Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ε ναι αυτο του ειπα κ γω, να απαντησει η να ανακαλέσει..
Οντι αυτο το ξεκαθαρισε νομιζω..
Οντι αυτο το ξεκαθαρισε νομιζω..
- Δημητρης17
Θα απαντησω σε οτι ερωτηση μου κανετε και οι τρεις ταυτοχρονα, ακομη κι αν χρειαστε να παω να ξυπνησω τον Κωτσοβολο για να αγορασω αλλους δυο υπολογιστες!!!
Θεωρίες συνωμοσίας Level 1.000.000.
Απειληθήκαμε με απόλυση για να μην λάμψει η αλήθεια για το περήφανο ΚΚΕ.Ο κακός εργοδότης χτύπησε και πάλι.
Το κεφάλαιο κινήθηκε άμεσα για την απόκρυψη της αλήθειας.
Πολλά θα έγραφα τώρα για την περηφάνια του κόμματος,αλλά δεν θέλω να το τραβήξω,δεν επιτρέπεται άλλωστε.
Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.Ξεκόλλα.Επιτρέπεται να λέμε την άποψη μας,όχι να γράφουμε κομματικό μανιφέστο
Συγνωμη, ανακληση του λογου, διαγραφη του ποσταρισματος, ή δημοσιος διαλογος με τον Οντι. Αν εσεις κουραστηκατε, εγω οχι, αν δεν αντεχετε, ριχτε μου ενα μπαν να ησυχασετε κι εσεις μ εμενα το ξερο κεφαλι αλλα και οσων τα "ωτα' ενοχλουνται, ειδα μερικους.
Ξαναλεω: Συγνωμη, ανακληση του λογου, διαγραφη του ποσταρισματος, ή δημοσιος διαλογος με τον Οντι. Η ενα μονιμο μπαν να ησυχασετε απο προβοκατορες σαν κι εμενα!!!
Πηρε το ματι μου και κατι τετοιο ενωριτερα!!!
Θεωρίες συνωμοσίας Level 1.000.000.
Απειληθήκαμε με απόλυση για να μην λάμψει η αλήθεια για το περήφανο ΚΚΕ.Ο κακός εργοδότης χτύπησε και πάλι.
Το κεφάλαιο κινήθηκε άμεσα για την απόκρυψη της αλήθειας.
Πολλά θα έγραφα τώρα για την περηφάνια του κόμματος,αλλά δεν θέλω να το τραβήξω,δεν επιτρέπεται άλλωστε.
Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.Ξεκόλλα.Επιτρέπεται να λέμε την άποψη μας,όχι να γράφουμε κομματικό μανιφέστο
Συγνωμη, ανακληση του λογου, διαγραφη του ποσταρισματος, ή δημοσιος διαλογος με τον Οντι. Αν εσεις κουραστηκατε, εγω οχι, αν δεν αντεχετε, ριχτε μου ενα μπαν να ησυχασετε κι εσεις μ εμενα το ξερο κεφαλι αλλα και οσων τα "ωτα' ενοχλουνται, ειδα μερικους.
Ξαναλεω: Συγνωμη, ανακληση του λογου, διαγραφη του ποσταρισματος, ή δημοσιος διαλογος με τον Οντι. Η ενα μονιμο μπαν να ησυχασετε απο προβοκατορες σαν κι εμενα!!!

