Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Άξονα Μπίσεσβαρ, Κάμπος-Γκάρι εξτρέμ, Μαμε Μπαμπα Τιαμ κορυφή;;; Θα χύνει όλη η Τούμπα 10 φορές σε κάθε ματς
Το έγραψα πριν δυόμισι τουλάχιστον μήνες...
"Αν έρθει ο Ντέβιτς ελεύθερος τον Γενάρη θα σας "πειράξει"???"...
Εκτιμώ ότι μέχρι τότε, με Κλάους, με την έως τώρα διάθεση-απόδοση Περέιρα και την πίστη του Βλάντο στον Κουλούρη, τον οποίο θυμίζω τον γνωρίζει πολύ καλά απ την Κ-20, είμαστε καλυμμένοι στα φορ!!!!
Για να μην πουν κάποιοι ότι "αν δεν έρθει φορ δεν στηρίζεται ο Ίβιτς" θα θυμίσω ότι στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι θα έρθει οπωσδήποτε επιθετικός, όχι σέντερ φορ!!!!
Συμπληρώνω λοιπόν ξαναρωτώντας...
"Αν έρθει άμεσα ένας εξτρέμ, π.χ. ο Ατσού και (αν δούμε δηλαδή ότι δεν τα βρίσκουμε ως τότε με τον Περέιρα για ανανέωση άλλων τριών χρόνων π.χ.) τον Γενάρη ελεύθερος ο Ντέβιτς θα το θεωρήσετε λάθος κίνηση?"...
Υ.Γ. Στην περίπτωση που δεν έρθει φορ και μείνει ο Ζάιρο (γιατί φαίνεται ότι ο Ίβιτς τον πιστεύει πολύ), θα υπάρχει φυσικά περισσότερος χρόνος να πάρει ευκαιρίες δοκιμαζόμενος και σαν σέντερ φορ κορυφής αλλά ακόμα και σαν δεύτερος μαζί με τον Φακούντο...Αυτό προσωπικά και επειδή πιστεύω πολύ στα προσόντα του Ζάιρο, εκτιμώ ότι θα είναι πολύ σωστότερο όσον αφορά την διαχείριση ενός παίχτη με οφθαλμοφανώς πολλά προσόντα, εντός της ομάδας και όχι με δανεισμό...
"Αν έρθει ο Ντέβιτς ελεύθερος τον Γενάρη θα σας "πειράξει"???"...
Εκτιμώ ότι μέχρι τότε, με Κλάους, με την έως τώρα διάθεση-απόδοση Περέιρα και την πίστη του Βλάντο στον Κουλούρη, τον οποίο θυμίζω τον γνωρίζει πολύ καλά απ την Κ-20, είμαστε καλυμμένοι στα φορ!!!!
Για να μην πουν κάποιοι ότι "αν δεν έρθει φορ δεν στηρίζεται ο Ίβιτς" θα θυμίσω ότι στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ότι θα έρθει οπωσδήποτε επιθετικός, όχι σέντερ φορ!!!!
Συμπληρώνω λοιπόν ξαναρωτώντας...
"Αν έρθει άμεσα ένας εξτρέμ, π.χ. ο Ατσού και (αν δούμε δηλαδή ότι δεν τα βρίσκουμε ως τότε με τον Περέιρα για ανανέωση άλλων τριών χρόνων π.χ.) τον Γενάρη ελεύθερος ο Ντέβιτς θα το θεωρήσετε λάθος κίνηση?"...
