Παπαθεμελη θελει εδω μαλλον. Αλκοτεστ καθε μερα και το μαγαζι να κλεινει στις 12:30RoMaN έγραψε:Ναι κι αν δεν "νταντεύουμε" τους "άλλους", είμαστε κακοί...
Σιχτίρια. Σαμαράδες και Τσίπραδες θέλετε εδώ..

Παπαθεμελη θελει εδω μαλλον. Αλκοτεστ καθε μερα και το μαγαζι να κλεινει στις 12:30RoMaN έγραψε:Ναι κι αν δεν "νταντεύουμε" τους "άλλους", είμαστε κακοί...
Marianov6 έγραψε:Παπαθεμελη θελει εδω μαλλον. Αλκοτεστ καθε μερα και το μαγαζι να κλεινει στις 12:30RoMaN έγραψε:Ναι κι αν δεν "νταντεύουμε" τους "άλλους", είμαστε κακοί...
Έχει και παράπονα ο συνάδελφος,δεν του φτάνει ο μισθός του φαίνεται..RoMaN έγραψε:Αμάν με τους κακούς mods.teo4giannitsa έγραψε:Αν δεν παρακολουθείς εντατικά το φόρουμ, ψυχική ηρεμία.
Αν ποστάρεις λίγο αλλά παρακολουθείς εντατικά το φόρουμ, τότε τα προσωπικά μου εύσημα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μπλε μέλη το παράδειγμά σου.
Θα αρχίσουμε να λέμε κι εμείς για κακά μέλη...
Φίλε πλοηγέ θα συμφωνήσω με τον αδερφό (έχει σημασία φίλε καταραμένε να αποκαλούμαστε αδέρφια, για να μην ξεχνάμε ότι ανήκουμε στην ίδια ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, μην απογοητεύεσαι) Αλέξιο.Εξάλλου, το ignore μου φαίνεται σαν στρουθοκαμηλισμός ή έλλειψη ανοχής. Διάβασε την αντίθετη άποψη και προσπέρασέ την ή μην την διαβάζεις, αγνόησέ την δεν σε εμποδίζει κανείς. Το να θέλεις να μην την βλέπεις καν δημοσιευμένη δεν το καταλαβαίνω.navigator11 έγραψε:Εντάξει, δεν υπάρχουν σε όλους ανεξαίρετα ίδια αποθέματα αντοχής ... Φαντάζει και λογικό, έτσι;Ale έγραψε:Ποιό το νόημα του φόρουμ, ρε παιδιά, αν αγνοούμε ο ένας τον άλλον;
Προσωπικά γουστάρω να τσαντίζομαι, ή να γελάω, ή να χαίρομαι, ή να λυπάμαι με όσα διαβάζω.
Αν αφήσω κάτι από έξω, νοιώθω ότι χάνουν την αξία τους τα υπόλοιπα.
+1pilotos έγραψε:Επιτέλους κάποιος τρολαρε τον μανιακό!!!
SM-G935F
Έτσι! Γιατί δεν αντέχω να μην είμαι πρώτος.MANIAKOS έγραψε:![]()
![]()
![]()
Θα σκίσω τα πτυχία μου
sn0ufel4 έγραψε:Σε κατι τυπους που το παιζουν αστειοι να απαγορευτεί να γράφουν στα ανέκδοτα
Παντως Κωστα, αυτο περι γελοιου ΚΚΕ στα "σχολια για αλλες ομαδες", δεν σε ενοχλησε αρκετα ωστε να το σβησεις...Kostas_Peraia4 έγραψε:Nομιζω πως η καθαρα κομματικη αντιπαραθεση ειναι εντελως οff-topic,για να μην πω off-forum.Δεν χρειαζεται να συνεχισει να αναπαραγεται το θεμα,καθως αν γινει αυτο τα posts θα διαγραφονται.