια αρκετων προβλεπω οτι μεχρι την επομενη τεταρτη η προσγειωση θα ειναι χειροτερη και απο ελευθερη πτωση :ugeek:
υγ συμφωνω με τον ντεσπε...φαινομαστε σαν εγκλωβισμενοι στη θεση του επιθετικου...
υγ2 ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται τα λεφτα του λουκας για να κανει μεταγραφη δοξα το Θεο εχουν περασει αυτες οι εποχες...αλιμονο μας αν ο σχεδιασμος της ομαδας στηριζεται στο ποσοστο μεταπωλησης καποιου παιχτη που δεν ανηκει πλεον σε αυτην...καλοδεχουμενα τα λεφτα του λουκας αν και εφοσον ερθουν...
Παλι αρχησαμε τις υπερβολες? Η υπολοιποι μεγαλοι γελανε με τον Κλαους. Δεν λεω αν το κανουν σωστα αυτο η οχι, αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aλλο το ενα,αλλο το αλλο.Εγω λεω πως σε ολες τις ομαδες της Superleague θα επαιζε βασικοςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?