Υ.Γ. Στην περίπτωση που δεν έρθει φορ και μείνει ο Ζάιρο (γιατί φαίνεται ότι ο Ίβιτς τον πιστεύει πολύ), θα υπάρχει φυσικά περισσότερος χρόνος να πάρει ευκαιρίες δοκιμαζόμενος και σαν σέντερ φορ κορυφής αλλά ακόμα και σαν δεύτερος μαζί με τον Φακούντο...Αυτό προσωπικά και επειδή πιστεύω πολύ στα προσόντα του Ζάιρο, εκτιμώ ότι θα είναι πολύ σωστότερο όσον αφορά την διαχείριση ενός παίχτη με οφθαλμοφανώς πολλά προσόντα, εντός της ομάδας και όχι με δανεισμό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 24 Αύγ 2016, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω την αίσθηση ότι πάμε για τον Thiam τις Juve
λοιπον επειδη επεσε το ματι μου σε κατι στατιστικα και βλεπω οτι ο μπανε "με περναει στη στροφη" στα ποστ και δεν το δεχομαι γραφω για να ανεβασω τον αριθμο μου...
στα εξτρεμ ειμαστε μια χαρα...ζαιρο και μυστακιδης πρεπει να παρουν τις ευκαιριες τους...τον ζαιρο ο ιβιτς που εδιωξε μια καραβια παιχτες τον κρατησε οποτε αυτο μου δειχνει οτι τον πιστευει...και τον πιστευω και εγω...ο μυστακιδης απο την αλλη ποτε θα παρει ευκαιριες στα 25 του??θα πρεπει να μαθουμε να συνδιαζουμε τον πρωταθλητισμο με την αναδειξη και καποιων παιχτων...
στα χαφ αν ειναι να κινηθουμε για συμπληρωματα το εγραψα και στο τοπικ του παιδιου καλυτερα να επιστρεψει ο αντωνης στην ομαδα και να συνεχισει να δουλευεται και αυτο το προτζεκτ...αν μπορεσουμε να του δωσουμε και 10-15 παιχνιδια μεσα στη χρονια χαμενη δε θα βγει καμια πλευρα...
επιθετικος τα εχουμε χιλιοπει για το στυλ (στυλ μιραλας ή λουκας το ιδανικοτερο στυλ) και τα χαρακτηριστικα του εχουν εξισου υπεραναλυθει...σημαντικο για μενα να μην ειναι δανεικος (το ποσοστο επιτυχιας/αποτυχιας γερνει συντριπτικα προς το δευτερο)...θα πρεπει καποτε να τελειωνουμε και με αυτη την ιστορια μια και καλη οχι να τη συζηταμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο...
η δουλεια θελει χρημα το διχως αλλο...αν θα το δωσουμε?δεν ειμαι στους ιδιαιτερα αισιοδοξους...πεσιμιστικη προβλεψη θα παραμεινουμε εγκλωβισμενοι στον αστερισμο του αθανασιαδη :ugeek:
υγ δωστε χρωμα στον πορκυ για να αποκτησει χρωμα και η ζωη μας...
στα εξτρεμ ειμαστε μια χαρα...ζαιρο και μυστακιδης πρεπει να παρουν τις ευκαιριες τους...τον ζαιρο ο ιβιτς που εδιωξε μια καραβια παιχτες τον κρατησε οποτε αυτο μου δειχνει οτι τον πιστευει...και τον πιστευω και εγω...ο μυστακιδης απο την αλλη ποτε θα παρει ευκαιριες στα 25 του??θα πρεπει να μαθουμε να συνδιαζουμε τον πρωταθλητισμο με την αναδειξη και καποιων παιχτων...
στα χαφ αν ειναι να κινηθουμε για συμπληρωματα το εγραψα και στο τοπικ του παιδιου καλυτερα να επιστρεψει ο αντωνης στην ομαδα και να συνεχισει να δουλευεται και αυτο το προτζεκτ...αν μπορεσουμε να του δωσουμε και 10-15 παιχνιδια μεσα στη χρονια χαμενη δε θα βγει καμια πλευρα...
