Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Εγω καταλαβα οτι απλα δεν θελει να πει τιποτα.
Τι περιμενετε ρε παιδια, να σας πει ο Ιβιτς ακριβως τι γινεται με τι μεταγραφη?
θα μπορουσε να πει αυτο που ειχε πει και πριν μια εβδομαδα, οτι ειμαστε κοντα.CCCP έγραψε:Εγω καταλαβα οτι απλα δεν θελει να πει τιποτα.
παντος απ οτι καταλαβα δεν παμε για φοροεξτρεμ αλλα για εξτρεμοφορ
Σωστό, και εγώ αυτό κατάλαβαpaoktzis έγραψε:νομιζω αυτο ειναι ολο το ζουμι της σημερινης συνεντευξης, μαλλον φαγαμε ακυρο απο καπουron-swanson έγραψε:Παντως ο Βλαντο απο το "ειμαστε κοντα" που ειπε μετα τον Ατρομητο, το πηγε στο "θα δουμε" σημερα...
Αντε να δουμε λοιπον.
Κ γω αυτο πιστευωsic-4 έγραψε:παιρνεις δανεικο με οψιον 3 μυρια και τα δινεις του χρονου που θα εχεις ηδη παρει το μπακιρι του ΛουκαςMANIAKOS έγραψε:Αυτος ο λουκας πραγματικά αλλαζει το Μπατζετ
Τωρα πχ παίρνεις φορ ; Η περιμένεις τελ σριγμη οταν κ αν πωληθεί θα μπορέσεις να σώσεις τρια μυρρια για μετεγγραφη;
«Σε λίγες ημέρες τελειώνει η μεταγραφική περίοδος. Βλέπουμε παίκτες και συζητάμε. Αν αποκτήσουμε θα είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Αν πάρουμε κάποιον θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει. Δεν θα πάρουμε παίκτη, απλώς για να πάρουμε. Δεν είναι η τακτική μου αυτή. Δεν είναι εύκολο να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Ξαναλέω αν φέρουμε κάποιον θα είναι για να βοηθήσει. Αν θα φέρουμε κάποιον ή όχι θα φανεί στο τέλος».
ξεκαθαρα οταν απο το ειμαστε κοντα πας σε αυτο τοτε εχεις φαει ακυρο απο καποιον, επισης αυτη η δηλωση διχνει οτι δεν ειμαστε κοντα σε καποιον συγκεκριμενο αλλα ψαχνομαστε γενικα και επισης αυτη η δηλωση διχνει οτι τελικα μπορει να μην παρουμε και κανεναν κατι που πριν τη συνεντευξη δεν θεωρουνταν πιθανο
ξεκαθαρα οταν απο το ειμαστε κοντα πας σε αυτο τοτε εχεις φαει ακυρο απο καποιον, επισης αυτη η δηλωση διχνει οτι δεν ειμαστε κοντα σε καποιον συγκεκριμενο αλλα ψαχνομαστε γενικα και επισης αυτη η δηλωση διχνει οτι τελικα μπορει να μην παρουμε και κανεναν κατι που πριν τη συνεντευξη δεν θεωρουνταν πιθανο
Περιμένει στην γωνία μην ανησυχειςCCCP έγραψε:Ο κολκας ειναι εκει για να πει στον Κρεσπο οτι δε του γεμιζει του ματι?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και "άκυρο" να χαμε φάει από κάποιον όμως, το ίδιο θα μπορούσε να πει...Ότι είμαστε "κοντά"...Έτσι κι αλλιώς μια βδομάδα που έμεινε δεν είναι και "μακριά", αλλά πιο κοντά απ όσο ήταν την προηγούμενη βδομάδα...paoktzis έγραψε:θα μπορουσε να πει αυτο που ειχε πει και πριν μια εβδομαδα, οτι ειμαστε κοντα.CCCP έγραψε:Εγω καταλαβα οτι απλα δεν θελει να πει τιποτα.
Άρα, τι συμπέρασμα να βγάλουμε τώρα που δεν το είπε???
E ναι λογικο που να βρεις παικτη για τον ΠΑΟΚ σε ολοκληρο τον πλανητη γη. Παικτη θα παρουμε θελω να πιστευω ........
Μία χαρά μύνημα προς μάνατζερ ο Κάτσε, δεν ανανεώνεις σε πουλάω . Δεν βρίσκεις ομάδα να μου δίνει αυτά που θέλω , ανανέωση.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολλες ομαδες τωρα γκαζωνουν για μια δυο τελευταιες προσθηκες. Μπορει η δικια μας περιπτωση να εξαρταται και απο αυτο. Να θελει δηλαδη μια ομαδα εναν παιχτη, και οταν τον κλεισει να δωσει δανεικο σε εμας καποον που θα της περισσευει.
Και αυτο που λεει ο Ιβιτς και που τα ιδια ελεγε και ο Αρνεσεν περυσι, μονο θετικα μπορω να το δω εγω για τον συλλογο. Επιτελους σταματανε να ερχονται παιχτες μονο για να ερχονται και οι στοχοι μας ειναι πιο δυσκολοι, πραγμα που σημαινει πρισσοτερη ποιοτητα.
Και αυτο που λεει ο Ιβιτς και που τα ιδια ελεγε και ο Αρνεσεν περυσι, μονο θετικα μπορω να το δω εγω για τον συλλογο. Επιτελους σταματανε να ερχονται παιχτες μονο για να ερχονται και οι στοχοι μας ειναι πιο δυσκολοι, πραγμα που σημαινει πρισσοτερη ποιοτητα.
Δεν τον άκουσα αλλα χαίρομαι που θελει φοροεξτρεμ
Θα ναι αμαρτία να μην παρουμε
Κ έχοντας λουκας έτοιμο για πωληση ας εχει 3μ ρήτρα δεν πειραζει
Θα ναι αμαρτία να μην παρουμε
Κ έχοντας λουκας έτοιμο για πωληση ας εχει 3μ ρήτρα δεν πειραζει
Αν η Εβερτον δώσει τα 20 χαρτιά που ακούγεται , με τα 6εκ που πέρνει ο ΠΑΟΚ πρέπει να μας φέρουν έναν πολύ ποιοτικό επιθετικό
Στατιστικά, από πότε έχει να μας βγει μεταγραφή τελευταίας εβδομάδας;