"Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής ρωτάει έναν Α.Ρ.Δ."
Re: "Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής ρωτάει έναν Α.Ρ.Δ."
Αν έχει σημασία η άποψη μου αν οντως φύγουν οι φραμπαλαδες και μεινει ο Goran στο ζουμί θα διαβάζεται άνετα.
Και το λεω εγω που δεν τον εκανα ignore αλλα πολλα ποστ δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολοκληρα.
Το δεν αλλαζω κλπ τα ακουω περιττα, ολους αν μας πιασεις 8-9 χρονια που γραφουμε εδω θα δεις πολλες εναλλαγες στο χαρακτηρα γραφης, ιδεων κλπ.
Μονο ο βλαξ δεν αλλαζει.
Και το λεω εγω που δεν τον εκανα ignore αλλα πολλα ποστ δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολοκληρα.
Το δεν αλλαζω κλπ τα ακουω περιττα, ολους αν μας πιασεις 8-9 χρονια που γραφουμε εδω θα δεις πολλες εναλλαγες στο χαρακτηρα γραφης, ιδεων κλπ.
Μονο ο βλαξ δεν αλλαζει.
που κολλανε ολα αυτα δημητρη?
ειπε κανεις το αντιθετο γαι τις αποψεις του?
απλο ειναι αυτο που λεω.φανταζεσαι να γραφαμε ολοι ετσι
?
ειπε κανεις το αντιθετο γαι τις αποψεις του?
απλο ειναι αυτο που λεω.φανταζεσαι να γραφαμε ολοι ετσι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 20 Αύγ 2016, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θεμα σεβασμου στους υπολοιπους ειναι.
ειναι δυνατον να μιλαμε για σκληρους πυρηνες αναγνωστων εδω μεσα?
την παλευεις?που νομιζεις οτι εισαι.τι φαση δηλαδη ανταρτικο σε εμας κανει?
ακους εκει αναπτυσσομενος πυρηνα φιλων.καντε αλλο φορουμ αν ειναι.
την παλευεις?που νομιζεις οτι εισαι.τι φαση δηλαδη ανταρτικο σε εμας κανει?
ακους εκει αναπτυσσομενος πυρηνα φιλων.καντε αλλο φορουμ αν ειναι.
- Δημητρης17
Ας τα ψοφια!!! Αυτα σε τιποτα παιδακια, οχι σε μενα!!! Θες να σου πω που ειμαι;;; και δεν ξεκολλαω;;; και δεν ξερω αν θα ξεκολλησω και ποτε;;; στο δευτερολεπτο που μου ειπες get a room, εκει που μιλαγα με τον Γκοραν!!! Δηλαδη μας την ειπες οτι ειμαστε πουστηδες;;;barlow4 έγραψε:θεμα σεβασμου στους υπολοιπους ειναι.
την παλευεις?που νομιζεις οτι εισαι.
Μπαρλοου... ΑΧ ΜΠΑΡΛΟΟΥ...
μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τον εαυτο σου.αν ηθελα να σε πω πουστη θα σε ελεγα πουστη.δε θα το εφερνα απ'εξω.
και επισης ποτε δε θα ελεγα κατι τετοιο σε κανεναν για να τον κατηγορησω.δικαιωμα του καθενος να αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει.
υγ.πωπω με αυτο το μπαρλοαρα μου γλυκια αρχισα να αμφιβαλλω ξαφνικα για τη σεξουαλικοτητα μου.μελαμε θιχτηκα.
και επισης ποτε δε θα ελεγα κατι τετοιο σε κανεναν για να τον κατηγορησω.δικαιωμα του καθενος να αυτοπροσδιοριζεται οπως θελει.
υγ.πωπω με αυτο το μπαρλοαρα μου γλυκια αρχισα να αμφιβαλλω ξαφνικα για τη σεξουαλικοτητα μου.μελαμε θιχτηκα.
- Δημητρης17
Μπαρλοου πλεον ξερω μονο αυτα που νομιζωbarlow4 έγραψε:μην παιρνεις τοσο στα σοβαρα τον εαυτο σου.αν ηθελα να σε πω πουστη θα σε ελεγα πουστη.δε θα το εφερνα απ'εξω.
- Δημητρης17
ρε σεις μην ρίχνετε το επίπεδο του φόρουμ
μεγάλα παιδιά είμαστε
όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται, αν κάποιοι αντιληφθούν ότι ο τρόπος τους κουράζει λίγο μπορούν να το μαζέψουν, ενώ οι άλλοι που ενοχλούνται να δείξουν λίγο ανοχή
απλά πράγματα
μεγάλα παιδιά είμαστε
όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται, αν κάποιοι αντιληφθούν ότι ο τρόπος τους κουράζει λίγο μπορούν να το μαζέψουν, ενώ οι άλλοι που ενοχλούνται να δείξουν λίγο ανοχή
απλά πράγματα
ε να μη νομιζεις λοιπον.να ρωτας.δε θα σου πω ψεματα.δεν εχει νοημα μεσω διαδικτυου.
υγ.στα καρφωματα ο λεβινγστον.στις ταπες ο μπαρλοου.
υγ.στα καρφωματα ο λεβινγστον.στις ταπες ο μπαρλοου.
- Δημητρης17
υπαρχουν κι αυτοι που προσβαλλονται. και δεν την αντεχουν την προσβολη τους πνιγειmike έγραψε:ρε σεις μην ρίχνετε το επίπεδο του φόρουμ
μεγάλα παιδιά είμαστε
απλά πράγματα
χιουμορ ηταν.ποσο δυσκολο να το καταλαβεις.με τα σχολια ειχε να κανει οχι με τα προσωπα.
-
Αλανια σε αυτο το τοπικ ο Π.Α.Ο.Κ.τσης ρωταει εναν Α.Ρ.Δ.Σας παρακαλω πολυ μην ειστε οφ τοπικ.
- Δημητρης17
μαικ εχω μπολικα ποσταρισματα στους τρεις μηνες που ειμαι εδω. 1000 και βαλε. ευκολα θα διαβασεις καμποσα απ αυτα. ειμαι προσεχτικος, μην αγγιξω εστω μια τριχα απ τα μαλλια του αλλου, οχι μην τον προσβαλλω. στην κοινωνια που ζω, στον μικροκοσμο μου που λεμε, δυο πραγματα ειναι μη αποδεκτα. η προσβολη και η απογοητευση που παιρνεις απο καποιον.Δημητρης17 έγραψε:υπαρχουν κι αυτοι που προσβαλλονται. και δεν την αντεχουν την προσβολη τους πνιγειmike έγραψε:ρε σεις μην ρίχνετε το επίπεδο του φόρουμ
μεγάλα παιδιά είμαστε
απλά πράγματα