Ο κόσμος παίζει μπάλα
- teo4giannitsa
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
έγκλημα του τερματα τεράστιο
ροστοφ τελος στους ομιλους τσ λ, αγιαξ ευρωπα
ροστοφ τελος στους ομιλους τσ λ, αγιαξ ευρωπα
teo4giannitsa έγραψε:Στο europa, σε ποιο γκρουπ είναι ο Αγιαξ;
Λογικα στο πρωτο,θα ειναι πιθανος αντιπαλος.
Asimos έγραψε:
Και μεις ασχολουμαστε με τον Τζιολη και αν κανει η οχι και αν ο αλλος ειναι σπλαχνα απο τα σπλαχνα μας.

@ σερα
φυσικα ειναι κ θεμα ικανοτητας και μεταγραφικων αποφασεων ρε συ, χιλιοειπωμενα.
αλλα υπαρχει κ η τυχη μεσα, σε μεγαλο ποσοστο..
Ειδικα στο ματς με τους σαπιους (βαλε και την παραμετρο διαιτησια)
οκ, μλκια η φαση με σαλκε τοσο στο παιχνιδι οσο και στην "ενισχυση" που προηγηθηκε αυτου. Αδιανοητο.
Μλκια με κλαους στο πλασε κ με σαχοφ, μλκια που δεν εφερα απ'την αρχη το βαρελα, ΑΛΛΑ ρε φιλε...
Η πρωτη φαση του κλαους, το δοκαρι του μυστα κ γκολ στο 88', στην πρωτη φαση των ολλανδων?
Μονο σε μας γινονται αυτα, ειδικα με τετοιες ομαδες..Ας μου βαζαν 4 γκολ να το βουλωσω, αλλα οχι κ ετσι.
Και απο πανω να'χεις φαει στη μαπα πεναλτι στο 44.44 με ανεπαισθητο κρατημα και 70-30 κ ολα τα σπορια στους σαπιους, χωρις καμια καρτα..
φυσικα ειναι κ θεμα ικανοτητας και μεταγραφικων αποφασεων ρε συ, χιλιοειπωμενα.
αλλα υπαρχει κ η τυχη μεσα, σε μεγαλο ποσοστο..
Ειδικα στο ματς με τους σαπιους (βαλε και την παραμετρο διαιτησια)
οκ, μλκια η φαση με σαλκε τοσο στο παιχνιδι οσο και στην "ενισχυση" που προηγηθηκε αυτου. Αδιανοητο.
Μλκια με κλαους στο πλασε κ με σαχοφ, μλκια που δεν εφερα απ'την αρχη το βαρελα, ΑΛΛΑ ρε φιλε...
Η πρωτη φαση του κλαους, το δοκαρι του μυστα κ γκολ στο 88', στην πρωτη φαση των ολλανδων?
Μονο σε μας γινονται αυτα, ειδικα με τετοιες ομαδες..Ας μου βαζαν 4 γκολ να το βουλωσω, αλλα οχι κ ετσι.
Και απο πανω να'χεις φαει στη μαπα πεναλτι στο 44.44 με ανεπαισθητο κρατημα και 70-30 κ ολα τα σπορια στους σαπιους, χωρις καμια καρτα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 24 Αύγ 2016, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Να τους δανεισουμε και τον Βελλιδη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Νόμιζα ότι μόνο ο Γλύκος έτρωγε γκολ στην κλειστή γωνία. Ο τερματάς του ΑΠΟΕΛ το έπνιξε κανονικότατα
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ο κόσμος παίζει μπάλα
Πιθανως αφού έφαγα μπαμ για τον κλάους δεν μπορώ να ξαναφάω για τον ίδιο λόγο. Μπράβο ιβαν που δεν πήρες φορ. Έχεις το ΠΑΟΚσακι. Πιες ένα ουιςκι απόψε στην υγεία του, ιβαν. Μόνο 4 έφαγε το τσίρκο από το οποίο αποκλειστήκαμε.
Δεν ξέρω ποιος μου δε κάνει το μπαμ. Ένα ου ουίσκι και στον παληκαρο που με μπανάνες γιατί είπα ότι το ΠΑΟΚσακι μου βγάλε την ψυχή.
Πονάει πολύ το αποψινό παρά πολυ
Δεν ξέρω ποιος μου δε κάνει το μπαμ. Ένα ου ουίσκι και στον παληκαρο που με μπανάνες γιατί είπα ότι το ΠΑΟΚσακι μου βγάλε την ψυχή.
Πονάει πολύ το αποψινό παρά πολυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 24 Αύγ 2016, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρε τον αντικαταστατη του Τζιολη,Ιβαν.
Τι εκανε το παλικαρι στο τεταρτο γκολ.
1,95 το υψος του...μας κανει??
https://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Yerokhinpsc1998 έγραψε:Παρε τον αντικαταστατη του Τζιολη,Ιβαν.
Ετσι ειναι, οπως τα λες Σεραφειμ.Sera4 έγραψε:θεμα ικανοτητας ειναι σιμπα και οργανωσης οχι ατυχιας για τον ΠΑΟΚ...simba έγραψε:νταξ, λαμοσα, υπο την εννοια οτι και ο αγιαξ εξαντλησε καθε αποθεμα τυχης με μας, με αποτελεσμα να μην εχουν ουτε ρανιδα με τους ρωσοι..
δεν ειναι τυχη οι τεραστιες ευκαιριες που χασαμε και στα δυο ματς στην τουμπα με τον αγιαξ...
δεν ειναι τυχη να σε βαζει γκολ η σαλκε με 10 παιχτες...
τυχη ειναι να περνας την μεταλιστ στα χαρτια ας πουμε :ugeek:
υγ καλυτερος ο ολσεν αξιζε την προκριση
υγ2 πειτε μου απλα οτι δεν ειναι ο ιβαν στο ροστοφ :ugeek:
Η αλλοιως,της κοντης ψωλης τα μαλλια της φταινε.
- Petros1988
Μονο εμεις καταφεραμε να αποκλειστουμε απο αυτον τον τραγικο Ajax τι να πω.
- teo4giannitsa
- kataramenos5