PAOKheads&Metalheads

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: PAOKheads&Metalheads

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Για υπνο πηγαινα,αλλα με φτιαξατε πολυ τωρα.Μητσο το ακουσα αυτο που ανεβασες και μου ηρθε στο μυαλο κατευθειαν αυτο :opaokara: :opaokara: :opaokara:

[youtube]4bv_ALKkTjQ[/youtube]

Eμενα παντως το all time ever αγαπημενο μου τραγουδι ειναι το Time των Pink Floyd.Δεν γινεται μεσα σε μια μπαντα να χωρεσαν δυο τοσο μεγαλες μουσικες αλλα και πνευματικες ιδιοφυιες οπως ο Gilmour και o Waters.

[youtube]JwYX52BP2Sk[/youtube]

ΥΓ.Αχ αυτη η stratocaster του 67'.Πραγματικα ο ηχος της ειναι ο ορισμος του ηχου της ηλεκτρικης κιθαρας.Εχω μια μεξικανικη της δεκαετιας του 80,αλλα δεν φτανει στον ηχο αυτη του 67'.Eπισης εχω μια Jackson flying V Rhandy Rhodes
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

kataramenos5 έγραψε:Κλπαιδια ολα μεσα στα χερια σας τα χετε.Εμεις κανα Μεταλ....(δε θυμαμαι :( ) περιοδικο ,ειδικη εκδοση του Ποπ και ροκ(?) περιμεναμε να βγει για να μαθουμε κανα νεο.Με κανα Πετριδη απο ραδιοφωνο η ξενυχτι με κανα ραδιοπειρατη, γιατι νυχτα εβγαιναν στα FM ( τα κυματα,οχι το manger ρε μλκς :mrgreen: ) μη τους πιασουν.
Και φυσικα κασσετες και στυλο απαραιτητα.

Υγ Ωραιοι οι Savatage
Ναι, ρε Κατ, ναι ρε αδερφε :mrgreen: :mrgreen: Με Πετριδη ροκ κλαμπ και ποπ κλαμπ, Ακη Εβενη στο κρατικο ραδιοφωνο, G-Poly, Πολυχρονιου για κανενα σοουλ, κανας παρανομος πειρατης πουυ τον τσιμπαγε το ραδιογωνιομετρο οταν εβγαινε παγανια και τον εκλεινε και τραβιοταν και στο δικαστηριο μετα.... τρανζιστορακι στο αυτι και τσιλιες γιατι επεφταν και φαπες καμμια φορα... :lol: :lol:

Μαθαμε τη μουσικη με το τιποτα, τυχεροι οι νεωτεροι, ουτε να χαλας λεφτα για... κασσετες, ουτε να τρεχεις στα δισκαδικα, ουτε τιποτα
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Κωστα, εγω ειμαι της σχολης Gibson, διαφορα σκαφακια, Les Paul κυριως κλπ!!! Λογω Rockabilly ψυχης!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Τεραστιοι οι Φλοιντ, πηγαν τη μουσικη δυο επιπεδα πιο πανω!!! Μιας και με ... "ψυχεδελιασες" βραδυατικα, σου στελνω αμεσως την αγαπημενη μου μορφη ψυχεδελειας!!! :D
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Ρε σεις πλακα κανετε?Τοτε ηταν πολυ πιο ρομαντικα τα πραγματα.Προσωπικα με φτιαχνει αυτο.Θυμααμαι περισυ τετοιο καιρο που εβγαινε το The book of souls των Maiden και περιμενα να το βρω σε κανενα torrent ή εστω στo youtube.Δεν μπορω να ζησω εκεινη την προσμονη του να παω απο τα χαραματα εξω απο το κοντινοτερο δισκαδικο για να περιμενω να ανοιξει,μπας και το εχει φερει.Εκει ηταν η καυλα.Ασε για τα καταγωγια και τους DJs.Ετσι γινονταν γνωστες οι περισσοτερες μπαντες τοτε και ηταν πολυ πιο ομορφο απο το να ψαχνεσαι σε youtube,myspace και spotify.Μακαρι να ζουσα τα σκηνικα εκεινα

YΓ.Ελπιζω να μην στειλεις καμια trancια :lol: :lol: Αν και κατι μου λεει οτι θα ανεβασεις Hawkwind

ΥΓ2 Δεν γινεται να μην την ερωτευτεις ρε γαμωτο

[youtube]qMpp8IFL64E[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Emerson, Lake and Palmer, οι περιφημοι ELP !!! :D Πολυ παραισθησιογονα μουσικη, ανεβασαν την ψυχεδελεια σε επιπεδο επιστημης!!!

[youtube]wSC9jw74LpA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ξανα για παρτη σου φιλε μου... ερχονται οι καννιβαλοι!!! :lol: :lol: :lol:

Τον λατρευω!!! :opaokara: :nairepaok:

[youtube]ZQxAAWnzpc8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

[youtube]EXajo_pIB44[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Πετρο ξερεις αν το παρακατω τραγουδι μιλαει για την επιδραση του χρυσου,που στην ουσια ηταν ηταν ηταν το ''συμπτωμα του δρακου'' στο Thorin απο το Hobbit?

[youtube]yQkOSz-QrIw[/youtube]
Πρώτον, σε μισώ λίγο γιατί ίντερνετ για στίχους Δεν έχω και κάθομαι και το τραγουδάω για να τους θυμηθώ :lol:

Αν και ταιριάζουν, αν θυμάμαι καλά μια συνέντευξη τους είναι για μια ιστορία. Κάποιοι λέγαν κάποια δημοτική γερμανική αλλά νομίζω σε κάποιο βιβλίο αναφέρεται, θα το βρω όταν γυρίσω Αθήνα!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Tσεκαρετε εδω.Ο τυπος εχει ιδια φωνη με τον Knopfler

[youtube]capnRe9RICQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

painkiller4 έγραψε:[youtube]EXajo_pIB44[/youtube]
Εδω παιζουν το Eλλας του ΒΑΣΙΛΑΡΑ

[youtube]kDU-eYzOJSY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

τι στα κομματια ρε π@υστη μου, βραζιλιανος;;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη παρεκτρεπεστε με of topik εδω μονο μεταλ .Αντε γιατι θα πλακωσει κι ο Αλε με κανα Βαμαβακαρη(ελληνικο χαρντ ροκ 100%)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Μαγκες καλο βραδυ, μου εφτιαξε η διαθεση πολυ ΠΑΟΚτσηδικα αποψε με την παρεα σας στο τοπικ!!! Ωραιο πραμα, η μουσικη ενωνει... ακομη και οι διαφορετικες μουσικες. Επιτελους ενα... hi end topic!!! Good night!!! ;) :) :D
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Repost απο το μεσημερι για τους ξενυχτες

Eπισης σημερα το βραδυ,στις 5 ωρα Ελλαδος παιζουν οι Μetallica στην Μinneapolis μαζι με τους Volbeat.Υπαρχει η φημη πως εκτος απο hardwired,θα παρουσιασουν και αλλο κομματι απο τον επομενο δισκο τους που κυκλοφορει στις 18 Νοεμβριου.Για την συγκεκριμενη συναυλια,θα υπαρξει και live streaming

[youtube]fYkLiKPal2k[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”