Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
sporos123

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από sporos123 »

Μην ξεχνας οτι τελευταια μερα των μεταγρφων γινεται πανυγηρι,ειδικα στην Αγγλια.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ace79grpaok έγραψε:ξενιτεμένε θα σε έλεγα ποιος είναι γραφικος αλλα άντε ,και για το τι γράφω δεν θα σε ροτησω ,αν σε έπρηξα πατα ignore και άντε πάρε τον δρόμο σου.
Αφου δεν σε νοιάζει τι σου λένε τόσα άτομα εδω μέσα τουλάχιστον μη το παίζεις μονίμως θιγμένος και παρεξηγημένος, που οι κακοί συμφορουμιτες σε λένε γκρινιάρη και οι κακοί μοντ δεν σε προστατεύουν... Γράψε άλλες διακόσιες φορές για τα πανέρια της λαϊκής να δούμε τι θα καταλάβεις...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

http://www.dailymotion.com/video/x4pkwgs

τα χθεσινά γκολ της τουλούζ, δύο ο Braithwaite
mbison

Δημοσίευση από mbison »

sporos123 έγραψε:Μην ξεχνας οτι τελευταια μερα των μεταγρφων γινεται πανυγηρι,ειδικα στην Αγγλια.
Κι εγω τότε πιστεύω θα γίνει το deal.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Δημητρης17 έγραψε:Μακαρι να κανω λαθος, αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μας εγκειται στο οτι η ποδοσφαιρικη απατη (κατα τη γνωμη μου) που ακουει στο ονομα Λουκας, θα μεινει στο ραφι με τα αζητητα... Ξαναλεω, μακαρι να εχω τοσο λαθος, να πουληθει 20 και οχι 15 και να βαλουμε τα 6,5 στην τσεπη. Εκει, ναι γινεται η υπερβαση. Τωρα νομιζω πως μεχρι κανενα 2 με 2,5 μαξ και δεν τον κατηγορω κι ολας, δεν ειναι ο ιδιοκτητης της Γκαζπρομ. Την οποία δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να την φερει για σπονσορα και διαφημιζουμε τα μπακαλικα, χρονια τωρα.
ναι αλλά η ποδοσφαιρική απάτη έγραψε 1 γκολ(πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) 1 ασσιστ(χτύπημα φάουλ) χθες στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

O Λουίζ Αντριάνο πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του Μπάκα περίπου στο 80' με το σκορ 3-1 και έκανε ένα χοντροειδέστατο λάθος στο 3-2 που κόστισε πέναλτυ στην Μίλαν, αλλά το έπιασε ο Ντοναρούμα. Το λάθος ήταν ένα αψυχολόγητο γύρισμα- καμινάδα στην μικρή περιοχή της Μίλαν, χωρίς κανένα λόγο. Αν τυχόν και τον αποδεσμεύσουν μετά από αυτό είναι μια πολύ καλή περίπτωση για εμάς, Μίχελ το νού σου ;)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Επιτηδες το κανε το ΠΑΟΚτσακι, τον έχει ψησει ο Μιχελ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτος ρης Τουλούζ ερχεται μονο με λοβοτομή φυσικα ... Τον ξεχνάμε

Δυστυχως φορ ειναι η πιο ακριβή θεςη

Ελεύθεροι δεν υπαρχουν μαλλον

Οποτε δεν ενιαία ευκολο κ με δυο μυρρια δεν παίρνεις κανενα σουπερ σε καλη ηλικια

Ια αυτο είτε στοίχημα τύπου Ουρουγουανού η κανενα άνω των 30 κ οαλι με δυσκολία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Φερειρα να παρουμε να εχουμε το διλημα Φερειρα η Περειρα, αν και εγω επιμενω,Denis Alibec με τα 1000.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

