Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από barlow4 »

λοιπον καταραμενε για να τελειωνει ολο αυτο.αν αυριο αρχισουμε δυο τρεις ακομα να γραφουμε με τεραστια γραμματα μπολντ , γαμωτικονς και τεραστια κενα, τελειωσε το φορουμ.αυτο ειπα απο την αρχη.και εφαγα πεσιμο γιατι ενας απο το σκληρο πυρηνα των αναγνωστων του θιχτηκε για το get a room.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ξεκολλατε ρε παλικαρια.Δεν αξιζει να χαλαμε της καρδιες μας για τα emoticons και τα bolds.Οντως ειναι εκνευριστικο και εχουν γινει αρκετες συστασεις,αλλα δεν χρειαζεται να παιρνει τετοιες διαστασεις το θεμα.Αντε περαστε απο το μεταλλαδικο να πιουμε κανενα ποτο να χαλαρωσουμε
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

barlow4 έγραψε: το ακουω πρωτη φορα απο εσενα και πραγματικα στ'@@ μου. sic!!! :o

πουλας αβερτα ηθικες και παπαριες. Τι ευγενεια!!! 8-)

και να τρωμε πεσιμο απο των πυρηνα των αναγνωστων σου (μη χεσω). Φορα καμμια πάνα, μυρισε!!! :lol:
.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ο "θιγμενος" γραφει με μικρα γραμματα παντως, ετσι;;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δημητρη πες οτι θες.δε θιγομαι.δεν παιρνω τοσο στα σοβαρα τον εαυτο μου.το φορουμ ξεφτιλιζει με τον τροπο που γραφει οχι εμενα.
τωρα αν εσυ εισαι ευθικτος και δε σηκωνεις λιγο τρολαρισμα κακο δικο σου.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Πως λες οτι δεν παιρνεις σοβαρα τον εαυτο σου;;;
Τι πραμα ειναι αυτο;;; Δεν τον υπολογιζεις;;;
Τι υπολογιζεις στ αληθεια;;;
Ασε τον Γκοραν απ εξω, αυτος ηταν η ιδανικη προφαση για να παιξεις "μπαλλα".
Οταν σου πρωτο-απηυθυνα τον λογο, ειπα να ενας ευγενης ανθρωπος.
Καταλαβα πως επεσα εξω, μολις αρχισες την -λεπτεπιλεπτα- επιστημονικη, καυστικη ειρωνια.
Νομιζω οτι μονο περιτυλιγμα εισαι.
Τις επιστημονικες επιθεσεις σου βαστα τες για εκει που υφιστασαι τετοιες, στην δουλια σου, στο αφεντικο σου ας πουμε, εκει θα εχουν και αξία και θα σου προσδωσουν γνησια μαγκια.
Εδω μονο απογοητευεις ανθρωπους.
Οχι εμενα, ειμαι παλια καραβανα και με πολλα περισσοτερα χιλιομετρα στο κοντερ απ οσα δικαιολογει η ηλικια μου, για να στεναχωριεμαι.
Μιλαω για τους νεοτερους.
Δεν νομιζω οτι τους υπολογιζεις στην πραγματικοτητα.
Μονο η ακολουθια τους σ ενδιαφερει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οκ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Όλο τα καλύτερα χάνω, ρε πστη μου.

Χάθηκε και ο πάτερ, να συνάξουμε κανένα φραγκοστάφυλο.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

βρε τι διαβάζουμε πλέον ,
μετρήματα με πόσα τόστ ,
μετρήματα με παλαιότητες ,
τι καραβάνες τι χιλιόμετρα,
κοπτόμαστε για τους νέοι ,
και σκληρούς πυρήνες , μη ξεράσω
σε λιγότερο απο 1 ; βδομάδα
το site έγινε ρδελομπού ξανά,
χειρότερο κι απο κανάλι που φέρνει τελειωμένους,
ειλικρινά και το λέω προς τους αντμινιστράτορες
λάβετε θέση .
(αν θέλετε το αφήνετε
δεν με απασχολεί ,αρκει να το διαβάσετε)
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Χι χι...
Δεν παίζει και παπάς στις μεταγραφές, ο τι πρέπει είναι το φόρουμ να περνάς την ώρα σου...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

barlow4 έγραψε:εγραψες λοιπον goran "Κένεθ, μήπως το έχεις πάρει εργολαβία εδώ μέσα το να διώχνεις μέλη για να κάνουν άλλα forum???

