Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Odi »

Δημητρης17 έγραψε: Μαλλον ενοχλει ή φοβιζει η αντιπαραθεση με την εργοδοσια!!!
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.

Ευχαριστω
Θεωρίες συνωμοσίας Level 1.000.000.

Απειληθήκαμε με απόλυση για να μην λάμψει η αλήθεια για το περήφανο ΚΚΕ.Ο κακός εργοδότης χτύπησε και πάλι.

Το κεφάλαιο κινήθηκε άμεσα για την απόκρυψη της αλήθειας.

Πολλά θα έγραφα τώρα για την περηφάνια του κόμματος,αλλά δεν θέλω να το τραβήξω,δεν επιτρέπεται άλλωστε.

Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.Ξεκόλλα.Επιτρέπεται να λέμε την άποψη μας,όχι να γράφουμε κομματικό μανιφέστο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

παντως ειναι πολυ λεπτη κ επινινδυνη η γραμμη που χωριζει την κομματικη κουβεντα που δεν ταιριαζει σε ενα οπαδικο φορουμ απο τη no politica φαση που ακυρωνει τα παντα.γενικα μιλωντας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Barlow Υπάρχουν πολλές πολιτικές συζητήσεις στο "κοινωνία ώρα μηδέν".

Εκεί γίνεται μια χαρά κουβέντα,χωρίς ακρότητες και ξεκάθαρα δεν ισχύει το no politica .

Πολιτική κουβέντα ας γίνεται,κομματικές ακρότητες όχι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Barlow αλο η πολιτικη κουβεντα και αλλο η αμιγως πολιτικη.Πολιτικη εννοειται οτι μπορουμε να κανουμε και υπαρχει μαλιστα και αναλογο topic που κατα καιρους εχουν γινει απειρες κουβεντες.Κομματικη ομως ΟΧΙ.Ειναι επικινδυνο να προσβληθει καποιος ή να υπαρξουν πολλες αντιπαραθσεις κατι το οποιο δεν ειναι θεμιτο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

παω πασο.εχεις δικιο.βασικα μονο εγω δε θα επρεπε να αμφιβαλλω.απλα ο περαιωτης ειναι κ νιουφης.με την καλη την εννοια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 23 Αύγ 2016, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Μητσο πριν απο λιγο μπηκα στο forum.Δυστυχως δεν προλαβα να δω τι εχει γραφτει στο topic που μου λες.Προφανως θα διαγραφουν και απο εκει τα κομματικα.Δεν με ενοχλει καθολου η πολιτικη κουβεντα.Αλλα εδω ειναι forum του ΠΑΟΚ και αυτα δεν χωρανε ευτυχως ή δυστυχως
Δεν ηταν πολιτικη κουβεντα στο τοπικ των σχολιων για αλλες ομαδες, ποσταρισμα ηταν, οτι ο βαζελος ειναι το ιδιο με το γελοιο ΚΚΕ.
Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα. Κατι σαν αυτο που ακουγοταν στις πλατειες των αγανακτισμενων, το εξω η πολιτικη απ τις πλατειες οι οποιες ωστοσο ηταν γεματες απο καθε καρυδιας καρυδι - πολιτικο καιροσκοπο, και στην πραγματικοτητα εννουσαν εξω απ τις πλατειες το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.

Επαναλαμβανω, τιποτα προσωπικο μ εσενα, ισα ισα σε συμπαθω. Αναγνωριζω οτι την δουλια σου παλευεις να κανεις.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εντάξει, τερμάτισε...

Χαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

α)Έχεις την εντύπωση οτι εμείς εδώ μέσα κάνουμε δουλειά;Ότι πληρωνόμαστε,έχουμε αφεντικά κλπ;Αν ναι σε ενημερώνω πως δεν έχουμε ούτε αφεντικό,ούτε ευρώ παίρνουμε.