GoMaRoS έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Μακαρι να κανω λαθος, αλλα το μεγαλυτερο προβλημα μας εγκειται στο οτι η ποδοσφαιρικη απατη (κατα τη γνωμη μου) που ακουει στο ονομα Λουκας, θα μεινει στο ραφι με τα αζητητα... Ξαναλεω, μακαρι να εχω τοσο λαθος, να πουληθει 20 και οχι 15 και να βαλουμε τα 6,5 στην τσεπη. Εκει, ναι γινεται η υπερβαση. Τωρα νομιζω πως μεχρι κανενα 2 με 2,5 μαξ και δεν τον κατηγορω κι ολας, δεν ειναι ο ιδιοκτητης της Γκαζπρομ. Την οποία δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να την φερει για σπονσορα και διαφημιζουμε τα μπακαλικα, χρονια τωρα.
ναι αλλά η ποδοσφαιρική απάτη έγραψε 1 γκολ(πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) 1 ασσιστ(χτύπημα φάουλ) χθες στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς
Ναι, αδερφε ισως ακουγεται σαν υπερβολη.. Αλλα την εννοια της λεξης "απατη" δεν τη βαζω στο οτι ειναι αμπαλος, οτι δεν ξερει μπαλλα, μια χαρα δεκαρακι ειναι.. ή εννιαρακι, οπως θες πεστον.
Αλλα ρε Γομαρε, για μενα θα μπαινει παντα αυτο το -άκι, στο τελος της λεξης... δεν ξερω τι συμβολαιο ειχε στον ΠΑΟΚ, αλλα απο εναμισυ χρονο μαζι του το μονο που θυμαμαι ειναι ενα γκολ ποιημα στην Κομοτηνη, επι Στεφενς και το επισης πανεμορφο γκολ απεναντι στην Σπαρτακ Τρναβα αν θυμαμαι καλα, περυσι στα προκριματικα, τον Αυγουστο επι Τουντορ στην Τουμπα, εκει που δηθεν ψευτοσυγκινημενος χαιρετησε...
Το "απατη λοιπον", μπαινει ξεκαθαρα στο οτι ενας παιχτης με αξια οχι πανω απο 3 εκατομμυρια, βγαινει στο σφυρι με 20. Αν ειναι αυτη η αξια του, τοτε εμεις ψαχνουμε για επιθετικο που να κανει την διαφορα, στο ενα εκτο της αξιας του Λουκας;;; Ε αν ειναι ετσι, τοτε ηταν πολυ μεγαλο σφαλμα που δεν του δωσαμε τρια τεσσερα εκατ. περσυ για να τον κρατησουμε.
Δεν νομιζω οτι ο Λουκας μπορουσε να κανει την διαφορα φετος στον ΠΑΟΚ. Προσεξε, λεω να κανει την διαφορα, οχι απλως να σταθει ισαξια αναμεσα στους υπολοιπους..
Α, θυμαμαι και μια καλη εμφανιση απεναντι μας στην Τουμπα οντας παιχτης της Καρπατι, πριν τον αποκτησουμε. Γκρινιας και ψιλο-ανακατοσουρας επισης μου φανηκε, κατι που μαλλον το αποδεικνυει και στην Κορουνια.
Γενικα, ακομη κι αν παει στην Λεστερ ή την Σεβιλλη, πιστευω οτι τα αντερα -οχι το ποδοσφαιρικο ταλεντο- για να σταθει στον ΠΑΟΚ σαν ηγετης, να τον "περπατησει" ενα επιπεδο πιο κει, δεν τα ειχε!!!
Αυτη ειναι η γνωμη μου βεβαια, ετσι;;; Οχι η αποφαση του Πάπα!!!
:D :D :D
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Και για να εξηγηθω καλυτερα, μπορει στην Ισπανια να εξελιχθει και να ανεβει ενα ποδοσφαιρικο επιπεδο, δηλ να γινει ο παιχτης που θα τον κοιταξει η Λεστερ ή η Σεβιλλη...
Αλλα με βαση αυτα που εδειξε στον ΠΑΟΚ, οχι. Και το κριτηριο μου διαμορφωνεται απο την προσφορα του σ εμας.
Απο την γενικοτερη προσφορα του, οχι μονο απο το ποσα γκολ εβαλε.. Τον χαρακτηρα, τα αντερα οταν η μπαλλα ζεματαγε, την ψυχη του στα ντερμπι, στα μεγαλα ματς στην χαβουζα...
Δεν ξερω, μπορει να τον αδικω. Τα ματια μου αυτα ειδαν παντως και το μυαλο μου αυτα θυμαται.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Το αν μπορει να κανει η οχι την διαφορα φαινεται σε ενα πρωταθλημα οπως η Πριμερα,οπου περυσι πηρε πανω του μια μεσαια ομαδα της και την εσωσε.Οχι μονος σιγουρα,αλλα ο κυριος λογος ηταν ο Λουκας. 17 γκολ/10 ασσιστ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ φοβάμαι ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να προσεγγίσουν τη πιθανότητα για κάποια μεταγραφή με βάση καθαρά τα δικά τους πιστεύω και δίχως να δίνουν σημασία σε προφανή πράγματα που η ομάδα και η διοίκηση μας έχει δείξει φέτος.

