Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μιά απλή επισήμανση για αυτούς που αποχωρήσανε, αποχωρούνε, δεν υπολογίζονται κλπ. Με εξαίρεση τον Μακ, βρείτε μου έναν που θα πάει σε ομάδα 50% επιπέδου ΠΑΟΚ ή καλύτερο, ή κάποιον που θα κάνει καλό συμβόλαιο απο αυτά που κατά κανόνα προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια για το επίπεδο του ρόστερ των περασμένων ετών και επιτέλους βρέθηκε ένα διδυμο προπονητή, τ.δ. να κάνει ξεσκαρτάρισμα. Κάτι ξεκίνησε περύσι με τον ΦΑ (να τα λέμε όλα), αλλά φετος πράγματι ανεβαίνουμε επίπεδο όχι μόνο λόγω αυτών που έρχονται αλλά (πιστεύω) κυρίως αυτών που αποχωρούν. Ο Τζιόλης είναι γεγονός ότι κάθε σαιζόν εμφανίζεται και πιο βαρύς, και αυτή η ταχύτητα στον άξονα της ομάδας ήταν εδώ και 4 χρόνια το ζητούμενο και στο δημιουργικό και στο αμυντικό κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν θα μεινει che
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Magpies4 έγραψε:Μιά απλή επισήμανση για αυτούς που αποχωρήσανε, αποχωρούνε, δεν υπολογίζονται κλπ. Με εξαίρεση τον Μακ, βρείτε μου έναν που θα πάει σε ομάδα 50% επιπέδου ΠΑΟΚ ή καλύτερο, ή κάποιον που θα κάνει καλό συμβόλαιο απο αυτά που κατά κανόνα προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια για το επίπεδο του ρόστερ των περασμένων ετών και επιτέλους βρέθηκε ένα διδυμο προπονητή, τ.δ. να κάνει ξεσκαρτάρισμα. Κάτι ξεκίνησε περύσι με τον ΦΑ (να τα λέμε όλα), αλλά φετος πράγματι ανεβαίνουμε επίπεδο όχι μόνο λόγω αυτών που έρχονται αλλά (πιστεύω) κυρίως αυτών που αποχωρούν. Ο Τζιόλης είναι γεγονός ότι κάθε σαιζόν εμφανίζεται και πιο βαρύς, και αυτή η ταχύτητα στον άξονα της ομάδας ήταν εδώ και 4 χρόνια το ζητούμενο και στο δημιουργικό και στο αμυντικό κομμάτι.

Oι Κατσε,Χατζη οπως φαινεται πανε σε πρωταθλητριες χωρων και πολυ καλες ομαδες.
Οχι οτι διαφωνω ιδιαιτερα σε αυτα που γραφεις αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

obanebane έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Μιά απλή επισήμανση για αυτούς που αποχωρήσανε, αποχωρούνε, δεν υπολογίζονται κλπ. Με εξαίρεση τον Μακ, βρείτε μου έναν που θα πάει σε ομάδα 50% επιπέδου ΠΑΟΚ ή καλύτερο, ή κάποιον που θα κάνει καλό συμβόλαιο απο αυτά που κατά κανόνα προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η αλήθεια για το επίπεδο του ρόστερ των περασμένων ετών και επιτέλους βρέθηκε ένα διδυμο προπονητή, τ.δ. να κάνει ξεσκαρτάρισμα. Κάτι ξεκίνησε περύσι με τον ΦΑ (να τα λέμε όλα), αλλά φετος πράγματι ανεβαίνουμε επίπεδο όχι μόνο λόγω αυτών που έρχονται αλλά (πιστεύω) κυρίως αυτών που αποχωρούν. Ο Τζιόλης είναι γεγονός ότι κάθε σαιζόν εμφανίζεται και πιο βαρύς, και αυτή η ταχύτητα στον άξονα της ομάδας ήταν εδώ και 4 χρόνια το ζητούμενο και στο δημιουργικό και στο αμυντικό κομμάτι.

Oι Κατσε,Χατζη οπως φαινεται πανε σε πρωταθλητριες χωρων και πολυ καλες ομαδες.
Οχι οτι διαφωνω ιδιαιτερα σε αυτα που γραφεις αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Γι᾽αυτό ακριβώς έβαλα το ποσοστό. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο σε σχέση με ΠΑΟΚ είναι οι συγκεκριμένες ομάδες πάντως δεν είναι επίπεδο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

KOSTAS54 έγραψε:Το 3ο βασικό μπακ, είναι ήδη ο Γιανούλης.
Δεν ισχύει, γιατί δεν παίζει και τις 2 πλευρές. Όταν θα λήψει ο Μάτος δεξί μπακ θα παίξει ο Κίτσιου. Αντίστοιχα στα αριστερά όταν θα λήψει ο Λέοβατς θα παίξει ο Γιαννούλης. Άρα μιλάμε για 25 συμμετοχές εκ των οποίων πολλές ως αλλαγή. Βασικός σημαίνει 35 συμμετοχές και θα ίσχυε αν είχαμε πχ τον Σνάουτσερ (στα καλά του) ώστε να παίζει μπαλαντέρ και τις 2 πλευρές.