Γιατί κάτι έγραψες τις προάλλες για ένα παλιό μέλος εδώ μέσα που έριχνε πολύ ντεμέκ inside information στον λαό με παπάδες ολκής και με το οποίο είχες προσωπική αντιπαράθεση κάνοντας τον να φύγει και να είναι πλέον admin σε άλλο forum...Θυμάμαι λάθος μήπως?

Όσο για το ότι συμφωνείς σε πολλές μου απόψεις σε αυτά που γράφω, δεν σε είδα ΠΟΤΕ να αναπαράγεις κάτι ουσιαστικό, κατά την άποψη σου έστω, ούτε να βάζεις κανένα +1 κάτω από post μου δείχνοντας το έμπρακτα ότι συμφωνείς!!!!

Δεν τολμώ να πιστέψω ότι τα bolg και τα καρναβαλίστικα emoticons ήταν αυτά που σε εμπόδισαν φίλε...

Ούτε όμως στο παρακάτω απάντησες κάτι πάνω στην ουσία, έστω και τώρα που σχεδόν εξαφάνισα τα άπειρα bold που σε κουράζουν και δεν "περνάς καλά" εξ αιτίας τους!!!!"

αυτο που εγραψα ειναι οτι οποτε ειδα προσπαθεια πατροναρισματος εδω μεσα το στηλιτευσα.το κατακεραυνωσα απο οποιον και αν προερχοταν.και ας ηταν κοκκινος.το οτι ειναι σε αλλο φορουμ το ακουω πρωτη φορα απο εσενα και πραγματικα στ'@@ μου.τοσα χρονια εδω μεσα δεν εδωσα δικαιωμα και ρωτα οποιον θελεις.τρωω τα στραβωματα μου αλλα το φορουμ το ποναω πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι.σε ιντριγκες σαν αυτην την ξεφτιλα που ανεφερες, ολοκληρος μπαρμπας δεν εμπλεξα ποτε και ουτε προκειται.πουλας αβερτα ηθικες και παπαριες και εχεις πνιξει ολο το φορουμ σε ιντριγκες.εγω ενα πραγμα ξερω οποιος λεει πολλα τα περισσοτερα τα ξεχναει.
ψαξε ολα αυτα τα χρονια που ειμαι μελος του φορουμ ολα μου τα σχολια (μιας και συνηθιζεις να το κανεις μπας και παρεις καμια ρεβανς της ντροπης) ποσες φορες εκανα +1 και λοιπες μαλακιες για να δειξω την εκτιμηση μου σε μια αποψη.
το οτι ειμαι εδω 8 χρονια και δεν εχω παρεξηγηθει με κανεναν τη στιγμη που εσυ σε εναν χρονο εισαι στην ignore list των μισων ειναι κατι που αν δε σε προβληματιζει , προβληματιζει ολους τους αλλους.
δε σε νοιαζει λοιπον κανενα φορουμ.το κομματι σου θελεις να κανεις και οποιον παρει ο χαρος.το μονο που σε κραταει στο φορουμ ειναι οτι δε χρησιμοποιεις κακες λεξουλες.και το εκμεταλλευεσαι με τον πιο ακραιο και χυδαιο τροπο.
δεν μπορει να σου ζηταμε να μην κανεις καταχρηση καποιων πραγματων και να ζουμε ολο αυτο.και να τρωμε πεσιμο απο των πυρηνα των αναγνωστων σου (μη χεσω) επειδη εσυ θελεις να σεβεσαι μονο τον πυρηνα των αναγνωστων σου.
υγ.ως προς την ουσια δηθεν του σχολιου σου , δεν περιμενα εσενα ουτε για να καταλαβω τι σκατα ειναι οι αρδ , ουτε τι σημαινει ο ΠΑΟΚ.
Με εκφραζει απολυτα η θεση του Κεν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Well fucking said Ken.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

καλημέρα
αν ήμουν αλλόθρησκος κι έμπαινα εδώ μέσα πολύ θα χαιρόμουν