Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
edgecrusher

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από edgecrusher »

MANIAKOS έγραψε:Για κατσε βιτολο πέραν του ύψους δεν εχουν κανενα κοινό
6αρι καθαρό ο βιτολο εξαιρετικό μαρκάρισμα , αξιόπιστη πρώτη παςα
Κατσε ειναι απο τα πολλα 6-8 άρια μας ξερει σχετικά μπαλα , ποσοτικά πολλα πραγματα σε χλμ αλλα κακος στο μαρκάρισμα
Έτσι!
Επίσης, ο Βιτόλο ήταν πολύ πιο γρήγορος και πολύ πιο δυνατός από τον Κάτσε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μινο ραιολα εχει μανατζερ
Δεν ειναι ελεύθερος παντως
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Goran διαφωνω με την προσεγγιση σου για τον Κανιας.Για μενα ειναι καθαρα ο κλασσικος κοφτης.Ειναι ιδιο στυλ με Κατσε και Βιτολο.Ο Σαχοφ και ο Χαρισης θα ειχαν τον ρολο του Γκαρσια,στο 4-2-3-1,ενω ο Κανιας και ο Τσιμιροτ θα ηταν οι ''Βιτολο''
Κωστή, φυσικά μπορεί να είναι κι όπως τα λες, μιας και του λόγου μου τον Κάνιας δεν τον έχω παρακολουθήσει στις προηγούμενες ομάδες του μέχρι τώρα, αλλά ούτε και σε μας έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα τέτοιον που να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα...

Όταν τον δούμε σε 5-10 αγώνες θα βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα θαρρώ...

Προσωπικά όμως θα ξεκινήσω απ το 1ο του 90άλεπτο να μετράω τα τάκλιν που θα κάνει και τα ντουμπλαρίσματα στα μαρκαρίσματα που θα προσφέρει στα πλάγια μπακ μας εγκαταλείποντας τον άξονα, για να τα συγκρίνω με κείνα του Βιτόλο τότε... ;)
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Τουλαχιστον στα δικα μου ματια και ο Κατσε και ο Βιτολο,ειναι 2 παικτες απ'αυτους που λεμε ''σκυλια''.Ασφυκτικο pressing στους αντιπαλους,συνεχες τρεξιμο σε ολα τα πλατη και τα μηκη του γηπεδου,δυναμικο και aggressive μαρκαρισμα.Σιγουρα εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα,αλλα πιστευω πως ειναι πανομοιοτυποι παικτες.Και καπως ετσι,εικαζω πως θα ειναι και ο Κανιας.

Goran,ειναι αναλογα και και το συστημα που θα παιξει ο Iβιτς.Αν τον βαλει στο 4-3-3,μπροστα απο τα σεντερ μπακ,δυσκολα θα σου θυμισει Κατσε και Βιτολο.Αν τον βαλει στο 4-2-3-1,διπλα σε εναν παικτη πιο δημιουργικο(βλεπε Γκαρσια),τοτε θα ειναι καλυτερος και απο τον Βιτολο.Οσο τον θυμαμαι στην Swansea,εκει επαιζε

Τεσπα,φυγαμε λιγο off-topic.Το σιγουρο ειναι οτι μαλλον χρειαζεται ακομα ενας παικτης στο κεντρο.Ειτε 6αρι,ειτε 8αρι
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Προσωπικα και στα ορια του οφτοπικ,δεν βρισκω καμια ομοιοτητα μεταξυ Βιτολο και Κατσε,με την μονη εξαιρεση οτι ειναι και οι 2 ζουμπαδες.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω απορω πως δεν ακουστηκε καθολου αυτος γενικα. Θα ηταν καλη λυση για ενα χρονο. Αν και δεν ειναι κοφτης.

http://www.transfermarkt.de/ruslan-rota ... eler/24049
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

danirifle έγραψε:μάνιακ, είναι λίγοι ποσοτικά οι παίχτες που μπορούν να παράγουν στον άξονα

μπίσεσβαρ, λίγο σακόφ και λίγο πέλκας

σε περίπτωση που τραυματιστεί ο μπίσεσβαρ ή ο σακόφ, μένουμε με έναν παίχτη μόνο να παράγει. αν στον κλειδώσουν, τέλος

πχ αν τραυματιστεί ο μπίσεσβαρ, παίζεις μόνο από πλάγια
Τον Αντονις δε θα τον ξεχνας, ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΣ :mrgreen:
Περα απτην "πλάκα", και ο τσιμι μια χαρα μπορεί να παραγει αν ειναι σχετικα ξενοιαστος απο πισω, χωρις να χρειάζεται να ξεσκιζεται στο τρέξιμο σαν το βεγγο.

Κατα τ'αλλα, το πως μεταφερουμε τη συζητηση απ'την αμυνα στην επιθεση, με ξεπερνά..
Οπαδοι της μπαρσα μαλλον, οπου η καλυτερη αμυνα ειναι η επίθεση :mrgreen:

Και συ ρε Ζαρατουστρα, π εκανες την ερωτηση κ μονος σου παραδέχεσαι ποιος ειναι ο πρωταρχικός ρολος του αμυντικου χαφ (ειδικα σε δυσκολα παιχνιδια), που καταληγεις?

