Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
2-3 άνθρωποι που ρωτούσαν το ίδιο πράγμα..Δεν βλέπω την μεγάλη δυσκολία.Στην δουλειά μου που χτυπάνε 10 τηλέφωνα μαζί,έπρεπε να πάρω το πολυβόλο δηλαδή;
Anyway το πρόβλημα ήταν προφανώς το "μην αρχίσω για το ΚΚΕ",πράγματα που είναι αδύνατον να προσβάλλει άνθρωπο,διότι σαφώς δεν περιέχει καμιά προσβολή.Εκτός αν νομίζει κάποιος πως το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ είναι τέλειο,πράγμα που δεν θέλει πολύ για καταλάβεις οτι δεν ισχύει.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα για γραμμές,θεωρίες συνωμοσίες και άνωθεν εντολές..Η απάντηση μου είναι αυτή:
διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι παραλήφθηκε κάτι κομβικό δεν ανέφερε άμεσα ο Κώστας τη διαγραφή αυτών που έγραψε ο Δημήτρης και το λόγο αυτής αν είχε γίνει αυτό μπορεί να γλιτώναμε τα σεντόνια ... λέω εγώ τώρα
Kostas_Peraia4 έγραψε:Nομιζω πως η καθαρα κομματικη αντιπαραθεση ειναι εντελως οff-topic,για να μην πω off-forum.Δεν χρειαζεται να συνεχισει να αναπαραγεται το θεμα,καθως αν γινει αυτο τα posts θα διαγραφονται.
Εκτιμώ προσωπικά ότι υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να γραφτούν σε έναν γνήσια δημοκρατικό διάλογο ώστε να αναλυθούν οι αιτίες για προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά μεταξύ μας, αλλά προς το παρόν γίνονται δευτερεύοντα γιατί σε λιγότερες από 34 ώρες η ομάδα όλων μας, ο Π.Α.Ο.Κ., δίνει έναν ευρωπαϊκό αγώνα στην Τούμπα, στον οποίο εκτιμώ ότι πρέπει να εστιάσουμε!!!!
Θα παρακαλέσω λοιπόν να δοθεί μια 48ωρη "παράταση" απ όλους τους συμφορουμίτες, απλούς και moderators, για τις εκατέρωθεν εξηγήσεις, τις ανακλήσεις γραφομένων αλλά και τις πιθανολογούμενες "τιμωρίες" με αφαίρεση του δικαιώματος κάποιου/ων να γράψει/ουν τις απόψεις τους, αλλά και στα διάφορα σχόλια τρίτων πάνω στα γεγονότα των τελευταίων 15 σελίδων μέσα σε λιγότερες από 16 ώρες!!!!
Αυτό θεωρώ ότι είναι κάτι που θα βοηθήσει όλους μας αφ ενός να κουλάρουμε λίγο σκεπτόμενοι "ψυχρότερα" τα γεγονότα, προβλήματα που δημιουργούνται απ αυτά και προτεινόμενες λύσεις και αφ ετέρου να συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι εδώ μέσα είμαστε και έχουμε υποχρέωση απέναντι στον Ασπρόμαυρο Δικέφαλο Αετό να συνεχίσουμε να είμαστε, ο ένας με τον άλλον ΔΙΠΛΑ & ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ και όλοι μαζί φυσικά με τον Π.Α.Ο.Κ....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση...
Υ.Γ. Δεν είναι αναγκαίο να είμαστε αποπροσανατολισμένοι και κυρίως "χωρισμένοι", ειδικά δε πριν από έναν αγώνα, ο οποίος είναι αυτός που θα μας δώσει την ευκαιρία να βλέπουμε ακόμα παραπάνω την ασπρόμαυρη φανέλα μέσα στο γήπεδο, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του χειμώνα...Άλλωστε τα γραπτά μένουν και θα τα βρούμε εδώ και μεθαύριο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 24 Αύγ 2016, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RoMaN έγραψε:Καταραμένε, δεν έθιξε απλά έναν mod.. Είπε ότι η mod team* λαμβάνει εντολές άνωθεν (?) και σχεδόν είπε ότι τα παίρνουμε κιόλας.. Δεν είπε πχ ότι είναι ο Κώστας άμπαλος (που δεν είναι, γιατί παίζει FM), έκανε σοβαρή κατηγορία που σε άλλο μέλος δεν είναι δυνατό να γίνει, γιατί πολύ απλά δεν είναι mod. Οκ, βασικά μπορεί να ψιλογίνει, αλλά είπαμε..έλεος...
ΟΚ.Παραπανω εγραψα πως κατα τη γνωμη μου επρεπε να γινει .Καλο ειναι να μη τραβαει η ιστορια τοσες σελιδες και να κλεινει γρηγορα αναλογο θεμα.Πιστευω αν γινοταν ηρεμα η ερωτηση θ αναγνωριζε αμεσως το λαθος του ο Δημητρης και θα τελειωναμε εκει.Εσυ ειδικα σαν Παγομηχανης θεος, πρεπει να βοηθας στο να πεφτει η θερμοκρασια γρηγορα.
Εδιτ Ρε Γρηγορη...Ρε Γρηγορη ... Αμα εχει καει η γουνα σου και βλεπεις φωτια να καιει ,την κοπανας δεν αρχιζεις να χοροπηδας τριγυρω.
kataramenos5 έγραψε:Εδιτ Ρε Γρηγορη...Ρε Γρηγορη ... Αμα εχει καει η γουνα σου και βλεπεις φωτια να καιει ,την κοπανας δεν αρχιζεις να χοροπηδας τριγυρω.
Δεν σε καταλαβαίνω Kat5...Πρώτος ζήτησα να δοθεί μια παράταση 48 ωρών για να συνεχίσουμε μετά τον αγώνα, μεθαύριο δηλαδή...Κάποιοι ζητάνε σεβασμό αλλά δίχως να τον προσφέρουν απλόχερα όπως διαπιστώνω!!!!
"Πριν διεκδικήσεις...ΠΡΟΣΦΕΡΕ"!!!!_____Σούλης Μαρκόπουλος στον γιο του Χάρη όταν ήταν 15!!!! Ισχύει και για τον σεβασμό κατά την δική μου εκτίμηση το παραπάνω...
Απ την στιγμή λοιπόν που η ιστορία συνεχίζεται, με επαπειλούμενο μπαν μάλιστα ενός συμφορουμίτη, δεν βλέπω τον λόγο να μην γράψω κάτι που ισχύει...Εκτός ίσως κι αν υπάρχει κάποιος λόγος να αισθάνομαι από "ταπωμένος" έως "φιμωμένος"...
Εξ άλλου για συνήγορος του @Perestroika_G4 δεν νομίζω ότι θα είναι λογικό να κατηγορηθώ αφού κάτι τέτοιο γίνεται κι από αρκετούς συντονιστές του forum...
goran 64 έγραψε:Προσωπικά εκλαμβάνω ότι η φράση που απομόνωσες στο post του @Perestroika_G4 έχει ακριβώς το ίδιο νόημα με τα αναφερόμενα απ τον @barlow4, τον οποίο όμως κανένας δεν κάλεσε να το ανακαλέσει!!!!
Δε καταλαβαινεις οτι θ ανοιξει νεα αντιπαραθεση μ αυτο?