Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Kat μας προσβάλλει όλους όμως όταν υπονοεί πως δεχόμαστε εντολές άνωθεν.
- painkiller4
Exω βρει ηδη αλλοKostas_Peraia4 έγραψε:Πιασε ενα Whiplashpainkiller4 έγραψε:Mαγκες να ριξω ενα μεταλ κομματι για την περισταση ετσι για να χει τζερτζελο
[youtube]_JeKEYdZKOk[/youtube]
Μπαίνεις, γράφεις όλα αυτά ενώ πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, μα δεν απαντάς σε μια τόσο απλή ερώτηση
Μάλιστα
Και δεν είσαι συκοφάντης λέγοντας πως ακολουθούμε γραμμές;
Γραμμές σε αυτό το φόρουμ Δεν υπάρχουν όπως και αν θες να τα γυρίζεις όπως σε βολεύουν
Θα επιμείνω λοιπόν
Μάλιστα
Και δεν είσαι συκοφάντης λέγοντας πως ακολουθούμε γραμμές;
Γραμμές σε αυτό το φόρουμ Δεν υπάρχουν όπως και αν θες να τα γυρίζεις όπως σε βολεύουν
Θα επιμείνω λοιπόν
Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι.
Εγώ έδωσα την εντολή να σβηστεί το ποστ.
ΥΓ : μάλλον είχες δίκιο Κεν
Εγώ έδωσα την εντολή να σβηστεί το ποστ.
ΥΓ : μάλλον είχες δίκιο Κεν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 23 Αύγ 2016, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Δημητρη ασε τους υπολοιπους mods.Βλεπεις οτι τοση ωρα κραταω αποστασεις.
Οφειλεις ομως σε μενα μια ξεκαθαρη απαντηση.Θα σε παρακαλεσω να μου πεις απο ποιον πηρα την εντολη να εξαφανισω το post σου.Αν δεν απαντησεις προσβαλεις αμεσα εμενα και την προσωπικοτητα μου.Νομιζω πως εχουμε μια καλη σχεση εμεις οι δυο,οποτε θα περιμενω να αφιερωσεις 2 λεπτα απο τον χρονο σου για να μου απαντησεις αμεσα,ντομπρα και παντελονατα,ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη
Οφειλεις ομως σε μενα μια ξεκαθαρη απαντηση.Θα σε παρακαλεσω να μου πεις απο ποιον πηρα την εντολη να εξαφανισω το post σου.Αν δεν απαντησεις προσβαλεις αμεσα εμενα και την προσωπικοτητα μου.Νομιζω πως εχουμε μια καλη σχεση εμεις οι δυο,οποτε θα περιμενω να αφιερωσεις 2 λεπτα απο τον χρονο σου για να μου απαντησεις αμεσα,ντομπρα και παντελονατα,ωστε να λυθει το θεμα μια και καλη
Αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος για το τελευταίο, συμφωνώ πως έχουμε αλλάξει πολύ ως κοινωνίαGuitarman έγραψε:Πέτρο είμαι από αυτούς τους... περίεργους που διαβάζουν και δεν γράφουν. Έχω υπόψη μου για τι πράγμα μιλάς.pgetsos έγραψε:Κιθαριστα, παλιότερα είχαν γίνει άπειρες και όμορφες πολιτικές συζητήσεις. Θα στα πει ο Κεν
Η κοινωνία Πέτρο μου τα τελευταία χρόνια άλλαξε... το ξέρεις καλύτερα από μένα...
Αλλά επιμένω πως μπορούν να γίνουν όμορφες συζητήσεις
-
Αμα τη πολιτική τη γράφεις στα @@ σου όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, κάτι κάνεις λάθος γιατι ο ΠΑΟΚ είναι βαθιά πολιτική ομάδα, άμα δε σ αρεσει αυτό ξανασκέψου το τότε τα περί ΠΑΟΚ φίλε μου και συγνώμη που στο λέω έτσι.Marianov6 έγραψε:
Δικαιολογεις ετσι
"Τωρα σχετικα με τα προβατα οπαδους, μην ψαχνεις να πιαστεις, δεν εγραψα οτι ειμαστε προβατα, εγραψα οτι βολευουν γενικα οι οπαδοι προβατα και οτι προβατο ειναι ο ανθρωπος χωρις πολιτικη σκεψη και συνειδηδη"
Αλλα αυτο ειναι το αρχικο σου ποστ, οχι μεμονομενα η τελευταια προταση
"Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα."