Υγ: Παίκτης Μαρίν δεν υπάρχει εδώ και 5 χρόνια. Μηδέν στατιστικά, ενώ το 2014/15 ήταν ανενεργός. Αν ερχότανε στον ΠΑΟΚ με τίποτα δε θα ενθουσιαζόμουνα. Είναι ένα στοίχημα που απλά η ΕΟ αξιοποιεί λόγω των πραγματικών μεταγραφών της, που είναι τα κοράκια της ΕΟ. Αυτοι και τον Μπουονανότε να παίρνανε σαν παικταρά, μόνο τα πέναλτι και τις στημένες φάσεις για ασίστ να του δίνανε θα έφτανε να αναστηθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 21 Αύγ 2016, 13:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μιλώντας για παίκτη επιθετικό-εξτρέμ πάντως, ο νους μου πηγαίνει συνεχώς στον πρώην παιχταρά, τον Γιάννη τον Χλωρό.

Έγκλημα που αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε ποτέ στον ΠΑΟΚ.

Ελπίζω να βρούμε κάτι παραπλήσιο στο συγκεκριμένο στυλ σύντομα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

o γιαννακης γειτονακι μου του μαθαινα μπαλα :lol: :lol: :lol: :lol: παιχταρας αλλα λιγος για ΠΑΟΚ και γαυρος μεχρι κοκαλο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Δεν θα μεινει che

και εγω ετσι πιστευω αλλα αν να δεις τι θα γινει εδω μεσα

λιγο μετρο ρε παιδια ουτε παλτο ειναι ουτε απολθτα απαραιτητος στον ΠΑΟΚ

αν φυγει θα ηθελα να γραψουμε ενα ευχαριστουμε χαρηκαμε τα λεμε ως αντιπαλοι καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο σκαρμουτσος τέτοιος ήταν
Θωμάς Ναζλίδης , μπαρκογλου

Στυλ Κάμπελ , Μιραλας θα ταν ωραια
Αλλα πιστευω να παμε σε τριαντάρη
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φήμες για Χατζηισαία και Σκόνδρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ναι, ρε πστη μου, Μιραλάς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Magpies4 έγραψε: Γι᾽αυτό ακριβώς έβαλα το ποσοστό. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο σε σχέση με ΠΑΟΚ είναι οι συγκεκριμένες ομάδες πάντως δεν είναι επίπεδο ΠΑΟΚ.
Δεν έχω δει τη Βικτώρια πέρσι και φέτος, αλλά δε πιστεύω πως είναι χαμηλότερο επίπεδο από ΠΑΟΚ. Και πριν λίγα χρόνια ήταν αρκετά υψηλότερο...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Πρόταση:
Να διοργανωθεί απ' το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ κάποιο event με καλεσμένους ΜΟΝΟ τα μέλη του Forum και γιατί όχι, να δημιουργηθεί Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ "4-UM" βασισμένος όμως να λειτουργεί σε ευρωπαικά (και πολιτισμένα) πλαίσια...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pgetsos έγραψε:
Magpies4 έγραψε: Γι᾽αυτό ακριβώς έβαλα το ποσοστό. Δεν ξέρω σε τι επίπεδο σε σχέση με ΠΑΟΚ είναι οι συγκεκριμένες ομάδες πάντως δεν είναι επίπεδο ΠΑΟΚ.
Δεν έχω δει τη Βικτώρια πέρσι και φέτος, αλλά δε πιστεύω πως είναι χαμηλότερο επίπεδο από ΠΑΟΚ. Και πριν λίγα χρόνια ήταν αρκετά υψηλότερο...
Η Πλζεν είναι αντίστοιχη περίπτωση με την Στεάουα..Πολύ δυνατή ομάδα σε ευρωπαικά πρότυπα,αλλά σε χαμηλό επίπεδο εγχώριου πρωταθλήαματος.

Μακάρι όλοι οι παίκτες που πάνε δανεικοί να πηγαίνουν σε τέτοιες ομάδες και όχι σε Πλατανιάδες,Βέροιες,Γιαννενα,Β Κύπρου κλπ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Γουστάρω, πόρκυ.

Μέσα για ιβεντάρα και νοζμπέτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”