6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από barlow4 »

νταξ ισχυει, φυσει γαρ ο ανθρωπος ό βούλεται τουτο και οιειται
παρ'ολα αυτα με τα γνωστα να κρινουμε.οχι με εικασιες.αν μαθευτει κατι αλλο εδω ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα μαθευτεί για άλλους.. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη είμαι. ;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αντε να σε χαρω.
εγω επαναφερω την προταση μου να υπαρχει και καποιο τοπιτς κλειστο.να μην ειναι τα παντα βορρα στα ματια των βλακομουτρων.
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

Ή ποιότητα της ομάδας φέτος ξεπέρασε τον Τζιολη. Όπως κάποτε μας φαίνονταν Βαν Μπαστεν ο Βερον. Πλέον υπάρχουν άλλα(πιο νέα) κορμιά.
Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Επιτέλους στον ΠΑΟΚ παίζουν οι καλύτεροι καί όχι τα καλά παιδιά

Sent from my thor
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

pilotos έγραψε:Θα μαθευτεί για άλλους.. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη είμαι. ;)

SM-G935F
Τι θες να πεις;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα το πω περιφραστικα, χωρίς λεπτομέρειες...
Ευτυχώς, αυτά που τύχαινε και μαθαίναμε εμείς, Για συμπεριφορές, πλέον τα μαθαίνουν και αυτοί που πρέπει άμεσα, και παίρνουν μέτρα. Αυτό. -

SM-G935F
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ωχ ωχ ωχ...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ξερω οτι δε θα παρω απαντηση αλλα εσεις που τα μαθατε?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Όταν ένα μετριότατο αμυντικό χαφ του 6-6,5 με βάση τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία και την ουσιαστική του προσφορά, έτσι όπως αυτή ορίζεται απ το σύγχρονο ποδόσφαιρο στην θέση 6, Γενάρη μήνα που φέρνεις παίχτη μεταγραφή για να μοιράζεται την θέση του (με τις "περγαμηνές" του βιογραφικού που είχε αδιαμφισβήτητα ο Μαντούρο σε σχέση με τον Αλέξανδρο) σε λέει στα ίσια ότι "δεν κάθομαι πάγκο, δώσε με δανεικό για να παίζω και να μην χάσω το πανηγυράκι της Εθνικής", προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο για την συνοχή των αποδυτηρίων και αν ήμουν Σαββίδης δεν θα τον ξανάφερνα πίσω ΠΟΤΕ!!!!

Βλέπεις όμως και τότε φταίχτης βγήκε τελικά ο τουρίστας Χουμπ Στέφενς (τρομάρα μας) που πήγε να φάει τον "τίμιο" Αλέξανδρο !!!!

Α ναι, ξέχασα όμως, έχει και μάνατζερ αυτόν τον Πωλ Κουτσοκατιτί που έχει επίσης καμιά 10αριά παίχτες του πουστόγ@υρου και το κυριότερο, έχει και λεξιλόγιο άνω των 150 λέξεων και κάνει σοβαρές δηλώσεις!!!!
Κρίμα να μην έχω καμιά κόρη 20-25 χρόνων ρε π@@στη μου να τον κυνηγήσω για γαμπρό μου... :(

:pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Το τελευταίο "προσόν" (του μεγάλου λεξιλογίου και των σοβαρών έως δραματικών δηλώσεων), αν θυμάμαι καλά, το έχουν και με τα 1.000 παραπάνω και οι τελευταίοι 4-5 πρωθυπουργοί της Ελλάδας, αλλά δυστυχώς αυτοί φέρανε την χώρα μας στην καταστροφή φτωχοποιώντας άνω του 50% του Ελληνικού πληθυσμού και οδηγώντας τους πιο άξιους νέους μας σε μαζική οικονομική μετανάστευση και το έθνος μας σε γενοκτονία!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 20 Αύγ 2016, 18:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

H πραγματικοτητα στους ολ.αγωνες.. και οχι αυτο που εδειξαν τα κατευθυνομενα μμε.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Θα το πω περιφραστικα, χωρίς λεπτομέρειες...
Ευτυχώς, αυτά που τύχαινε και μαθαίναμε εμείς, Για συμπεριφορές, πλέον τα μαθαίνουν και αυτοί που πρέπει άμεσα, και παίρνουν μέτρα. Αυτό. -

SM-G935F
Φαντάζομαι ότι εννοείς για πριν κάνα τρίμηνο τους τρεις "μάγκες" από 20 χιλιαρικάκια έκαστος... :o
"Εδώ και τώρα την κάρτα σας κι απ το Λογιστήριο κύριοι για να τα "πέσετε", αλλιώς..." :oops:

Μια χαρά εξήγα τους έκανε πάντως...Ντόμπρα, παντελονάτη κι "εσωτερικότατη"..."Οι μαγκιές πλερώνονται πλέον κύριοι...Την πρώτη φορά χρηματικά, την επόμενη όμως... ουδείς γνωρίζει ακόμα πώς..."!!!! :shock: :shock:

Μακάρι δε να μην μάθει ποτέ κανένας για την επόμενη φορά "υποτροπιάζοντας"... ;)

Ίδωμεν όμως, μιας και ξύπνησαν για τα καλά οι "φύλακες κι έχουν γνώση"...

Μεγαλώνουμε...Γιγαντωνόμαστε σας λέω...Πα-ΝΤΟΥ!!!! :pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Sorry για το off topic...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Επιτέλους ξαναλέω...
Να παίρνουν σειρά κ άλλοι αρδοαγαπημενοι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτοί που δεν μπορούν να προσφέρουν σε υψηλότερο επίπεδο αυτή είναι η σωστή έκφραση τι θα πει αρδοαγαπημενοι αν οι ΑΡΔ συμπαθούν ας πούμε και τον Βαρελα η τον χαριση θα τους βάλουμε στο σημάδι? Όλοι στο χόρτο κρίνονται όχι στις αγάπες και στα μίση

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Στο χορτάρι να κρίνονται όλοι ατομικά για την απόδοση τους μετά από κάθε αγώνα και στο τέλος της κάθε σεζόν για τα αποτελέσματα της ομάδας μας συνολικά!!!!

Αυτό θαρρώ ότι είναι συνολικά το πλέον σωστό, μιας και τόσον καιρό βλέπαμε έναν πολύ καλό, τίμιο και σοβαρό Τζιώλη π.χ. μέσα στο γήπεδο (μιας και είμαστε στο topic του), αλλά δεν δίναμε σημασία στα αποτελέσματα της ομάδας, ή μάλλον δίναμε, ρίχνοντας όμως το βάρος των αποτυχιών μας πάντα σε προπονητές, Τεχνικούς Διυθυντές και Προέδρους, οι οποίοι ήταν πιο εύκολοι στόχοι σύμφωνα πάντα και με τα γούστα του κάθε ΑΡΔ!!!!

Μέχρι και για τα κοράκια φτάσαμε εμείς οι ίδιοι να λέμε "ας κάνουμε πρώτα ομάδα και μετά μιλάμε για διαιτησία" τελείως καμμένοι απ την προπαγάνδα των πουστ@χαβουζολιμανίσιων και των γενίτσΑΡΔων του Βορρά!!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Ρε παιδιά πείτε με γραφικό αλλά θα ξαναρωτήσω από που βγαίνει το θέμα Τζιόλη εκτος ΑΡΔ γιατί στο επίσημο σάιτ και δεν λέει τίποτα και μια χαρά χαμογελαστό τον δείχνει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ενω εαν δεν υπολογίζονταν θα έκανε παρέα με Σαμπο κλπ κλπ
:?: :?: :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”