19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Ενώ έχει όλα εκείνα τα προσόντα (δύναμη, ταχύτητα, έκρηξη, σπάσιμο μέσης, ντρίμπλα και μπούκα) να "ανοίγει" άμυνες, καταφέρνει στις περισσότερες περιπτώσεις να "κλείνει" τον εαυτό του και να μην καταφέρνει να "δει" συμπαίχτη του!!!!
Είναι σχεδόν ολοφάνερο πλέον ότι δεν ξέρει να κινείται στους σωστούς χώρους δίχως την μπάλα γι αυτό και δίνει την δυνατότητα στους αντιπάλους αμυντικούς να τον εγκλωβίζουν εύκολα με ντουμπλαρισμένα μαρκαρίσματα και να τον οδηγούν σε ανούσιες παραπανίσιες ενέργειες, μακριά μάλιστα απ την ουσία του γκολ ή της ασσίστ-μάτι!!!!
Θα ήθελα προσωπικά να τον δω να δοκιμάζεται και σαν σέντερ φορ, μόνος του στην κορυφή σε 4-3-3, αλλά και σαν δεύτερος φορ μαζί με τον Φακούντο σε 4-4-2, για να βγάλω τα οριστικά προσωπικά μου συμπεράσματα...
Δύο φιλικά θα κάνουμε μέσα στο επόμενο 10ήμερο, κάποιοι βασικοί θα χρειάζονται σίγουρα ανάσες, οπότε ευκαιρία είναι νομίζω να τον δούμε και σε τέτοια version σ αυτά...
Είναι σχεδόν ολοφάνερο πλέον ότι δεν ξέρει να κινείται στους σωστούς χώρους δίχως την μπάλα γι αυτό και δίνει την δυνατότητα στους αντιπάλους αμυντικούς να τον εγκλωβίζουν εύκολα με ντουμπλαρισμένα μαρκαρίσματα και να τον οδηγούν σε ανούσιες παραπανίσιες ενέργειες, μακριά μάλιστα απ την ουσία του γκολ ή της ασσίστ-μάτι!!!!
Θα ήθελα προσωπικά να τον δω να δοκιμάζεται και σαν σέντερ φορ, μόνος του στην κορυφή σε 4-3-3, αλλά και σαν δεύτερος φορ μαζί με τον Φακούντο σε 4-4-2, για να βγάλω τα οριστικά προσωπικά μου συμπεράσματα...
Δύο φιλικά θα κάνουμε μέσα στο επόμενο 10ήμερο, κάποιοι βασικοί θα χρειάζονται σίγουρα ανάσες, οπότε ευκαιρία είναι νομίζω να τον δούμε και σε τέτοια version σ αυτά...
- painkiller4

Επιμένει ο ΠΑΣ για Ζάιρο
Με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της, οι ομάδες εντείνουν τις προσπάθειες για να κλείσουν τις «τρύπες» στο ρόστερ τους. Αυτό ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για τον Ζάιρο.
Με τον χρόνο να πιέζει, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα της Ηπείρου έχει επανέλθει πιο δυναμικά στις συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του 24χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ. Το πιο σημαντικό εμπόδιο που φαίνεται πως υπάρχει, είναι η έλλειψη διάθεσης από τον Ζάιρο για να μετακινηθεί σε άλλη -υποδυέστερη- ομάδα. Πάντως, μέχρι τώρα, έχει φανεί πως δε βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Βλάνταν Ίβιτς…
- Παλαιολόγος
Για οταν τους χαλασει ο ενας..
Οντοπικ, λυπάμαι π τα χάνει τοσο το πουλεν..
Βρε μήπως ειναι παικτης μεγαλων αγωνων?
Βαζελο,κρασνονταρ,στεαουα..
Οντοπικ, λυπάμαι π τα χάνει τοσο το πουλεν..
Βρε μήπως ειναι παικτης μεγαλων αγωνων?

Βαζελο,κρασνονταρ,στεαουα..
- kataramenos5
Το θεμα ειναι να παρει παιχνιδια.Περσι δεν τα καταφερε λογω τραυματισμων.Αν και φετος δε παιξει .....
Να πάρει παραπάνω παιχνίδια, αλλά το βασικό είναι να αλλάξει τον ποδοσφαιρικό τρόπο σκέψης του...
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον είχε αρχίσει το πρωτάθλημα θα τον ξεκίναγα αύριο, αν ήμουν ο Ivic. Πρέπει όμως να βρει ρυθμό και η βασική 11άδα.
Δεν υπάρχει παίκτης Ζάιρο για τον ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ, οπότε μην ελπίζετε χωρίς λόγο. Έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και αυτά είναι πολύ λίγα.
Ο ιβιτς διαφωνεί και σωστά ο Ζαιρο έχει πολλά προτερήματα αλλά πρέπει να τα βγάλει στην επιφανεια
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε διαφωνεί ο Ίβιτς. Ο Ζάιρο είναι 4ος σε σειρά προτεραιότητας του Ίβιτς, πίσω από Τζαλμά, Γκάρυ και Μύστα. Ίσως και 5ος, αν υπολογίζει Μπίσεσβαρ για εναλλακτική στα εξτρέμ. Και ως στις 31 Αυγούστου ώρα 23:59 μπορεί να βγει τελείως εκτός ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λαέρτης την Τετ 24 Αύγ 2016, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως προς το παρόν μένει
Όπως είπα και παραπάνω, δε διαφωνούσε ο Ίβιτς με την άποψή μου ότι ο Ζάιρο είναι ένας παίκτης χαμηλού επιπέδου. Όυτε ο Μίχελ, ούτε και κανείς που δεν έχει επενδύσει συναισθηματικά στον παίκτη. Ελπίζω να μπορέσει να σταθεί έστω στα Γιάννενα.
Ο Τιάμ αν και στοίχημα γενικά, ως αντι-Ζάιρο ενισχύει κατά πολύ το ρόστερ μας.
Ο Τιάμ αν και στοίχημα γενικά, ως αντι-Ζάιρο ενισχύει κατά πολύ το ρόστερ μας.