Όλες οι μεταγραφές μας έχουν πολύ συγκεκριμένη λογική και πολύ συγκεκριμένο ταβάνι στο τι δίνουμε. Φαντάζει απίθανο να έχουμε πορευτεί έως τώρα με κάποια αλφα στρατηγική και ξαφνικά να ανοίξει το πορτοφόλι ο Ιβαν να δώσει 3Μ για αγορά παίκτη. Επίσης είναι πολύ παράξενο να έχεις κάνει μεταγραφές που υποτίθεται θα σε βοηθούσαν να μπεις στην επόμενη φάση για τσουλου και να μοντάρεις έγκαιρα την ομάδα σου αλλά να κρατάς τη πιο ακριβή μεταγραφή σου για το τέλος. Δεν έχει λογική κάτι τέτοιο.

Νομίζω πως αν από καραμπόλα προκύψει κάποια καλή ευκαιρία ίσως κινηθούμε.Αλλιώς νομίζω η κίνηση μας θα απέχει πολύ από τις προσδοκίες πολλών παιδιών εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

sporos123 έγραψε:Το αν μπορει να κανει η οχι την διαφορα φαινεται σε ενα πρωταθλημα οπως η Πριμερα,οπου περυσι πηρε πανω του μια μεσαια ομαδα της και την εσωσε.Οχι μονος σιγουρα,αλλα ο κυριος λογος ηταν ο Λουκας. 17 γκολ/10 ασσιστ.
Τοτε, ημασταν τοσο στραβοι περυσι, που δεν του πεταξαμε τρια τεσσερα χαρτια, να τον δεσουμε για αλλα δυο χρονια και να τον μοσχοπουλησουμε εμεις μετα;;;
Θυμασαι μηπως την πορεια του Κωνσταντινου -ενος ομολογουμενως καλου φορ- μετα τον Ηρακλη;;
Του Ναλιτζη σ εμας μετα τον Πανιωνιο;;
Του Φιλομενο και του Κουτσιανικουλη μετα απο Αστερα και Εργοτελη;;;
Το ειχαμε βαλει βαθια το χερι στην τσεπη για να τους αποκτησουμε αυτους..
Η Λα Κορουνια κατα την γνωμη μου ειναι υποδεεστερη του ΠΑΟΚ, οπως και οι μισες ομαδες της Λα Λιγκα.
Ο Λουκας θα κριθει -αν μεταγραφει- σε μεγαλη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δημητρη, φιλικα στο λεω, μην το "συνεχιζεις", "εκτειθεσαι"..Οκ, το ανεφερες 9-10 φορες αλλα κρατα το για σενα πλεον γτ πιστεψε με, εισαι way off..Το ποδι του (σουτ,δυναμη,τεχνικη) δν υπαρχει. Συνεχης κινηση,ταχυτητα,δυναμη,καλο βιζιον,πασα,σεντρα,εκτελεση..Κ εκει που νιωθει καλα γινεται και ηγετης.

Μπορει στην Κορουνια να εκανε καποια παραπανω γκολ λογω τροπου παιχνιδιου (κοντρες) αλλα ηταν πολλα τα παιχνιδια που εβαλε γκολ κ δημιουργησε πραγματα σε σετ παιχνιδι επειδη η ομαδα εμενε πισω στο σκορ και πιεζε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”