Εγω ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ και την πολιτικη την γραφω στα παπαρια μου οσο αφορα τον ΠΑΟΚ. Ειμαι προβατο σαν οπαδος? Επειδη εσυ θελεις να συνδεσεις την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ, εμενα με κανει προβατο αυτο? Και απο που και ως που εχεις εσυ το δικαιωμα να με πεις εμενα προβατο επειδη εγω δεν θελω να συνδεσω την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ?
Τωρα όσον αφορά το Δημήτρη17, το περί προβάτων είναι καθαρό σε μένα ότι είναι γενικό σχόλιο στο ίδιο μήκος κύμματος με τα περί no politica απο το μπάρλοου και το κίνδυνο που αυτό εγκυμονεί. Επομένως δεν λέει κανέναν πρόβατο απο σας, σταματήστε να μυγιαζεστε.
Επειδή ξέρω καλά τους ΚΚΕδες

Και έλεος επίσης pgetsos αν ο άνθρωπος πρέπει να κοιμηθεί θα απαντήσει αύριο, μόνο διαθεση να κρυφτεί δε δείχνει
Μιάμιση ώρα πάντως μόνο υπεκφυγές είναι, δε μου δείχνει αυτό ου λες Περεστρόικα
Από σένα πάντως περιμένω τα ποστ του όντι που θα έστελναν τον ace ένα χρόνο

για πες μου βρε αδερφε τι κανω λαθος? Σορρυ κιολας που τολμαω να ειμαι ΠΑΟΚ
Μόνο διάθεση να κρυφτεί δεν δείχνει όταν απο τις 11 δεν έχει δώσει μια απάντηση μιας γραμμής;Οκ.
Αν δεν μας πει ποιος μας δίνει εντολές,κουβέντα δεν υφίσταται.
Και αφού ως ΚΚΕς όπως γράφεις προσβλήθηκε βαθύτατα και δεν απαντάει,δεν καταλαβαίνω γιατί και εμείς ως Mods δεν μπορούμε να δικαιολογηθούμε με παρόμοιο τρόπο.
Τα ειρωνικά Post Μου που θα μου έριχναν ένα χρόνο μπαν τα περιμένω κ εγώ πληροφοριακά.
Το οτι ο ΠΑΟΚ είναι βαθιά πολιτική ομάδα δεν το σχολιάζω καν.
Αν δεν μας πει ποιος μας δίνει εντολές,κουβέντα δεν υφίσταται.
Και αφού ως ΚΚΕς όπως γράφεις προσβλήθηκε βαθύτατα και δεν απαντάει,δεν καταλαβαίνω γιατί και εμείς ως Mods δεν μπορούμε να δικαιολογηθούμε με παρόμοιο τρόπο.
Τα ειρωνικά Post Μου που θα μου έριχναν ένα χρόνο μπαν τα περιμένω κ εγώ πληροφοριακά.
Το οτι ο ΠΑΟΚ είναι βαθιά πολιτική ομάδα δεν το σχολιάζω καν.
- john4serres
-
Εγω καταλαβαίνω ότι έχει προσβήθεί κι αυτός, όχι ότι υπεκφέυγει.pgetsos έγραψε:Μιάμιση ώρα πάντως μόνο υπεκφυγές είναι, δε μου δείχνει αυτό ου λες Περεστρόικα
Πως μπορώ να κάνω παράθεση πολλαπλά σχόλια από διαφορετικές σελίδες και τόπικ?
- Δημητρης17
Κωστα, σε πρακαλω, βγαινω και ξαναμπαινω, ενω ειπα οτι επιμενω. Τα ποσταρισματα ειναι στην διαθεση ολων, ζητω γραπτη συγνωμη απο τον moderator Odi, λογω σοβαρης προσβολης στο προσωπο μου, απο βιασυνη -νομιζω- να υπερασπιστει εσενα, και χωρις να διαβασει τις λεξεις. Κατοπιν απαντω σε οτιδηποτε. Αυριο μπορουμε να τις αναλυσουμε (τις λεξεις) μια μια αν χρειαστει. Σκεψου οτι κανω επικινδυνη δουλια και ο υπνος μου ειναι απαραιτητος. Αν εξακολουθω να ειμαι μελος, αυριο προσπαθουμε να ικανοποιησουμε τα αιτηματα μας, αν οχι, ηταν χαρα μου που σας γνωρισα, μπεσα μιλαω.Kostas_Peraia4 έγραψε:Δημητρη ασε τους υπολοιπους mods.Βλεπεις οτι τοση ωρα κραταω αποστασεις.