επιθετικος τα εχουμε χιλιοπει για το στυλ (στυλ μιραλας ή λουκας το ιδανικοτερο στυλ) και τα χαρακτηριστικα του εχουν εξισου υπεραναλυθει...σημαντικο για μενα να μην ειναι δανεικος (το ποσοστο επιτυχιας/αποτυχιας γερνει συντριπτικα προς το δευτερο)...θα πρεπει καποτε να τελειωνουμε και με αυτη την ιστορια μια και καλη οχι να τη συζηταμε σε καθε μεταγραφικη περιοδο...
η δουλεια θελει χρημα το διχως αλλο...αν θα το δωσουμε?δεν ειμαι στους ιδιαιτερα αισιοδοξους...πεσιμιστικη προβλεψη θα παραμεινουμε εγκλωβισμενοι στον αστερισμο του αθανασιαδη :ugeek:
υγ δωστε χρωμα στον πορκυ για να αποκτησει χρωμα και η ζωη μας...
- ΑποστόληςΑ
Ψάχνουμε ένα φορ, αλλά έχουμε ήδη τρεις: Αθανασιάδη, Pereyra και Κουλούρη ενώ υπάρχει και ο Μυστα που ναι μεν αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά είναι περισσότερο αξονικός, αφού δυσκολεύεται στο 1 vs 1. Ο Jairo δεν έχει δείξει ότι μπορείς να τον εμπιστευθείς σε κάποιο δύσκολο παιχνίδι, οπότε απομένουν οι Rod και Campos. Με δύο εξτρέμ και δύο άλλους κατά συνθήκη, δεν βγαίνει η χρονιά.
Ο Κοροβέσης σαν εξτρέμ (όσο τον έχω δει) είναι επιπέδου Πανθρακικού και απορώ γιατί παραμένει.
Συνολικά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει στο ρόστερ του
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Brkic, Γλύκος και Σιαμπάνης. Μελίσσας και Βελλίδης δεν πρέπει να έχουν θέση στο ρόστερ.
Δ. ΜΠΑΚ
Matos και Κίτσιου. Ο Σκόνδρας θα πρέπει να αποχωρήσει
Α. ΜΠΑΚ
Leovac - Γιαννούλης.
Σ. ΜΠΑΚ
Varela, Crespo, Τζαβέλλας και Μαλεζάς. Χατζη και Πούγγουρας θα πρέπει να αποχωρήσουν.
ΧΑΦ
Canas, Cimirot, Χαρίσης, Shakhov, Biseswar και Πέλκας. Ο Τζιόλης είναι υπό φυγή ενώ ο Antonis θα δοθεί δανεικός (μάλλον).
ΕΞΤΡΕΜ
Campos, Rodrigues, Jairo, Μυστακίδης και Κοροβέσης. Ο τελευταίος πρέπει να αποχωρήσει
ΦΟΡ
Αθανασιάδης, Κουλούρης και Pereyra. Ο Κουλούρης πρέπει να πάρει ευκαιρίες, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους δύο.
Επιθετικά ψάχνουμε κάτι μεταξύ εξτρέμ και φορ (σκόρερ) έναν Mak δηλαδή, ή ή έναν Lucas. Αλλά θα πρέπει να είναι του ίδιου επιπέδου με τους προαναφερθέντες. Διαφορετικά δεν έχει νόημα.
Ο Κοροβέσης σαν εξτρέμ (όσο τον έχω δει) είναι επιπέδου Πανθρακικού και απορώ γιατί παραμένει.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Brkic, Γλύκος και Σιαμπάνης. Μελίσσας και Βελλίδης δεν πρέπει να έχουν θέση στο ρόστερ.
Δ. ΜΠΑΚ
Α. ΜΠΑΚ
Leovac - Γιαννούλης.
Σ. ΜΠΑΚ
Varela, Crespo, Τζαβέλλας και Μαλεζάς. Χατζη και Πούγγουρας θα πρέπει να αποχωρήσουν.
ΧΑΦ
Canas, Cimirot, Χαρίσης, Shakhov, Biseswar και Πέλκας. Ο Τζιόλης είναι υπό φυγή ενώ ο Antonis θα δοθεί δανεικός (μάλλον).
