Μηπως εννοείς τον Μποκανί που έπαιζε με Γιοβανοβιτς ?Δημητρης17 έγραψε:Δεν ξερω τι ακριβως λεει σημερα, αλλα πριν καμμια 10 (???) χρονια που επαιζε στην Αντερλεχτ, μαζι με εναν Σερβο παιχταρα επιθετικο που δεν θυμαμαι τ ονομα του, ελεγα, πως θα γινοταν να επαιζε για τον ΠΑΟΚ αυτο το καθαροαιμο!!!john4serres έγραψε:Ευτυχως γλιτωσαμε απο Αντεμπαγιόρ που πηγε Ρίζεσπορ.
Τελευταια δεν τον εχω παρακολουθησει και δεν γνωριζω την εξελιξη του, μιλαω με βαση εικονα απο το παρελθον. Αλλα μαγικη εικονα!!!
Δεν σου αρεσει σαν ποδοσφαιριστης, σε φοβιζει η ηλικια του, ή νομιζεις οτι δεν "κολλαει" στον ΠΑΟΚ ;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Υπαρχουν κ απο Πορτογαλια μετωπα
https://www.google.com/trends/explore?d ... oniki,paok
διαφορά με αρχες αυγουστου

διαφορά με αρχες αυγουστου

- Δημητρης17
Ωπα Εττιέν!!! Το βρηκες τεραστιε!!! Μπρδεψα τον Αντεμπαγιορ με τον Μποκανι!!!Ettien έγραψε:Μηπως εννοείς τον Μποκανί που έπαιζε με Γιοβανοβιτς ?Δημητρης17 έγραψε:Δεν ξερω τι ακριβως λεει σημερα, αλλα πριν καμμια 10 (???) χρονια που επαιζε στην Αντερλεχτ, μαζι με εναν Σερβο παιχταρα επιθετικο που δεν θυμαμαι τ ονομα του, ελεγα, πως θα γινοταν να επαιζε για τον ΠΑΟΚ αυτο το καθαροαιμο!!!john4serres έγραψε:Ευτυχως γλιτωσαμε απο Αντεμπαγιόρ που πηγε Ρίζεσπορ.
Τελευταια δεν τον εχω παρακολουθησει και δεν γνωριζω την εξελιξη του, μιλαω με βαση εικονα απο το παρελθον. Αλλα μαγικη εικονα!!!
Δεν σου αρεσει σαν ποδοσφαιριστης, σε φοβιζει η ηλικια του, ή νομιζεις οτι δεν "κολλαει" στον ΠΑΟΚ ;;;

Κια Γιοβανοβιτς η αλλη παιχτουρα, που παλευε δυο τρια καλοκαιρια ο γαβρος να τον παρει!!!
Τζων, σορρυ μαν, σε μπερδεψα κι εσενα, μπερδευτηκαμε γενικως με τους μαυρουληδες!!!

- kataramenos5
Δε καταλαβαινω την ανησυχια σας.Αφου το γραψε ο ΠΟΡΚΑΡΟΣ.

simda,smpa ,που θα παει θα δουμε και κανα Simcagoran 64 έγραψε: Ψιλά γράμματα είναι αυτά βρε @Simda μου...![]()

