Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Το "μέσα Π.Α.Ο.Κ." αναφέρει (στα δεξιά της κεντρικής) ευθαρσώς ότι από βδομάδα τρέχουν οι εξελίξεις για 6 παίχτες που θα φύγουν, συμπεριλαμβάνοντας τους Κάτσε, Σκόνδρα, Σάμπο, Άντονις, Χατζηψηλέα και Τζιώλη, με πιθανότητες για έναν 7ο που είναι ο Βελλίδης...
Ίδωμεν...
Ίδωμεν...
- Δημητρης17
Σιμπα, Ντιμ, δεν εκτιθεμαι ρε σεις..
Οτι ειχα να εκτεθω εκτεθηκα πριν μπω στο φορουμ, τερματισε το εκθεσόμετρο
Την αποψη μου για τον Λουκας λεω, που δεν ειναι ουτε καν παιχτης της ομαδας μας... Και η αποψη μου γι αυτον ειναι, πως ο τυπος ειναι μεγαλο παλτο. Μακρυ, κατω απ το γονατο για τον βαρυ χειμωνα, οχι τριων τεταρτων!!! Δεν εδωσε τιποτα στην ομαδα μου κι αν τα βασταγε για να τα δωσει στη Κορουνια και στην Λεστερ, τοτε ειναι και βητάς, εκτος απο παλτο.
-
mbison
Εγώ θα έπιασα αυτόν που θέλει τον Λούκας και θα του έδινα αλλά 1-2 εκ. Να ανεβάσει την προσφορά του. Μετά θα έπερνα πίσω 4-5 κ όλα καλά.
Σατανικό...
Σε έχει προλάβει άλλος όμως εδώ μέσα που είπε κάτι παρόμοιο...Να "πουλήσουμε" το 30% του στην Κορούνια με 2-2,5 μύρια για να τον πουλήσει μετά πιο άνετα...

Σε έχει προλάβει άλλος όμως εδώ μέσα που είπε κάτι παρόμοιο...Να "πουλήσουμε" το 30% του στην Κορούνια με 2-2,5 μύρια για να τον πουλήσει μετά πιο άνετα...
Αυριο λογικα επειδή Δευτέρα θα βγει κανας Πάπας η καμια ανακύκλωση
-
ron-swanson
Δεν ειδα να το εχει γραψει ηδη καποιος, ο Βασιλοπουλος στο facebook γραφει οτι μεσα στην βδομαδα θα ερθει επιθετικος και λεει οτι "Θα είναι δανεικός, καλός παίκτης από ομάδα που αγωνίζεται σε καλό ευρωπαικό πρωτάθλημα".
Αιντε να δουμεεε
Μεχρι τριτη πρέπει ναχει βγει κατι απο εξω...
Μεχρι τριτη πρέπει ναχει βγει κατι απο εξω...
- sourmenetes
- Moderator
Ριχτε του καμια ερωτηση...ron-swanson έγραψε:Δεν ειδα να το εχει γραψει ηδη καποιος, ο Βασιλοπουλος στο facebook γραφει οτι μεσα στην βδομαδα θα ερθει επιθετικος και λεει οτι "Θα είναι δανεικός, καλός παίκτης από ομάδα που αγωνίζεται σε καλό ευρωπαικό πρωτάθλημα".
Ναι,οπως ο Τζαλμα ηταν Ευρωπαιος απο τοπ πρωταθλημα.sourmenetes έγραψε:Ριχτε του καμια ερωτηση...ron-swanson έγραψε:Δεν ειδα να το εχει γραψει ηδη καποιος, ο Βασιλοπουλος στο facebook γραφει οτι μεσα στην βδομαδα θα ερθει επιθετικος και λεει οτι "Θα είναι δανεικός, καλός παίκτης από ομάδα που αγωνίζεται σε καλό ευρωπαικό πρωτάθλημα".
Ρε θα τρελαθώ ρε παιδιά.
Τόσο τζάνκια για παπά ρε;
Κάθεστε και ακούτε τον...... Βασιλόπουλο;
Ήμαρτον δηλαδή!!!