ΕΞΤΡΕΜ
Campos, Rodrigues, Jairo, Μυστακίδης και Κοροβέσης. Ο τελευταίος πρέπει να αποχωρήσει
ΦΟΡ
Αθανασιάδης, Κουλούρης και Pereyra. Ο Κουλούρης πρέπει να πάρει ευκαιρίες, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους άλλους δύο.
Επιθετικά ψάχνουμε κάτι μεταξύ εξτρέμ και φορ (σκόρερ) έναν Mak δηλαδή, ή ή έναν Lucas. Αλλά θα πρέπει να είναι του ίδιου επιπέδου με τους προαναφερθέντες. Διαφορετικά δεν έχει νόημα.
σέρα, παίχτης αξίας του μιραλάς και του λούκας, πολύ ευκολότερα έρχονται σα δανεικοί
το να τους αγοράσεις είναι πολύ δύσκολο και να δεχτούν να έρθουν στο ελλαδιστάν
εγώ καλύπτομαι και με δανεισμό
υγ. ο μυστακίδης μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά και σα φορ
θα θελα δοκιμή φορ είτε τζαλμά είτε μύστα
το να τους αγοράσεις είναι πολύ δύσκολο και να δεχτούν να έρθουν στο ελλαδιστάν
εγώ καλύπτομαι και με δανεισμό
υγ. ο μυστακίδης μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά και σα φορ
θα θελα δοκιμή φορ είτε τζαλμά είτε μύστα
- Petros1988
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα έχουμε επανάληψη του Περσινού κλεισίματος των Μεταγραφών με Ελέυθερο επιθετικό μεγάλο όνομα αλλα σε καλύτερη ηλικία απο Berbatov κάτι τέτιο μου μυρίζετε και φέτος....Για να δούμε!
εξαιρετικά τα λες για μένα Αποστόλη
συμφωνώ σε όλα, με μόνη διαφοροποίηση ότι προσωπικά θέλω καθαρόαιμο φορ περιοχής (για το 4-4-2) με όποιον παρτενέρ προκύψει από τους υπάρχοντες ή μόνο του στην κορυφή (τύπου, ένα Νέτσιντ προ τραυματισμών)
συμφωνώ σε όλα, με μόνη διαφοροποίηση ότι προσωπικά θέλω καθαρόαιμο φορ περιοχής (για το 4-4-2) με όποιον παρτενέρ προκύψει από τους υπάρχοντες ή μόνο του στην κορυφή (τύπου, ένα Νέτσιντ προ τραυματισμών)
Να πάω να τον πάρω με τ αμαξι να ειναι.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πω, πω τι ατυχία είναι αυτή βρε παιδιά! Ενώ ήταν να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο Μπρεθγουέιτ για τις τελικές συζητήσεις, 'έκατσε' ο μεγάλος σεισμός στην κεντρική Ιταλία, ακυρώθηκε η πτήση του και αναβλήθηκε η άφιξή του για λίγες μέρες... Οπότε σίγουρα θα αγωνιστεί το πουλέν στο Σεντ Ετιέν - Τουλούζ και μετά θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα...!
Δεν πειράζει, λίγη υπομονή!
Υ.Γ.
Μου λείπει ο Τζιώλης.
Που θα βρούμε αξιόπιστο, έμπειρο αμ χαφ, 1η αλλαγή?