ποπ κορν προς το παρων, αλλα αυτο με τα προβατα ηταν πολυ ασχημο και προσβαλει και εμενα
- Δημητρης17
Πααραθετω και την απαντηση στον λογο της προσβολης μου
Ασε ρε Οντι τις εξυπναδες σε παρακαλω...
Σ εσας πηγαινε το "εργοδοσια";;;
Λες να μην γνωριζουμε οτι εθελοντες ειστε στο φορουμ;;;
Για τοσο βλακα με εχεις περασει δηλαδη ωστε να απευθυνομουν σε καποιους οι οποιοι αφιλοκερδως χαλουν τον προσωπικο τους χρονο ωστε να φερνουν σε μια ταξη το φορουμ;;;;;;
Η το φορουμ εγινε στο μεγεθος βιομηχανιας ή τραπεζας ωστε να το βλεπουμε σαν ταξικο αντιπαλο;;;
Πολυ υποτιμας την νοημοσυνη μου με το σχολιο σου!!! Πιο αστοχο δεν γινοταν!!!
Σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως και να διαγραφει απο το τοπικ, οχι σαν πολιτικο σχολιο, σαν και αυτα που απαγορεψατε προηγουμενως, αλλα σαν αστοχο και προσβλητικο για μενα και την ιδεολογια μου.
Ασε ρε Οντι τις εξυπναδες σε παρακαλω...
Σ εσας πηγαινε το "εργοδοσια";;;
Λες να μην γνωριζουμε οτι εθελοντες ειστε στο φορουμ;;;
Για τοσο βλακα με εχεις περασει δηλαδη ωστε να απευθυνομουν σε καποιους οι οποιοι αφιλοκερδως χαλουν τον προσωπικο τους χρονο ωστε να φερνουν σε μια ταξη το φορουμ;;;;;;
Η το φορουμ εγινε στο μεγεθος βιομηχανιας ή τραπεζας ωστε να το βλεπουμε σαν ταξικο αντιπαλο;;;
Πολυ υποτιμας την νοημοσυνη μου με το σχολιο σου!!! Πιο αστοχο δεν γινοταν!!!
Σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως και να διαγραφει απο το τοπικ, οχι σαν πολιτικο σχολιο, σαν και αυτα που απαγορεψατε προηγουμενως, αλλα σαν αστοχο και προσβλητικο για μενα και την ιδεολογια μου.
Ρε δημητρη αφου προηγειται το ποστ σου που προκαλεσε αντιδρασεις κ ερωτηματα...
και στην τελικη οκ, ας ανακαλεσει ο οντι αφου πρωτα απαντησεις στα περι αποφασης..
τοσο απλο ειναι.
και στην τελικη οκ, ας ανακαλεσει ο οντι αφου πρωτα απαντησεις στα περι αποφασης..
τοσο απλο ειναι.
Οι κακοί Mods φταίνε για όλα.Perestroika_G4 έγραψε:Θα θελα να ξερα αν 3-4 χρήστες καναν αυτό που κάνουν οι μοντ εδω και μερικές σελίδες πόσα μπαν θα φεύγανε.
Άμα ο aceμιλούσε σα τον Όντι συγκεκριμένα θα φευγε για κανά χρόνο.
Πολύ ειρωνία και δεν είναι η πρώτη φορα.
Μόλις διάβασα τα σχόλια του Δημήτρη17 και τα σχετιζόμενα ποστ των μοντς και για μένα είναι προφανές ότι δεν αναφερόταν συγκεκριμένα σε σας με την εργοδοσία και τους οπαδούς πρόβατα αλλά ήταν γενικα σχόλια προς γνώση και συμμόρφωση. Το σχόλιο του για τη διαγραφή απο τον Περαιώτη όντως άστοχο, όπως και είναι αλήθεια ότι το ποστ για ΚΚΕ δεν έφυγε όπως λέτε ότι πρέπει και όπως έγινε με το δικό του.
Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τον υπερασπιστώ και δεν έχω καμία σχέση με το ΚΚΕ επίσης,
αλλά αυτό που κάνετε στις τελευταίες σελίδες πραγματικα απαράδεκτο.
Να ανακαλέσω τι ακριβώς;
Μια ερώτηση κάνουμε,δεν απαντά κανείς.
Δεν έγραψε κανείς πως ανέφερε εμάς συγκεκριμένα.Στο τέλος της πρότασης του, στο αρχικό post του πριν εγώ απαντήσω,αφήνει αιχμές για τον Κώστα,γράφοντας πως πήρε εντολή να σβήσει το Post.
Και απλά ρωτάω σαν mod,σαν μέλος,σαν άνθρωπος:
Αφού δεν γράφει για εμάς τα περί εργοδοσίας,ποιος έδωσε εντολή στον Κώστα;
Αυτά για όποιον θέλει να κάνει συζήτηση και να καταλάβει την ερώτηση.
Εσύ αφήνεις αιχμές για τους Mods οχι εγώ για σένα!!
- Δημητρης17
Μαριανο, ξαναπηγαινε στο σχολιο μου και ισως ξεπροσβληθεις. Αν παλι εξακολουθεις να νοιωθεις προσβεβλημενος, μπορω να απαντω και σ εσενα ταυτοχρονα. Ειπαμε, Οντι, Κγεο, Πγκετσος, Κωστας Περαια, Σιμπα, τωρα και Μαριανο!!! Αλλος για τη βαρκα μαααας!!!Marianov6 έγραψε:ποπ κορν προς το παρων, αλλα αυτο με τα προβατα ηταν πολυ ασχημο και προσβαλει και εμενα

περεστροικα δε βλεπω τα ποστ που λες οτι δε φυγανε οπότε μάλλον είμαστε οκ.
δημήτρη, στο δια ταύτα όμως ποτέ δεν έρχεσαι φιλε μου. κουράστηκα να σε βλέπω να κυνηγάς ανεμόμυλους.
δημήτρη, στο δια ταύτα όμως ποτέ δεν έρχεσαι φιλε μου. κουράστηκα να σε βλέπω να κυνηγάς ανεμόμυλους.
Ξέρεις γιατί μαζευόμαστε;
Γιατί δεν απαντάς σε κανέναν και γράφεις σεντόνια υπεκφυγων
Θα είχες τελειώσει τώρα, έχεις κάνει μπόλικα ποστ τόση ώρα
Γιατί δεν απαντάς σε κανέναν και γράφεις σεντόνια υπεκφυγων
Θα είχες τελειώσει τώρα, έχεις κάνει μπόλικα ποστ τόση ώρα

- Δημητρης17
Εγω οχι φιλε μου. Περιμενω τον Οντι.K_geo έγραψε:περεστροικα δε βλεπω τα ποστ που λες οτι δε φυγανε οπότε μάλλον είμαστε οκ.
Στο δια ταυτα, άμα τη ικανοποιήσει του δίκαιου αιτήματός μου._
- Δημητρης17
Στο δια ταυτα κατ εσας βεβαια, γιατι το δικο μου δια ταυτα ικανοποιηται με γραπτη συγνωμη, με τιποτε αλλο.
Και στη τελική άσε τον οντι
Σαν Πέτρος σου κάνω μια ερώτηση και περιμένω απάντηση. Αν δε κάνει "δημόσιο διάλογο" μαζί σου ο Οντι από ότι κατάλαβα δε θα ξαναγράψεις πουθενά στο φόρουμ;
Σαν Πέτρος σου κάνω μια ερώτηση και περιμένω απάντηση. Αν δε κάνει "δημόσιο διάλογο" μαζί σου ο Οντι από ότι κατάλαβα δε θα ξαναγράψεις πουθενά στο φόρουμ;