Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Οι ΑΡΔ24 ηδη ΤΟΝΙΖΟΥΝ οτι οι αποχωρισεις ειναι αποφαση Λουμπος και οχι Ιβιτς.
Ο Ιβιτς ειναι "δικο μας παιδι" και δημοφηλης (προς το παρων) και συν το οτι ειναι...ντοπιος και ξερει τι γινεται, πολυ δυσκολα να τον ακουμπησουν.
Ο μη δικος μας Λουμπος θα τα ακουσει για τα παντα φυσικα.
Ο Ιβιτς ειναι "δικο μας παιδι" και δημοφηλης (προς το παρων) και συν το οτι ειναι...ντοπιος και ξερει τι γινεται, πολυ δυσκολα να τον ακουμπησουν.
Ο μη δικος μας Λουμπος θα τα ακουσει για τα παντα φυσικα.
goran 64 έγραψε:Απ τον κόσμο, απ τους ΑΡΔ ή απ τον Ιβάν εννοείς Maniac???
Από αρδ αρχικά κ επειτα απο μας
Μάλιστα πυροβόλαμε Μίχελ όχι ιβιτς βρήκαμε αυτόν που θα τα φορτώνουμε όλα ειδικά όταν φεύγουν τα "δικά μας" παιδιά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Εχω την εντυπωση πως ο Ιβαν τον εμπιστευεται υπερβολικα πολυ τον Λουμπος.Δεν νομιζω να μπορουν να τον ακουμπισουν οι αρδ.
Μεχρι το μαρτη ναι...
Γενικα αποπνέει αερα οτι με εμπιστεύεται το αφεντικό ο μιχελ
Αλλα τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν αν δεν παμε καλα απο μαρτη θα ρθει κανενας για διεθνείς σχέσεις παλι
Γενικα αποπνέει αερα οτι με εμπιστεύεται το αφεντικό ο μιχελ
Αλλα τα αποτελέσματα θα τον κρίνουν αν δεν παμε καλα απο μαρτη θα ρθει κανενας για διεθνείς σχέσεις παλι
Δεν ξέρω αν είναι δυνατό ή χρήσιμο για τη λειτουργία της ομάδας αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε κάποια στιγμή πώς μας προέκυψε ο Μίχελ, ποιος συμβούλεψε τον Σαββίδη να τον φέρει, ποιος τους έφερε σε επαφή κλπ.
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις 100 να ήθελε ο Ivic τον Kace και να τον έκοψε ο Lubos.
Και με τον Άρνεσεν τα ίδια λέγαμε πέρυσι Κωστή και είδαμε την συνέχεια...Kostas_Peraia4 έγραψε:Εχω την εντυπωση πως ο Ιβαν τον εμπιστευεται υπερβολικα πολυ τον Λουμπος.Δεν νομιζω να μπορουν να τον ακουμπισουν οι αρδ.
Ο Μίχελ ακολουθεί κατά κράτος την τακτική Άρνεσεν σε σχέση με τις μεταγραφές, τα ΑΡΔάκια χάσανε πάλι φέτος την μπάλα δίχως να βρίσκουν ούτε καν παπάδες "εκ των έσω" να μας γράψουν, "παραμονεύουν" κατά κόρον εμάς εδώ για κάνα "ψίχουλο" και το έχουμε διαπιστώσει, οπότε τον έχουν σίγουρα ήδη στην μπούκα...
Μακάρι ο Ιβάν να μην ξανακάνει τα ίδια λάθη πέφτοντας στην παγίδα τους μετά από κάνα δυο μη αναμενόμενες στραβές κι αρχίσει να τον "κοιτάζει με το ασπράδι του ματιού του" κι αυτόν όπως τον Φρανκ!!!!
Ήδη οι καμπάνες άρχισαν να χτυπάνε, όπως ΤΟΝΙΖΕΙ κι ο "σύντροφος" παραπάνω, με πολύ ύπουλο τρόπο, όπως και για τον Ίβιτς φυσικά για τον αποκλεισμό απ τον Άγιαξ, αλλά ακόμα και για το "κακό" 1ο ημίχρονο στην Τιφλίδα, παρ ότι τελικά κερδίσαμε 0-3...
"Καλοπροαίρετες ποδοσφαιρικές κριτικές" ονομάζουν οι ΑΡΔ την πριονοκορδέλα και το έχουμε διαπιστώσει δεκάδες φορές ως τα τώρα στον Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 30 χρόνια...
καλα εδω του χρεωνουν κακη συμπεριφορα στον τζιολη και οτι του αφησαν 10 μερες να βρει ομαδα ,ενω του το ειπαν απο ιουλιο...
Στην συνέντευξη τύπου προσωπικά θυμάμαι ότι μία βασική μεταγραφή που ανακοίνωσαν ότι θα γίνει ήταν ένα 6άρι που θα χτίζει γρήγορες επιθέσεις από πίσω!!!!
Ακόμα και να μην του το είπαν (δεν το πιστεύω με τίποτα) δεν έπρεπε να το καταλάβει ότι ο ρόλος του πλέον θα είναι συμπληρωματικός???
Αν μάλιστα δεν του το είχαν πει, τι ακριβώς ήθελε, εν μέσω προετοιμασίας μάλιστα, ο μάνατζερ του ο Πωλ Κουτσοκατιτί, να φανεί κατά Ολλανδία μεριά για κάνα διήμερο??? Να πάρει πληροφορίες για τον Πέλκα, τον Κουλούρη ή μήπως τον Τζαβέλλα που ήταν και είναι βασικότατος???
Τροφή για σκέψη...
Ακόμα και να μην του το είπαν (δεν το πιστεύω με τίποτα) δεν έπρεπε να το καταλάβει ότι ο ρόλος του πλέον θα είναι συμπληρωματικός???
Αν μάλιστα δεν του το είχαν πει, τι ακριβώς ήθελε, εν μέσω προετοιμασίας μάλιστα, ο μάνατζερ του ο Πωλ Κουτσοκατιτί, να φανεί κατά Ολλανδία μεριά για κάνα διήμερο??? Να πάρει πληροφορίες για τον Πέλκα, τον Κουλούρη ή μήπως τον Τζαβέλλα που ήταν και είναι βασικότατος???
Τροφή για σκέψη...
Αν και δεν παίζει ρόλο, δες πρώτες σελίδες...johnys999 έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι δυνατό ή χρήσιμο για τη λειτουργία της ομάδας αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε κάποια στιγμή πώς μας προέκυψε ο Μίχελ, ποιος συμβούλεψε τον Σαββίδη να τον φέρει, ποιος τους έφερε σε επαφή κλπ.

SM-G935F