Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημερες σε ολους. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που μαθαίνουν τις σχολες τους σημερα
Καλημερα, απο Λιβικο, πωπω ρουτινα καταντησεsn0ufel4 έγραψε:Καλημερες σε ολους. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που μαθαίνουν τις σχολες τους σημερα

Ελπιζω να εισαχθουν πολλα νε ΠΑΟΚτσακια στη σχολη που διδασκω

- kataramenos5
Με σενα τερμα οι καλημερες κλπ .Σαδιστη.nikolasf έγραψε: Καλημερα, απο Λιβικο

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
αδερφέ μην μας περιορίζεις
εδώ στην Ξάνθη γνώρισα πολλά ΠΑΟΚια που είναι μουσουλμάνοι
... εκτός αν δεν θέλεις να τους καλημερίσεις αυτούς
, δικαίωμά σου είναι
εδώ στην Ξάνθη γνώρισα πολλά ΠΑΟΚια που είναι μουσουλμάνοι

... εκτός αν δεν θέλεις να τους καλημερίσεις αυτούς

- Μπαρκαρούτσος
Είμαι ο Kostas_Peraia4 και χάκαρα το ακάουντ του αγαπητού συναδέλφου Roman.
Ήθελα να πω μονάχα ότι από τη πρώτη μέρα που ανέλαβα, θέλω να γίνω τόσο καλός mod όσο και ο Roman! Πάντα τον είχα πρότυπο και σαν μέλος, αλλά και σαν χαμηλόμισθος Δόκιμος Βοηθός Ανθυποσυντονιστή που είμαι τώρα!
Roman, σε ευχαριστώ που υπάρχεις και ομορφαίνεις το forum. Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω σαν εσένα.
ΥΓ.Roman,σ'αγαπω τοσο πολυ που θα ηθελα να γινω,ακομα και η μητερα των παιδιων σου.Χωρις εσενα δεν υπαρχει το forum.Χωρις εσενα δεν υπαρχει ο ΠΑΟΚ για μενα.
Ήθελα να πω μονάχα ότι από τη πρώτη μέρα που ανέλαβα, θέλω να γίνω τόσο καλός mod όσο και ο Roman! Πάντα τον είχα πρότυπο και σαν μέλος, αλλά και σαν χαμηλόμισθος Δόκιμος Βοηθός Ανθυποσυντονιστή που είμαι τώρα!
Roman, σε ευχαριστώ που υπάρχεις και ομορφαίνεις το forum. Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω σαν εσένα.
ΥΓ.Roman,σ'αγαπω τοσο πολυ που θα ηθελα να γινω,ακομα και η μητερα των παιδιων σου.Χωρις εσενα δεν υπαρχει το forum.Χωρις εσενα δεν υπαρχει ο ΠΑΟΚ για μενα.
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Eιμαι ο moderator Roman και χακαρα το ακοουντ του συνmoderator Κostas_Peraia4.
Bγαζω τεραστιο κομπλεξ πoυ δεν μενω στην εξωτικη Περαια,τοσο μεγαλο που το εχω ριξει στην δημιουργια ανεκδοτων,πιο κρυων και απο τα ανεκδοτα του Σταθη απο την Aρβυλα
Παιρνω μεγαλο μισθο,αλλα δεν μπορω να συγκρατησω τα παθη μου,με αποτελεσμα να τρωω ολα τα λεφτα μου στα ''μαναβικα''
Τελος εχω σαν ειδωλο μου τον θαλασσολυκο και ποιητη Καββαδια και ετσι αποφασισα να μπαρκαρω προς αγνωστη κατευθυνση.Ακομα δεν εχω γνωρισει τον Γουιλι τον μαυρο θερμαστη,γιατι δεν εφτασα ακομα στο Τσιμπουντι.Ελπιζω να το επισκευτω φετος.
ΥΓ. 7 σε παιρνει αριστερα,μην το ζοριζεις
ΥΓ2: Εντάξει, θα σας πω και τούτο: Βασικά ζηλεύω τόσο πολύ τον συνάδελφο από την μαγευτική Περαία (που έχει γαλάζιες σημαίες η θάλασσά της) που πήρα το όνομά του και λέγομαι κι εγώ Κωνσταντίνος. Παλιά με έλεγαν αλλιώς.
Bγαζω τεραστιο κομπλεξ πoυ δεν μενω στην εξωτικη Περαια,τοσο μεγαλο που το εχω ριξει στην δημιουργια ανεκδοτων,πιο κρυων και απο τα ανεκδοτα του Σταθη απο την Aρβυλα
Παιρνω μεγαλο μισθο,αλλα δεν μπορω να συγκρατησω τα παθη μου,με αποτελεσμα να τρωω ολα τα λεφτα μου στα ''μαναβικα''
Τελος εχω σαν ειδωλο μου τον θαλασσολυκο και ποιητη Καββαδια και ετσι αποφασισα να μπαρκαρω προς αγνωστη κατευθυνση.Ακομα δεν εχω γνωρισει τον Γουιλι τον μαυρο θερμαστη,γιατι δεν εφτασα ακομα στο Τσιμπουντι.Ελπιζω να το επισκευτω φετος.
ΥΓ. 7 σε παιρνει αριστερα,μην το ζοριζεις
ΥΓ2: Εντάξει, θα σας πω και τούτο: Βασικά ζηλεύω τόσο πολύ τον συνάδελφο από την μαγευτική Περαία (που έχει γαλάζιες σημαίες η θάλασσά της) που πήρα το όνομά του και λέγομαι κι εγώ Κωνσταντίνος. Παλιά με έλεγαν αλλιώς.
- edgecrusher
- kataramenos5
Kostas_Peraia4 έγραψε:Βασικά ζηλεύω τόσο πολύ τον συνάδελφο από την μαγευτική Περαία που πήρα το όνομά του και λέγομαι κι εγώ Κωνσταντίνος. Παλιά με έλεγαν αλλιώς.