Κατ, οταν εχεις να απαντας σε πολλους ταυτοχρονα, δεν ειναι ευκολο παντα να προσεχεις κουοτ, παυλες κλπ. Σορρυ, κανω οτι καλυτερο μπορω
-
Δημήτρη πάνε για ύπνο άνθρωπέ μου, δεν έγινε κάτι θα λυθεί η παρεξήγηση αύριο με το φως της μέρας. Και προσεκτικά αύριο!
Ορισμένες σκόρπιες σκέψεις σε αυτά που λες:Perestroika_G4 έγραψε:Αμα τη πολιτική τη γράφεις στα @@ σου όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, κάτι κάνεις λάθος γιατι ο ΠΑΟΚ είναι βαθιά πολιτική ομάδα, άμα δε σ αρεσει αυτό ξανασκέψου το τότε τα περί ΠΑΟΚ φίλε μου και συγνώμη που στο λέω έτσι.Marianov6 έγραψε:
Δικαιολογεις ετσι
"Τωρα σχετικα με τα προβατα οπαδους, μην ψαχνεις να πιαστεις, δεν εγραψα οτι ειμαστε προβατα, εγραψα οτι βολευουν γενικα οι οπαδοι προβατα και οτι προβατο ειναι ο ανθρωπος χωρις πολιτικη σκεψη και συνειδηδη"
Αλλα αυτο ειναι το αρχικο σου ποστ, οχι μεμονομενα η τελευταια προταση
"Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα."
Εγω ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ και την πολιτικη την γραφω στα παπαρια μου οσο αφορα τον ΠΑΟΚ. Ειμαι προβατο σαν οπαδος? Επειδη εσυ θελεις να συνδεσεις την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ, εμενα με κανει προβατο αυτο? Και απο που και ως που εχεις εσυ το δικαιωμα να με πεις εμενα προβατο επειδη εγω δεν θελω να συνδεσω την πολιτικη με τον ΠΑΟΚ?
Τωρα όσον αφορά το Δημήτρη17, το περί προβάτων είναι καθαρό σε μένα ότι είναι γενικό σχόλιο στο ίδιο μήκος κύμματος με τα περί no politica απο το μπάρλοου και το κίνδυνο που αυτό εγκυμονεί. Επομένως δεν λέει κανέναν πρόβατο απο σας, σταματήστε να μυγιαζεστε.
Επειδή ξέρω καλά τους ΚΚΕδεςκαι συγνωμη που το λέω έτσι, θεωρώ ότι προσβηθηκε όντως σοβαρά απο την αντιμετώπιση του ΚΚΕ και της ιδεολογίας του και ακόμα και άν έχει όντως κάποια πειστική απάντηση για το άστοχο σχόλιο του περί "εντολής" για διαγραφή σχολίων δε θα την γράψει αν δε λυθεί το προηγούμενο ζήτημα.
Και έλεος επίσης pgetsos αν ο άνθρωπος πρέπει να κοιμηθεί θα απαντήσει αύριο, μόνο διαθεση να κρυφτεί δε δείχνει
Επειδή και εγώ έχω άποψη για τα μέλη του ΚΚΕ, συμφωνώ σε αυτό που γράφεις. Ωστόσο αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα των μελών του Κόμματος. Προσβάλλονται υπερβολικά ΠΟΛΥ και υπερβολικά ΕΥΚΟΛΑ. Αυτό το σχόλιο δεν πάει στον Δημήτρη, γιατί ο Δημήτρης λόγω ηλικίας μπορεί όντως να έχει περάσει ζόρια λόγω των ιδεών του. Αλλά το ίδιο βλέπω και σε συνομίληκούς μου και μικρότερους.
Αυτό που γράφεις περί "βαθιάς πολιτικής ομάδας" πως ακριβώς το τεκμηριώνεις? Τι εννοείς με αυτό? Ότι έχει στους κόλπους της κοινωνικούς αγωνιστές? Ο ΠΑΟΚ όπως όλες οι ομάδες έουν στους κόλπους τους κάθε καρυδιάς καρύδι. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ και από... σάπιες καρυδιές...