Seriously, μην αρχίσετε πάλι την ίδια κουβέντα γαμώ το καλοκαίρι μου... Αν δω μπινελίκια και τις ίδιες αντιπαραθέσεις από τα ίδια άτομα, φεύγουν posts.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Άρα λουκέτο.
Seriously, μην αρχίσετε πάλι την ίδια κουβέντα γαμώ το καλοκαίρι μου... Αν δω μπινελίκια και τις ίδιες αντιπαραθέσεις από τα ίδια άτομα, φεύγουν posts.
-
Dimg4
Σε μερες εκτος αγωνων ομως να μπαινεις να διαβασεις λιγο paokmania κ να διαβαζεις 40 σεντονια ανουσια κ κουραστικα ειναι τερμα βαρετο.kataramenos5 έγραψε:Ναι ειδικα στο τοπικ του προπονητη ή του "επομενου σαλπι" μετα απο ηττα θα ναι σουπερ.Dimg4 έγραψε:Το οριο στα ποστ παντως ακουγεται σουπερ![]()
dimg μετα απο αγωνα αμα θες να σχολιασεις και παικτες και παιχνιδι κλπ κλπ τα φτανεις χαλαρα του Γκοραν.Θα μπαινει και θα βγαινει ανα 2 μερες το οριο?
ΥΓ Γινεται ν αλλαξω νικ σε Ελητης5?Ακου 5,84 ποιήματα![]()
- teo4giannitsa
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο, μ@λ@κ@ς με τόνο με το βγάζει με παπάκια. Ειναι feature του φορουμ ;
- teo4giannitsa
Αν δεν παρακολουθείς εντατικά το φόρουμ, ψυχική ηρεμία.
Αν ποστάρεις λίγο αλλά παρακολουθείς εντατικά το φόρουμ, τότε τα προσωπικά μου εύσημα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μπλε μέλη το παράδειγμά σου.
Αν ποστάρεις λίγο αλλά παρακολουθείς εντατικά το φόρουμ, τότε τα προσωπικά μου εύσημα και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μπλε μέλη το παράδειγμά σου.
Πες τα!sn0ufel4 έγραψε:Σε κατι τυπους που το παιζουν αστειοι να απαγορευτεί να γράφουν στα ανέκδοτα
Ουτε λινκ δε μπορεις να βαλεις σωστα; Εσυ;;;MANIAKOS έγραψε:Α τωρα το πιασα εισαι απ τους καταραμένους ποιητές
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Οι_Καταραμένοι_Ποιητές
...Και ατομα να συμπληρωσωRoMaN έγραψε:Αν δω μπινελίκια και τις ίδιες αντιπαραθέσεις από τα ίδια άτομα, φεύγουν posts.
teo4giannitsa έγραψε:Να ρωτήσω και κάτι άσχετο, μ@λ@κ@ς με τόνο με το βγάζει με παπάκια. Ειναι feature του φορουμ ;
Αν θέλεις να κάνεις κάποιο παράπονο,τουλάχιστον πες με ποιον έχεις θέμα για να σου απαντήσει.
Αυτό το Passive agressive είναι οτι χειρότερο.
Αυτό το Passive agressive είναι οτι χειρότερο.
-
Μπαρκαρούτσος
Αμάν με τους κακούς mods.teo4giannitsa έγραψε:Αν δεν παρακολουθείς εντατικά το φόρουμ, ψυχική ηρεμία.
Θα αρχίσουμε να λέμε κι εμείς για κακά μέλη...
- kataramenos5
Αμ τι νομιζες μικρε,οτι ολο "μπραβο" κι "ευχαριστουμε Ρομαν που ξοδευεις το χρονο σου νταντευοντας μαντραχαλους" θ ακους?Μακακες ειμαστε εμεις που δε μπλεκουμε?
-
Μπαρκαρούτσος
Ναι κι αν δεν "νταντεύουμε" τους "άλλους", είμαστε κακοί...
Σιχτίρια. Σαμαράδες και Τσίπραδες θέλετε εδώ..
Σιχτίρια. Σαμαράδες και Τσίπραδες θέλετε εδώ..
Πόσο δίκαιο έχειςKsenitemenos4 έγραψε:Ενώ τωρα δεν θα ξεχειλώσει ρε φίλε το θέμα? τωρα θα έρθει σεντόνι απάντηση απο το γκοραν (και δικαιολογημένα αυτή τη φορά) , θα του απαντήσετε κάποιοι, θα απαντήσουν άλλοι και θα γίνουμε κώλος πάλι απο ένα πόστ που απλά ρωτούσε κάτι τους μοντ...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Αυτο το αδερφια παντως μη το ξαναγραψετε ρε παλικαρια.Ψοφιοι ειναι ολοι να την πουνε στον αλλο και να δειξουν ποσο πιο διαφορετικοι,ποσο πιο ανωτεροι ειναι.Τον αδερφο τον αγαπας,τον συμβουλευεις , δε τον ξεσκιζεις με καθε ευκαιρια.
Εννοειται δε παει στον eorptol αυτο.Γενικα μιλαω.
ΥΓ Γυναικα ποπ κορν ,θα ναι μεγαλη η νυχτα.
Εννοειται δε παει στον eorptol αυτο.Γενικα μιλαω.
ΥΓ Γυναικα ποπ κορν ,θα ναι μεγαλη η νυχτα.
Αντι για οριο προτεινω δακτυλιο. Απο το Α-Μ τις μονες μερες απεριοριστα ποστ και οι υπολοιποι ως 10 και τις ζυγες μερες απο το Ν-Ζ απεριοριστα και οι υπολοιποι ως 10! Εξερεση μονο για το G σε 5 καθε μερα. 
-
Μπαρκαρούτσος