PAOKheads&Metalheads
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
Re: PAOKheads&Metalheads
Αδερφέ από την Σπάρτη, αν θες να βάζεις πολλά μαζεμένα ταυτόχρονα προτίμησε σε ένα ποστ, να δείχνουν πιο όμορφα 

- edgecrusher
- painkiller4
- Kostas_Peraia4
Feelin' like a space brain
One more time tonight
[youtube]2oYyPLPhr40[/youtube]
One more time tonight
[youtube]2oYyPLPhr40[/youtube]
- Lacedaemonian
Παραθέτω την μεταλλική μου ταυτότητα
Ξεκίνησα να ακούω metal την εποχή που το Mtv έπαιζε ολημερίς τα "Enter Sandman", "Symphony of Destruction" και "You Could Be Mine". Πιο πριν είχα προλάβει να λατρέψω τον Alice Cooper (Το "Bed of Nails" ήταν το πρώτο κομμάτι που αγάπησα στη ζωή μου) και τους Whitesnake. Λίγο αργότερα ακολούθησαν οι Judas Priest, Annihilator, Slayer, Sepultura, Pantera κτλ.
Από τα "μεγάλα" συγκροτήματα, αγαπημένοι μου είναι οι Metallica. Από τους "μεγάλους", Iron Maiden και Motorhead δεν με συγκίνησαν ποτέ. Από τα "μικρά" συγκροτήματα, αγαπημένοι μου εδώ και κάμποσα χρόνια είναι οι Coheed & Cambria. Παλιότερα υπήρξα φανατικός των Dark Tranquillity και In Flames και γενικά του Σουηδικού ήχου. Ο αγαπημένος μου όμως ever δίσκος, είναι το "How to Measure a Planet?" των The Gathering.
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα μόνο είδος metal, θα διάλεγα το Thrash (λατρεύω τους Testament). Δεν ακούω power (ειδικά Ευρωπαϊκό), progressive, brutal death metal και black, εκτός από μετρημένα συγκροτήματα.
Αυτή τη περίοδο στο mp3 μου ακούω Volbeat, Katatonia, Leprous, Gojira, Killswitch Engage, Nothing More, Sylosis και καμιά φορά...
...Joe Bonamassa
[youtube]3qJ8bT3W1D0[/youtube]

Ξεκίνησα να ακούω metal την εποχή που το Mtv έπαιζε ολημερίς τα "Enter Sandman", "Symphony of Destruction" και "You Could Be Mine". Πιο πριν είχα προλάβει να λατρέψω τον Alice Cooper (Το "Bed of Nails" ήταν το πρώτο κομμάτι που αγάπησα στη ζωή μου) και τους Whitesnake. Λίγο αργότερα ακολούθησαν οι Judas Priest, Annihilator, Slayer, Sepultura, Pantera κτλ.
Από τα "μεγάλα" συγκροτήματα, αγαπημένοι μου είναι οι Metallica. Από τους "μεγάλους", Iron Maiden και Motorhead δεν με συγκίνησαν ποτέ. Από τα "μικρά" συγκροτήματα, αγαπημένοι μου εδώ και κάμποσα χρόνια είναι οι Coheed & Cambria. Παλιότερα υπήρξα φανατικός των Dark Tranquillity και In Flames και γενικά του Σουηδικού ήχου. Ο αγαπημένος μου όμως ever δίσκος, είναι το "How to Measure a Planet?" των The Gathering.
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα μόνο είδος metal, θα διάλεγα το Thrash (λατρεύω τους Testament). Δεν ακούω power (ειδικά Ευρωπαϊκό), progressive, brutal death metal και black, εκτός από μετρημένα συγκροτήματα.
Αυτή τη περίοδο στο mp3 μου ακούω Volbeat, Katatonia, Leprous, Gojira, Killswitch Engage, Nothing More, Sylosis και καμιά φορά...
...Joe Bonamassa

[youtube]3qJ8bT3W1D0[/youtube]
- edgecrusher
πω ρε φίλε Testament, τι μου θύμησες, εποχές λυκείου, όλοι οι άλλοι να ακούν ότι νάναι μ@λ@κι3ς κι εμείς να γυρνάμε με το κασετόφωνο τέρμα το practice what you prich και sepultura το Inner Self!!GI4NNEN4 έγραψε:Παραθέτω την μεταλλική μου ταυτότητα![]()
[youtube]OVbTXg8x2EA[/youtube]
Η πρώτη μου επαφή με τους Testament ήταν το "Return to the Apocalyptic City". Εκείνο το "Disciples of the Watch" ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!
[youtube]uvQ_r55Zdsc[/youtube]
Καλά και Inner Self / Slaves of Pain... Τί να λέμε τώρα...
[youtube]uvQ_r55Zdsc[/youtube]
Καλά και Inner Self / Slaves of Pain... Τί να λέμε τώρα...
- Kostas_Peraia4
Ποσο τεραστια μπαντα παιζει να ειναι οι Volbeat???
[youtube]eheetrA6AP4[/youtube]
[youtube]eheetrA6AP4[/youtube]
Οι Volbeat είναι αγαπημένοι αλλά έπιασαν ταβάνι και κάνουν απλώς συντήρηση. Επαναπαύθηκαν; Στέρεψαν; Σίγουρα θα μπορούσαν να δώσουν πολλά περισσότερα.
- painkiller4
- Kostas_Peraia4
Το οutlaw gentlemen&shady ladies ηταν πραγματικα κορυφαιο.Το τελευταιο τους αλμπουμ δεν με συγκινησε.Εχουν να δωσουν ακομα πιστευω.Απλα ειναι λογικο να κανουν κοιλια.Οτι ειχαν βγαλει μεχρι τωρα,εκτος απο το τελευταιο τους,ειναι διαμαντι.Το μεγαλο τους μειονεκτημα ειναι η αναποφευκτη συγκριση με τους Metallica
- edgecrusher