β)Σταμάτα να συνδέεις τα πράγματα όπως σε βολεύει για να φτάσεις στο συμπέρασμα που εσύ θέλεις.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

K_geo έγραψε:Λοιπόν....

θα κάνω αντί προτροπών, μια παράθεση κάποιων δεδομένων. ελπίζω κάποιοι να κατανοήσουν και να αρχίζουν να αλλάζουν πριν βουλιάξουν.

Ποστ ανα ημέρα:
ΑποστόληςΑ 10,34 +1 ανα ημέρα, μέλος απο 6/2009
Μανιακός 8,42 τρολλαρίσματα ανα ημέρα, μέλος απο 6/2008
Ρομαν 6,81 αποτυχημένα ανέκδοτα ανα ημέρα, μέλος απο 4/2009
Εορπτολ 5,12 λογομαχίες ανα ημέρα, μέλος απο 12/2007
φρεε4 4,75 βίντεο ανα ημέρα, μέλος απο 12/2007
του λόγου μου 5,63 τέλεια τοστ ανα ημέρα, μέλος απο 5/2009
καταραμένος5 5,84 ποιήματα ανα ημέρα, μέλος απο 10/2010
σερα4 3,89 αντιρρήσεις ανα ημέρα, μέλος απο 8/2008
ομπανεμπανε 4,01 θα κερδίσουμε ανα ημέρα, μέλος απο 5/2009
σουρμε 4,3 μοντερεϊκα ποστ ανα ημέρα, μέλος απο 11/2009
τζοναποσερρες 3,29 παιχτάκια ανα ημέρα, μέλος απο 2/2009
πιλότος 3,12 πτήσεις ανα ημέρα, μέλος απο 10/2008

γκοραν64 27,19 δημοσιεύσεις ανα ημέρα, μέλος απο 10/2015

πιο προφανές, δεν γίνεται. Μην μας αναγκάσετε να βάλουμε φραγή στον ημερήσιο αριθμό ποστ, θα αναζητηθούν άλλες λύσεις.

Εμενα δεν με σφραγιζεις ετσι ουτε σε 10 χρονια :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ειπα να ανεβασω το μεσο ορο των τοστ μου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε ένα οπαδικό forum δεν ταιριάζει (και) η πολιτική κουβέντα, αλλά είναι βράδυ και θα θελα αυτήν τη συζήτηση να την κάνουμε κάποια άλλη ώρα απολύτως συνειδητά. Τα πάντα είναι πολιτική. Θέλω να πιστεύω πως οι ΠΑΟΚτσήδες διαφέρουμε από όσους ηλίθιους κwλ0γαβρους εξακολουθούν να στηρίζουν έναν κοινό εγκληματία του ποινικού δικαίου στα πλαίσια του no politica μόνον και μόνον επειδή ισχυρίζεται ότι βοηθά την ομάδα τους.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Odi έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε: Μαλλον ενοχλει ή φοβιζει η αντιπαραθεση με την εργοδοσια!!!
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σ εσενα, γιατι ετσι κι αλλιως, δεν πιστευω οτι ηταν δικη σου αποφαση το να εξαφανιστει σε χρονο dt το ποσταρισμα μου.

Ευχαριστω
Θεωρίες συνωμοσίας Level 1.000.000.

Απειληθήκαμε με απόλυση για να μην λάμψει η αλήθεια για το περήφανο ΚΚΕ.Ο κακός εργοδότης χτύπησε και πάλι.

Το κεφάλαιο κινήθηκε άμεσα για την απόκρυψη της αλήθειας.

Πολλά θα έγραφα τώρα για την περηφάνια του κόμματος,αλλά δεν θέλω να το τραβήξω,δεν επιτρέπεται άλλωστε.

Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει.Ξεκόλλα.Επιτρέπεται να λέμε την άποψη μας,όχι να γράφουμε κομματικό μανιφέστο.
Ασε ρε Οντι τις εξυπναδες σε παρακαλω...