Μου ήρθε μια φλασιά και είπα να την μοιραστώ. Βέβαια, ο παίκτης είναι εκτός, μάλλον λόγω τραυματισμού, αλλά θα ήταν λουκούμι. Νομίζω αυτό το στυλ χρειαζόμαστε. Fernando Cavenaghi κύριοι. Πέρσι στο ΑΠΟΕΛ για όσο έπαιξε έβγαλε μάτια.
Και αυτο το διεκρινες απο?pisakaipoupoula έγραψε:Δε ξέρω τι έρχεται αλλά δε συμφωνώ καθόλου με τη φυγή Τζιόλη και Σάμπο μαζί, ειδικά του πρώτου, όπως και Χησαϊα...
Όχι ότι είναι επιπέδου πχ Πάμπλο ο Τζιόλης, αλλά ο Σακχόφ δεν δείχνει να ναι κάτι έστω μια κλάση καλύτερος του.
-
Τζιολης ειναι 6αρι
Σακχοφ ειναι 8αρι
Σταματηστε τις ακυρες συκρισεις.
Εχουμε ενα καθαρο 6αρι (Κανιας), αντε πες 2 με Τσιμι για 55 ματς
Θελουμε 6αρι και φυσικα φορ .-
Σακχοφ ειναι 8αρι
Σταματηστε τις ακυρες συκρισεις.
Εχουμε ενα καθαρο 6αρι (Κανιας), αντε πες 2 με Τσιμι για 55 ματς
Θελουμε 6αρι και φυσικα φορ .-
Πολύ καλός πάικτης με μεγάλη καριέρα, τραυματίστηκε σοβαρά τον Απρίλιο και μάλλον είναι και ο λόγος που αποφάσισε να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ..!!!olafpaok έγραψε:Μου ήρθε μια φλασιά και είπα να την μοιραστώ. Βέβαια, ο παίκτης είναι εκτός, μάλλον λόγω τραυματισμού, αλλά θα ήταν λουκούμι. Νομίζω αυτό το στυλ χρειαζόμαστε. Fernando Cavenaghi κύριοι. Πέρσι στο ΑΠΟΕΛ για όσο έπαιξε έβγαλε μάτια.
6αρι παιζει κ ο Χαρισης αφου τρεχει σαν σκυλι κ κοβει. Γενικα στους 3 του κεντρου στο 4-3-3 και 3 αλλαγες εχουμε
Τσιμι, Χαριση, Κανιας, Μπισεσβαρ, Πελκα, Σακχοφ.
Ενω στους 2 wingers κ 2 αλλαγες εχουμε Γκαρυ, Καμπος, Μυστακιδη, Κοροβεση. Ο Ζαιρο μαλλον φευγει.
Τσιμι, Χαριση, Κανιας, Μπισεσβαρ, Πελκα, Σακχοφ.
Ενω στους 2 wingers κ 2 αλλαγες εχουμε Γκαρυ, Καμπος, Μυστακιδη, Κοροβεση. Ο Ζαιρο μαλλον φευγει.
- Sick Bastard
Χαρίσης-Τσίμιροτ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εξάρια, είναι μέσοι που δεν βαριούνται να μαρκάρουν, αλλά 6αρια δεν είναι.
Ούτε ο Σάκχωφ.
Μην γίνεται κάθε χρόνο το ίδιο λάθος, καταντάει κουραστικό. Κάθε χρόνο μ αυτά μπλεκόμαστε και κάθε χρόνο δεν έχουμε παίχτες.
εξάρι
και
εξτρέμ/επιθετικό.
ΑΝΤΕ.
Ούτε ο Σάκχωφ.
Μην γίνεται κάθε χρόνο το ίδιο λάθος, καταντάει κουραστικό. Κάθε χρόνο μ αυτά μπλεκόμαστε και κάθε χρόνο δεν έχουμε παίχτες.
εξάρι
και
εξτρέμ/επιθετικό.
ΑΝΤΕ.
Το στιλ επιθετικού που χρειαζόμαστε νομίζω ότι είναι κάτι σε αυτο:
http://www.transfermarkt.com/giuseppe-r ... eler/19104
Πιστεύω θα κάνει παπάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα (γρηγορος με τρελη τεχνικη και γκολτζης) και δεν νομίζω να έχει απαγορευτικό κασέ.
http://www.transfermarkt.com/giuseppe-r ... eler/19104
Πιστεύω θα κάνει παπάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα (γρηγορος με τρελη τεχνικη και γκολτζης) και δεν νομίζω να έχει απαγορευτικό κασέ.
Αρχιζει και δεν μου αρεσει η υπερβολικη ησυχια των τελευταιων μερων.Φτανουμε στο τελος της περιοδου και συνηθως οποτε εγινε αυτο μειναμε ειτε με το λιλι στο χερι ειτε προχωρησαμε σε βεβιασμενη κινηση που αποδειχθηκε στο τελος λανθασμενη.Ελπιζω αυτη τη φορα να μας βγει σε καλο η καθυστερηση,βεβαια τουλαχιστον οσον αφορα το 6ρι νομιζω οτι μπορουμε σιγα σιγα να το ξεχναμε.