Τόσο τζάνκια για παπά ρε;
Κάθεστε και ακούτε τον...... Βασιλόπουλο;
Ήμαρτον δηλαδή!!!
Εγώ είχα πει να πουλήσουμε περίπου 2,5- 3εκ το 30% του Λούκας στη ΛαΚορούνια και μετά ας κάνει ότι γουστάρει. Αν οι προσφορές αγγίζουν μέχρι τα 12εκ για Λούκας τότε 2,5εκ, αλλά πλέον φαίνεται ότι υπάρχουν προτάσεις στα 15εκ, οπότε άνετα μπορούμε να ζητήσουμε 3εκ και να γίνει η πρόταση αποδεκτή. Το καλό με αυτό είναι ότι παίρνεις άμεσα το χρήμα για να το επενδύσεις στο Φορ και αποφεύγεις το ρίσκο να μην πουληθεί ποτέ του ο παίκτης. Όσο μεγαλώνει θα πέφτει η τιμή του, αλλά ευτυχώς βλέπω ξεκίνησε καλά τη σεζόν του. Αν κάνει και φέτος μια καλή σεζόν πιστεύω ότι έστω το 2017 θα πουληθεί. Βασικά η ΠΑΕ ξέρει πως θα το χειριστεί, απλά θέλω πολύ να κάνουμε φέτος μια ποιοτική πρσθήκη και για αυτό ήθελα περισσότερα διαθέσιμα χρήματα. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ για να αγοράζει πλέον μετριότητες, γιατί έχουμε γεμάτο και καλό ρόστερ σε ΟΛΕΣ τις θέσεις. Το κάτι παραπάνω ζητάμε - τον παίκτη που μπορεί να μας φέρει το πρωτάθλημα (με διαιτησίες 60-40), δηλαδή επιπέδου Σισέ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε φέτος στο ρόστερ και για αυτό δεν έχω πρόβλημα να μείνουμε ως έχουμε αν είναι να παρθεί ένας απλά καλός παίκτης. Τέτοιος είναι εξάλλου ο Φακούντο.
Ο Ίβιτς - Μίχελ αυτό είπαν, ότι δουλεύουν σε δύσκολες περιπτώσεις - άρα ποιοτικές. Αν χαλάσουν αυτές ας μην παρασυρθούμε από τον κόσμο που ανυπομονεί για μεταγραφές. Γίνανε ήδη πάρα πολλές για ένα καλοκαίρι.
Ο Ίβιτς - Μίχελ αυτό είπαν, ότι δουλεύουν σε δύσκολες περιπτώσεις - άρα ποιοτικές. Αν χαλάσουν αυτές ας μην παρασυρθούμε από τον κόσμο που ανυπομονεί για μεταγραφές. Γίνανε ήδη πάρα πολλές για ένα καλοκαίρι.
Μα όλη την ημέρα παπά ψάχναμε σε συ Ale να περάσει η ώρα
Πάμε τώρα ποιο είναι το πρωτάθλημα;; Σε Βέλγιο μου κάνει, με την Άντερλεχτ μιλούσαμε για τον Μακ, μπορεί να έπεσε εκεί κανένα ταλεντάκι για δανεικός με οψιον αγοράς
http://www.transfermarkt.com/idrissa-sy ... ler/110000
ας έρθει όποιος νομίζει ο προπονητής ότι θα κάνει την δουλειά που θέλει και ας μην είναι όνομα
Πάμε τώρα ποιο είναι το πρωτάθλημα;; Σε Βέλγιο μου κάνει, με την Άντερλεχτ μιλούσαμε για τον Μακ, μπορεί να έπεσε εκεί κανένα ταλεντάκι για δανεικός με οψιον αγοράς
http://www.transfermarkt.com/idrissa-sy ... ler/110000
ας έρθει όποιος νομίζει ο προπονητής ότι θα κάνει την δουλειά που θέλει και ας μην είναι όνομα
-
Μπαρκαρούτσος
simba έγραψε:Ρωτηστε τον αν ειναι ο ΠΟΡΚΥ..
Διαβάζει ΠΟΡΚΥ λογικά..
Τον θελει η Νιουκαστλ.Οχι τον ΠΟΡΚΥ,τον Συλλα..