Λειπει ο κανιας κ ενας εκ των Χαριση(κυριως)-Σαχοφ πες..τι γινεται?
Λειπουν τα 2 8αρια σου κ εισαι μονο με τσιμι κανιας μπισε σε σημαντικο ματς..Τι γινεται?
Και μονο ο κανιας να λειπει (π ξαναλεω δεν ειναι ο σκυλος ουτε ο ορισμος του αθλητικου-δυνατου 6αριου π δεσποζει στο κεντρο απέναντι σε αθλητικα κορμια οπως ελεγε κ ο δεσπε περσι στα ματς με γαυρο..συν την αλλη παράμετρο π ανεφερα)..
Καλύπτεσαι πλήρως με τσιμι-χαριση (προς το παρον,ο χαρης θ βελτιωθει-ωριμασει κι αλλο) αμυντικα?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Μπαλοτελι δεν θα παρθει γιατι δεν κουμπωνει με Κλαους. Δεν μπορεις να αφηνεις 700 χιλ στον παγκο. Θα ερθει παιχτης που θα μαχεται με Ροντ για βασικος.
Υ.γ.
Μην ξεχνατε και τον 5ο στοπερ Πουγγουρα που ισως παιξει κ αρ μπακ αν χρειαστει.
ΑντιΤζιωλης ειναι ο Κανιας. ΑντιΚατσε ο Χαρισης. Ο Τσιμι ειναι το the next big thing. Εχουμε κ 3 επιτελικους χαφ, Μπισε, Πελκα, Σαχοφ, ειμαστε μια χαρα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Εχουν αραγε πει Μιχελ και Ιβιτς οτι ο επιθετικος πρεπει να "κουμπωνει" με τον Κλαους?Δεν θυμαμαι.Και τι παει να πει "κουμπωνει"?? :?:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως οσο βλεπω τις μερες να περνανε χωρις κινηση και χωρις καμια αναφορα σε πιθανα ενδιαφεροντα τοσο πιστευω πως δεν καιγομαστε για την αποκτηση παικτη και οι πιθανοτητες για να ερθει καποιος βρισκονται καπου στο 50-50.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Kostas_Peraia4 έγραψε:Τουλαχιστον στα δικα μου ματια και ο Κατσε και ο Βιτολο,ειναι 2 παικτες απ'αυτους που λεμε ''σκυλια''.Ασφυκτικο pressing στους αντιπαλους,συνεχες τρεξιμο σε ολα τα πλατη και τα μηκη του γηπεδου,δυναμικο και aggressive μαρκαρισμα.Σιγουρα εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα,αλλα πιστευω πως ειναι πανομοιοτυποι παικτες.Και καπως ετσι,εικαζω πως θα ειναι και ο Κανιας.

Goran,ειναι αναλογα και και το συστημα που θα παιξει ο Iβιτς.Αν τον βαλει στο 4-3-3,μπροστα απο τα σεντερ μπακ,δυσκολα θα σου θυμισει Κατσε και Βιτολο.Αν τον βαλει στο 4-2-3-1,διπλα σε εναν παικτη πιο δημιουργικο(βλεπε Γκαρσια),τοτε θα ειναι καλυτερος και απο τον Βιτολο.Οσο τον θυμαμαι στην Swansea,εκει επαιζε

Τεσπα,φυγαμε λιγο off-topic.Το σιγουρο ειναι οτι μαλλον χρειαζεται ακομα ενας παικτης στο κεντρο.Ειτε 6αρι,ειτε 8αρι
Θαρρώ ότι η φράση "Συζήτηση για το ρόστερ" στον τίτλο του topic μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε τέτοιες ακριβώς συζητήσεις...Αν όχι κι εδώ, πού δηλαδή?

Αν παίζαμε 4-5-1 παλιότερα (ούτε με Τούντορ, ούτε με Άγγελο, ούτε με Στέφενς παίξαμε) ο Κάτσε το πιθανότερο θα ήταν αντι-Βιτόλο και ο Τζιώλης αντι-Γκαρσία (συγχωρέστε με για την "ιεροσυλία")...Σ αυτήν την περίπτωση όμως δεν είχαμε καμιά χρονιά τον αντι-Ίβιτς (πλην του Μάρτενς, ο οποίος όμως ποτέ σχεδόν δεν έπαιξε εκεί γιατί δεν παίξαμε 4-5-1 όπως προανέφερα), κυρίως τον αντι-Κοντρέρας, αλλά και τον αντι-Σορλέν και τον αντι-Μούσλι (πλην Νέτσιντ που όμως ήταν ανέτοιμος ως πρώην "χοντρο"-τραυματίας) και πήρε λίγες συμμετοχές...