- ΑποστόληςΑ
Η ησυχία δεν σημαίνει ότι δεν προχωρούν οι διαπραγματεύσεις. Βέβαια, έχουμε ακόμη μόλις 8 ημέρες, οπότε δεν υπάρχει η πολυτέλεια αν ναυαγήσει η διαπραγμάτευση να στραφούμε αλλού.
- Sick Bastard
Μέχρι να δεις γραμμένο το πρώτο ''Έρχεται ο Σαββίδης για να τελείωσουν οι μεταγραφές'' μην σκας.joshua έγραψε:Αρχιζει και δεν μου αρεσει η υπερβολικη ησυχια των τελευταιων μερων.Φτανουμε στο τελος της περιοδου και συνηθως οποτε εγινε αυτο μειναμε ειτε με το λιλι στο χερι ειτε προχωρησαμε σε βεβιασμενη κινηση που αποδειχθηκε στο τελος λανθασμενη.Ελπιζω αυτη τη φορα να μας βγει σε καλο η καθυστερηση,βεβαια τουλαχιστον οσον αφορα το 6ρι νομιζω οτι μπορουμε σιγα σιγα να το ξεχναμε.
Με το που το δεις όμως, θα πρέπει να μας λούζει ο κρύος ο ίδρωτας.
- ΑποστόληςΑ
Νέα ιταλικά σενάρια για Τιάμ!
ινπαοκ - 23. Αυγούστου 2016 09:06 Γιάννης Σωτηρίου
Όσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει σέντερ φορ, τόσο πυκνώνουν τα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία φιλοξενούνται από διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού, από την Ουρουγουάη μέχρι την Ιταλία!
Πριν λίγο καιρό οι μεσόγειοι «γείτονες» έφεραν στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο το όνομα του Μάμε Τιάμ, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους και πέρυσι είχε κάνει μία καλή σεζόν παίζοντας δανεικός στο Βέλγιο, στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπου είχε 29 ματς με 9 γκολ και 3 ασίστ.
Στο INPAOK σας ενημερώσαμε ότι η περίπτωσή του δεν απασχολεί τον Δικέφαλο (δείτε εδώ σχετικό θέμα).
Ωστόσο τώρα το σάιτ «calciomercato.com» σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ αυξάνει την πίεσή του για τον Σενεγαλέζος επιθετικό της Γιουβέντους, και ακόμη επισημαίνεται ότι ο παίκτης ενδιαφέρει και το Αμβούργο.
ινπαοκ - 23. Αυγούστου 2016 09:06 Γιάννης Σωτηρίου
Όσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει σέντερ φορ, τόσο πυκνώνουν τα μεταγραφικά σενάρια, τα οποία φιλοξενούνται από διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού, από την Ουρουγουάη μέχρι την Ιταλία!
Πριν λίγο καιρό οι μεσόγειοι «γείτονες» έφεραν στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο το όνομα του Μάμε Τιάμ, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους και πέρυσι είχε κάνει μία καλή σεζόν παίζοντας δανεικός στο Βέλγιο, στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπου είχε 29 ματς με 9 γκολ και 3 ασίστ.
Στο INPAOK σας ενημερώσαμε ότι η περίπτωσή του δεν απασχολεί τον Δικέφαλο (δείτε εδώ σχετικό θέμα).
Ωστόσο τώρα το σάιτ «calciomercato.com» σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ αυξάνει την πίεσή του για τον Σενεγαλέζος επιθετικό της Γιουβέντους, και ακόμη επισημαίνεται ότι ο παίκτης ενδιαφέρει και το Αμβούργο.