Αληθεια?Δεν ετυχε μεχρι τωρα.Στα υποψιν.edgecrusher έγραψε:πόσο τεράστιος κράσος παίζει να είναι ο επιφανής
ΥΓ Τις τσακισα τις κουτσομουρες με μια Φολοη (κατ αναγκη γιατι ξεμειναμε)κι ηρθα στα γραδα μου .Καιρο ειχαμε.
Ριχτα James... I feel good....
- teo4giannitsa
Εμείς σήμερα από το πρωί στη κλινική, βγαίνω αύριο αν όλα είναι καλά και δεν χάνω και την ΠΑΟΚαρα.
Ήταν και ήρεμα στο φόρουμ σήμερα, δεν είχα κάτι να διαβάσω, ντροπή σας.
Καληνύχτα στους θαμώνες και τα λέμε αύριο
Ήταν και ήρεμα στο φόρουμ σήμερα, δεν είχα κάτι να διαβάσω, ντροπή σας.
Καληνύχτα στους θαμώνες και τα λέμε αύριο
- kataramenos5
- teo4giannitsa
Ευχαριστώ καταραμένε
Κύστη κοκκυγος ήταν, ταλαιπωρία πιο πολύ. Προτείνω σε όποιον βγάλει να την αντιμετωπισει άμεσα αν μπορεί.
Υγ. Πάτερ ξέχασα να σου ευχηθώ για την κόρη σου. Περαστικά και να τη χαίρεσαι
Κύστη κοκκυγος ήταν, ταλαιπωρία πιο πολύ. Προτείνω σε όποιον βγάλει να την αντιμετωπισει άμεσα αν μπορεί.
Υγ. Πάτερ ξέχασα να σου ευχηθώ για την κόρη σου. Περαστικά και να τη χαίρεσαι