Συμφωνώ λοιπόν ότι αναλόγως του συστήματος θα φανεί πιο καθαρά ο κύριος ρόλος για τον οποίον αποκτήθηκε ο Κάνιας, ειδικά όταν θα παίζουμε 4-5-1, με το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του και το ποιος απ τους δύο θα "εγαταλείπει" πιο συχνά τον άξονα όταν αμυνόμαστε ( ο Γκαρσία θυμίζω δεν τον "εγκατέλειπε" σχεδόν ΠΟΤΕ σε σχέση με τον "τρεχαλατζή" Βιτόλο) ή φυσικά αν παίζει σαν μοναδικός κόφτης σε 4-3-3 ή την θέση του τότε θα παίρνει ο Τσίμιροτ με παρτενέρς τον Σάκχοφ και τον Μπίσεσβαρ στην 3άδα του κέντρου μας... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 23 Αύγ 2016, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγώ καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα που καταλήγω πάντα, άλλοι αποφασίζουν για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι εγώ και είμαι σίγουρος οτι αν επιλεγεί το να μείνουμε με την τετράδα canas-cimirot-χαρίση-shakhov στα χαφ θα έχει γίνει γιατί έτσι θέλουν οι ivic και michel. Και οτι αν έχει αποφασίσει να βάλει ως αμυντικό χαφ τον χαρίση ή τον cimirot δε θα σκεφτεί οτι η αστυνομική τους ταυτότητα γράφει box to box (που δεν γράφει) και θα τους βάλει. Άλλωστε boxtobox, deep lying playmaker, ball wining midfielder, anchor man, regista κλπ είναι ρόλοι κ όχι θέσεις!!

Και αν το πρόβλημα είναι αριθμητικό, εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο καλή λύση να πας με 4 βασικούς και με άλλες εναλλακτικές επιλογές (πχ varela) σε περίπτωση που υπάρξουν ειδικές συνθήκες (ελπίζοντας οτι δε θα συμβεί αυτό), παρά να κρατήσω ενα βαρύ συμβόλαιο μόνο και μόνο για να παίξει σε 5 παιχνίδια που θα υπάρξουν ελλείψεις.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

zarathustra79 έγραψε: Άλλωστε boxtobox, deep lying playmaker, ball wining midfielder, anchor man, regista κλπ είναι ρόλοι κ όχι θέσεις!!
Καποιος λιωνει στο manager :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ καταλήγω μόνιμα στο ίδιο συμπέρασμα...
Δεν γίνεται να μην μας νιώθουν οι αντίπαλες άμυνες στα εκτός έδρας στην σουπερλιγδα.
Φέρτε ΦΟΡ!
Τα 6-8 αριά, τα έχουμε, ΦΟΡ να μας νιώθουν δεν έχουμε. Όχι να πρεσαρει και να μαρκάρει, αλλά να θέλει μια άμυνα μόνος του, για να τους το χώνει μέχρι κι ο τσαπατσουλης ο Γκάρι

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

zarathustra79 έγραψε:Εγώ καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα που καταλήγω πάντα, άλλοι αποφασίζουν για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι εγώ και είμαι σίγουρος οτι αν επιλεγεί το να μείνουμε με την τετράδα canas-cimirot-χαρίση-shakhov στα χαφ θα έχει γίνει γιατί έτσι θέλουν οι ivic και michel. Και οτι αν έχει αποφασίσει να βάλει ως αμυντικό χαφ τον χαρίση ή τον cimirot δε θα σκεφτεί οτι η αστυνομική τους ταυτότητα γράφει box to box (που δεν γράφει) και θα τους βάλει. Άλλωστε boxtobox, deep lying playmaker, ball wining midfielder, anchor man, regista κλπ είναι ρόλοι κ όχι θέσεις!!

Και αν το πρόβλημα είναι αριθμητικό, εμένα προσωπικά μου φαίνεται πιο καλή λύση να πας με 4 βασικούς και με άλλες εναλλακτικές επιλογές (πχ varela) σε περίπτωση που υπάρξουν ειδικές συνθήκες (ελπίζοντας οτι δε θα συμβεί αυτό), παρά να κρατήσω ενα βαρύ συμβόλαιο μόνο και μόνο για να παίξει σε 5 παιχνίδια που θα υπάρξουν ελλείψεις.

+ 1...εκτός απ το τελευταίο για το "βάρος" του συμβολαίου...Αν ήταν απαραίτητος στον Ίβιτς θα έμενε κι αν είναι ένας άλλος απαραίτητος στην θέση του (λόγω χαρακτηριστικών), έστω και γι αυτά τα 5-10 παιχνίδια τώρα που φεύγει, τότε σίγουρα θα έρθει κάποιος, ασχέτως "βάρους" συμβολαίου...

Προσωπικά, όπως ξαναέγραψα, νομίζω ότι θα έρθει παίχτης-επένδυση τύπου Γκνιάτιτς, ο οποίος φέτος θα αποτελεί την "εγγύηση" ότι δεν θα ξεμείνουμε λόγω πιθανών τραυματισμών ή υπερβολικών καρτών, θα είναι όμως και ο επόμενος απ τους "βασικούς" (μόνιμος στην 18άδα εννοώ με βάση τα λεγόμενα του Ίβιτς στην συνέντευξη τύπου για τους "βασικούς" 18 το πολύ 20 παίχτες μας που χρειάζεται)) απ του χρόνου, αν δεν ανανεώσει ο Τσίμιροτ και φυσιολογκά φύγει-πουληθεί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”