Σ εσας πηγαινε το "εργοδοσια";;;

Λες να μην γνωριζουμε οτι εθελοντες ειστε στο φορουμ;;;

Για τοσο βλακα με εχεις περασει δηλαδη ωστε να απευθυνομουν σε καποιους οι οποιοι αφιλοκερδως χαλουν τον προσωπικο τους χρονο ωστε να φερνουν σε μια ταξη το φορουμ;;;;;;

Η το φορουμ εγινε στο μεγεθος βιομηχανιας ή τραπεζας ωστε να το βλεπουμε σαν ταξικο αντιπαλο;;;

Πολυ υποτιμας την νοημοσυνη μου με το σχολιο σου!!! Πιο αστοχο δεν γινοταν!!!

Σε παρακαλω να ανακαλεσεις αμεσως και να διαγραφει απο το τοπικ, οχι σαν πολιτικο σχολιο, σαν και αυτα που απαγορεψατε προηγουμενως, αλλα σαν αστοχο και προσβλητικο για μενα και την ιδεολογια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Τρί 23 Αύγ 2016, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημητρης17 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Μητσο πριν απο λιγο μπηκα στο forum.Δυστυχως δεν προλαβα να δω τι εχει γραφτει στο topic που μου λες.Προφανως θα διαγραφουν και απο εκει τα κομματικα.Δεν με ενοχλει καθολου η πολιτικη κουβεντα.Αλλα εδω ειναι forum του ΠΑΟΚ και αυτα δεν χωρανε ευτυχως ή δυστυχως
Δεν ηταν πολιτικη κουβεντα στο τοπικ των σχολιων για αλλες ομαδες, ποσταρισμα ηταν, οτι ο βαζελος ειναι το ιδιο με το γελοιο ΚΚΕ.
Τελος παντων Κωστα, στο ειπα οτι δεν απευθυνομαι σ εσενα, αλλα τωρα καταλαβαινω γιατι μερικοι σκυλιαζουν με το εξω η πολιτικη απο τον ΠΑΟΚ.
Φαινεται βολευουν μια χαρα οι οπαδοι προβατα. Κατι σαν αυτο που ακουγοταν στις πλατειες των αγανακτισμενων, το εξω η πολιτικη απ τις πλατειες οι οποιες ωστοσο ηταν γεματες απο καθε καρυδιας καρυδι - πολιτικο καιροσκοπο, και στην πραγματικοτητα εννουσαν εξω απ τις πλατειες το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.

Επαναλαμβανω, τιποτα προσωπικο μ εσενα, ισα ισα σε συμπαθω. Αναγνωριζω οτι την δουλια σου παλευεις να κανεις.
Ξανασκεψου λιγο τι ειπες.Πραγματικα.Σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Odi έγραψε:Πατάς στο nick του μέλους,για να ανοίξεις το προφίλ του και έπειτα κλικ στην επιλογή "προσθέστε εχθρό".
Αυτο ισχύει;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το ΚΚΕ δε θα το ξαναβρισεις.το ΚΚΕ!
(δεν κρατηθηκα)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Othin έγραψε:Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί σε ένα οπαδικό forum δεν ταιριάζει (και) η πολιτική κουβέντα, αλλά είναι βράδυ και θα θελα αυτήν τη συζήτηση να την κάνουμε κάποια άλλη ώρα απολύτως συνειδητά. Τα πάντα είναι πολιτική. Θέλω να πιστεύω πως οι ΠΑΟΚτσήδες διαφέρουμε από όσους ηλίθιους κwλ0γαβρους εξακολουθούν να στηρίζουν έναν κοινό εγκληματία του ποινικού δικαίου στα πλαίσια του no politica μόνον και μόνον επειδή ισχυρίζεται ότι βοηθά την ομάδα τους.
Othin το ξαναλεω,αλλο πολιτικη και αλλο κομματικη κουβεντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”