-
O Κοροβεσης δεν λογίζεται για εξτρέμ ,του άλλαξε θέση σαν οκταρι. Κάμπος,Ροντριγκεζ,Μυστακίδης,Ζαιρο εναλλακτικά Μπισεβαρ,Περρειρα,Πελκας. Ο Ζαιρο πρέπει να παίζει αριστερά και μόνο αριστερά και μπροστά ελεύθερος. Ο Κάμπελ θα ήταν η ιδανική λύση παίκτη όπου θα μας έκανε παρά πολύ ισχυρούς ,δυστυχώς πήγε δανεικός στην Σπορτινγκ Λισαβώνας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ψάχνουμε ένα φορ, αλλά έχουμε ήδη τρεις: Αθανασιάδη, Pereyra και Κουλούρη ενώ υπάρχει και ο Μυστα που ναι μεν αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά είναι περισσότερο αξονικός, αφού δυσκολεύεται στο 1 vs 1. Ο Jairo δεν έχει δείξει ότι μπορείς να τον εμπιστευθείς σε κάποιο δύσκολο παιχνίδι, οπότε απομένουν οι Rod και Campos. Με δύο εξτρέμ και δύο άλλους κατά συνθήκη, δεν βγαίνει η χρονιά.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Δ. ΜΠΑΚ
Α. ΜΠΑΚ
Leovac - Γιαννούλης.
Σ. ΜΠΑΚ
ΧΑΦ
ΕΞΤΡΕΜ
ΦΟΡ
Αυτος δεν ξαναρχεται ελλαδα τον φοβιζει η τουμπα
Βολευομαι και με δανεισμο π θα με βοηθησει για πρωτάθλημα κ ας μη γινεται μετα να τον παρω.
Θαχω 6-7 μυρια απο λουκας-μακ να επενδύσω το καλοκαιρι με το δρομο προς ομιλους ανοιχτό..
Παντως εξακολουθω να πιστευω πως και εξτρεμ να τον βαζεις για να ...κουμπωνει,
αν εχεις φορ που παιζει μονο με συγκεκριμενο τροπο κ δεν απελευθερωνει τους παικτες διπλα του, δωρο αδωρο θαναι.
Επισης εχω τις αμφιβολιες μου για το στυλ του επιθετικου.. καλοι οι μιραλας-λουκας, ωραιο και το προμις μιας γρηγορης κ agile 3αδας μπροστα οπως πολλων ευρωπαικων κλαμπ,
αλλα με το ποδόσφαιρο που παιζεται εδω, τους τοσο κλειστούς χωρους, εχω αμφιβολιες στο κατα ποσο τετοιο στυλ θα ανταπεξέλθει στην κορυφη χωρις στοιχεια ....μπεργκ η σισε.
Σιγουρα στην Ευρώπη θαναι ταμαμ, αλλα στη λιγδα του ταμπουριου, του ξυλου κ των μικρων γηπεδων?
Στα υπολοιπα συμφωνω με Σερα..
Θαχω 6-7 μυρια απο λουκας-μακ να επενδύσω το καλοκαιρι με το δρομο προς ομιλους ανοιχτό..
Παντως εξακολουθω να πιστευω πως και εξτρεμ να τον βαζεις για να ...κουμπωνει,
αν εχεις φορ που παιζει μονο με συγκεκριμενο τροπο κ δεν απελευθερωνει τους παικτες διπλα του, δωρο αδωρο θαναι.
Επισης εχω τις αμφιβολιες μου για το στυλ του επιθετικου.. καλοι οι μιραλας-λουκας, ωραιο και το προμις μιας γρηγορης κ agile 3αδας μπροστα οπως πολλων ευρωπαικων κλαμπ,
αλλα με το ποδόσφαιρο που παιζεται εδω, τους τοσο κλειστούς χωρους, εχω αμφιβολιες στο κατα ποσο τετοιο στυλ θα ανταπεξέλθει στην κορυφη χωρις στοιχεια ....μπεργκ η σισε.
Σιγουρα στην Ευρώπη θαναι ταμαμ, αλλα στη λιγδα του ταμπουριου, του ξυλου κ των μικρων γηπεδων?
Στα υπολοιπα συμφωνω με Σερα..
- Petros1988
- ΑποστόληςΑ
Σε όποια θέση και να παίξει ο Κοροβέσης δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει η ποιότητά του.