93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από goran 64 »

Ορισμένα πράγματα θαρρώ πως δεν τα μαθαίνουμε ποτέ, όσο κι αν ρωτάμε κι ενδιαφερόμαστε... :shock: :shock:

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι ούτε 35 χρόνων ούτε συνταξιούχος κι ότι έβαλε πολύ μυικό όγκο από πέρυσι...

Επιμένω πως πιθανότερα να έχει θέματα με την τακτική, ίσως και με τους παλιούς (αλλά και τον περυσινό) τραυματισμούς του, παρά με φυσική κατάσταση, η οποία αποκτιέται από άτομο της ηλικίας του και μάλιστα που έπαιζε ενεργά ποδόσφαιρο μέχρι πριν έρθει, σε 1 το πολύ 2 μήνες...

Εμφύτευση I.Q. όμως δεν γίνεται στον αιώνα τον άπαντα, ούτε και κάτι παραπάνω από γενική και ειδική ενδυνάμωση αν τυχόν είσαι γυάλινος... :(
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαλιστα. Ο δρ διεγνωσε ελλειψη iq στον παικτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θλίψη...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δηλαδη αντι για εργομετρικα αυτος περασε το τεστ της μενσα? :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

«Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ καλύτερος!»
Νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα από την Αυστραλία για τον Αντόνις, τι απαντάει ο ίδιος

PAOK24 - 28-07-2016, 08:58 Ελενη Μπουντου

"Φουντώνουν" τα σενάρια περί επαναπατρισμού του Τέρι Αντόνις. Τι απαντάει ο ίδιος...

Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται εκτός πλάνων για τον Βλάνταν Ίβιτς, με αρκετές ομάδες από την Αυστραλία να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Περισσότερο "θερμή" εμφανίζεται να είναι η Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς με τον προπονητή της ομάδας, Τόνυ Πόποβιτς να έχει "τσεκάρει" στενά την περίπτωσή του και να έχει ανάψει το "πράσινο" φως για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Τέρι Αντόνις -ωστόσο- φαίνεται πως "κλωτσάει" στην συγκεκριμένη προοπτική, τονίζοντας πως: “Περιμένω να δω τι θα γίνει με το μέλλον μου, αλλά για την ώρα επιθυμώ να παραμείνω στην Ευρώπη και να δείξω τις ικανότητες μου εδώ πρώτα, προτού σκεφτώ μια ενδεχόμενη επιστροφή μου στην Αυστραλία.

Θέλω να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω. Είμαι σε φόρμα και είμαι πρόθυμος να αγωνιστώ, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω την προηγούμενη σεζόν. Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Αυστραλία, αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα να γυρίσω πίσω".

Για το ότι δεν κατάφερε να εδραιωθεί στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Ήξερα ότι θα είναι σκληρά τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχω κάνει προπονήσεις με κορυφαίους παίκτες και έχω μάθει ήδη πολλά. Πρέπει όμως να παίζω κάθε εβδομάδα για να εξελιχθώ..."

Ο ίδιος δεν παρατάει την πρόκληση του ΠΑΟΚ καθώς επιθυμεί να επιστρέψει πιο δυνατός στον Δικέφαλο δεδομένου ότι δεσμεύεται για ακόμη δυο χρόνια με συμβόλαιο συνεργασίας:

"Ας ελπίσουμε ότι θα ξέρω κάτι σύντομα. Προσβλέπω σε μια μεγάλη σεζόν. Μετά από αυτό, στόχος μου είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ καλύτερος παίκτης και να βρω μια θέση στην πρώτη ομάδα. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιό και έχω υψηλούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να δείξω ότι μπορώ να είμαι μαζί τους στο μέλλον".
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λευτέρη τι λέει, καλά;; Έχω ξεχάσει ότι υπάρχεις...αν σε έβλεπα στον δρόμο, παίζει και να μη σε αναγνώριζα..!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Στα αγγλικά γράψε ρε Ρομ-Ρομ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με τον τζιολη και τον κατσε εκτος ομαδος μηπως να του διναμε του λευτερη μια ευκαιρια??την επαφη που εχει με την μπαλα και την πασα του πολυ σπανια τη βρισκεις στο ποδοσφαιρο...αν παρει ρυθμο μπορει να μας καταπληξει...

προσωπικα (αν σκοπευουμε να παμε για συμπληρωμα) θα προτιμουσα να του δωσω θεση ως 5ο χαφ (κανιας, τσιμιροτ, χαρισης, σακχοβ οι υπολοιποι 4)
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Εγω πιστευω οτι σιγουρα ενας απο τους κομμενους θα παραμεινει στην ομαδα δηλαδη ενας εκ των Χατζι Τζιολη Αντωνη Σαμπο Σκονδρα Κατσε πιστευω οτι ο Αντωνης θα μεινει.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Για τους υπόλοιπους κομένους όλο και κάτι ακούγεται. Για τον Αντώνη τίποτα και σε δεκα μέρες τελειώνουν οι μεταγραφές. Μήπως καλύτερα να έμενε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να μείνει! Να μείνει!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Από τον Sakis στον Antonis είναι σίγουρα μια βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Έστω και μικρή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Ivic δείχνει να μην τον γουστάρει. Δεν υπάρχει σωτηρία για τον Λευτέρη. Θεωρώ ότι ο παίκτης έχει αδικηθεί γιατί πήρε τις λιγότερες ευκαιρίες από όλους, ενώ και στα τρία παιχνίδια που έπαιξε πέρυσι (μαζεμένα) δεν ήταν ο χειρότερος του κέντρου. Αντίθετα έδειξε την ευχέρειά του στις μπαλιές ακριβείας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”