Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Re: Ολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

RoMaN έγραψε:Το Skateboard θα είναι άθλημα στους Ολυμπιακούς του Tokyo.
Και συζητουν εδω και μια τετραετια για το οτι μαλλον θα πρεπει να καταργηθει η ελευθερη και η Ελληνορωμαικη παλι απο την Ολυμπιακη ατζεντα, για να χωρεσουν αθληματα οπως το bmx, το σκεητμορντ, το μπιτς βολλευ και το μπαμπιγκτον;;; :? Και μετα ρωταμε γιατι θεριζουν τα ναρκωτικα, η πορνεια, η ανεργια και οι ομοφυλοι γαμοι;;; Συμπαθα με για το υφος μου ρε Ρομαν, αλλα νομιζω οτι αλλοτριωνομαστε απο την ξεφτιλα, με ρυθμους μεγαλυτερους του.... "επιτρεπτού"!!! Ντρεπομαστε για την Βαλκανικη καταγωγη μας και ακολουθουμε τυφλοσουρτη την φουστο-δυτικοευρωπαικη, gay, δηθεν συμπεριφορα, αποψη, τροπο ζωης κλπ... Ε, δεν θα γινουμε κι εμεις φουστηδες στο τελος;;; Κι αν δεν γινουμε, θα το παιζουμε οτι ειμαστε, χωρις να ειμαστε, επειδη ετσι εισαι in... Ακομη χειροτερα κι απ το να ειμαστε δηλαδη... Προβλεπω κοινωνια ανθρωπων πανομοιοτυπων με τα ..... "πτηνά", αντρες - γυναικες, που λενε τις ειδησεις στα τηλεοπτικα καναλια!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τί σχέση έχουν τα αθλήματα με όλα αυτά που γράφεις;

Ενας άντρας που παίζει beach volley είναι λιγότερο άντρας από έναν που κάνει πάλη;

Οχι οτι μου αρέσει να βλέπω bmx,αλλά τι παραλήρημα είναι αυτό;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Παραλήρημα απο τα Lidl
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καταρχάς, μιλάς για κάποια από τα πιο δύσκολα αθλήματα (Badminton-Skateboard) και ένα άκρως κουραστικό (Beach volley) με έναν τρόπο που δείχνει πως ΣΊΓΟΥΡΑ δεν έχεις Όχι παίξει, αλλά δει καν

Μόνο αυτό θα πω φίλε Δημήτρη

Όταν παίζω (Η μάλλον έπαιζα) beach volley δεν ένιωθα λιγότερο άντρας πάντως. Που και να ένιωθα, δεν καταλαβαίνω τι σε νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μπράβο στο κορίτσι για το χρυσο!!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

φοβερη
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αν βγαλουν την ελληνορωμαικη,ας μην κατεβουμε ξανα σε ολυμπιαδα
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τρομερό ματς στο μπάσκετ, Ισπανια-Αυστραλία.

Το πήρε η Ισπανία στον πόντο, κρίμα για την Αυστραλία που έκανε απίστευτη εμφάνιση και είχαν και την τελευταία επίθεση.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Πάει κι αυτό.
Μπράβο στους συμμετέχοντας, που πήγαν εκεί, μη στηριζομενοι από την άθλια πολιτεία, που το μόνο που κάνει είναι να στραγγιζει όλους τους Έλληνες με φόρους και να τους αποδίδει στους... Δανειστές-Δυνάστες-επικυριαρχους

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρ' όλο που δεν είμαι ειδικός, οφείλω να παραδεχθώ ότι έγινε ματσάρα στο βόλλεϋ, όπου οι Αμερικανοί του δικού μας Lee κέρδισαν με 3-2 τους Ρώσους, ενώ έχαναν με 2-0 σετ και πήραν αυτοί το χάλκινο. Ο Νο 8 των Αμερικανών εκπληκτικός. Τον αγώνα τον έβλεπα στο πλοίο επιστρέφοντας από Τήνο.
Οι Ρώσοι διαμαρτυρήθηκαν δύο φορές για τη διαιτησία, τη μία φορά μάλιστα ο προπονητής τους πήρε κίτρινη κάρτα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ ήμουν περαστικός από τη TV, βλέπω 0-2 set να χάνουν οι USAιάνοι και λέω "Ε καλά, τους πήρε από κάτω η φάση με τους Ιταλιάνους! Πού να παίξουν τώρα..." και διαβάζω για 3-2! Και σε γήπεδο που θύμιζε Παλατάκι σε Π.Α.Ο.Κ. - Κολλοσός Ρόδου...

Μη βιαστείς να μιλήσεις στον αθλητισμό, Roman...

Με το κλείσιμο αυτού του topic, θα ανοίξει το topic των Παρολυμπιακών Αγώνων, όπως υποσχέθηκα στον Mariano!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γιατί καινούργιο θέμα και όχι συνέχεια εδώ πέρα;

Ειλικρινά ρωτάω, μιας και στο μυαλό μου το έχω ως συνέχεια και όχι ως διαφορετική διοργάνωση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016 - Rio de Janeiro

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα

[youtube]IocLkk3aYlk[/youtube]

https://www.rio2016.com/en/paralympics

Στις 7 του Σεπτέμβρη ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο, οι 15οι Παραολυμπιακοί στην ιστορία της Ολυμπιάδας, οι οποίοι θα τελειώσουν 18 του μηνός, δηλαδή ακριβώς στην εξεταστική του γράφοντος.

Νέα αγωνίσματα θα είναι το κανό και το παρατρίαθλο.

Απόντες θα είναι οι Ρώσοι αθλητές, οι οποίοι πληρώνουν το μάρμαρο των μη-Παραολυμπιονικών, καθώς για το σκάνδαλο doping των Ρώσων αθλητών, αποφασίστηκε να μην κατεβούν στους Παραολυμπιακούς, για να επιτραπεί η συμμετοχή της Ρωσίας στους Ολυμπιακούς.
Κόνξες στον Vlad; Εν πάσει περιπτώσει...

Από τις 64 συμμετέχουσες χώρες, η Ελλάδα στέλνει αρκετά μεγάλο αριθμό αθλητών (54!), που ξεπερνά σε αρκετές άλλες χώρες. Με μια πρόχειρη ματιά, πρόσεξα ότι μόνο 9 χώρες ξεπερνούν τους 54 αθλητές, με 4 (μαζί με τη Βραζιλία) να υπερβαίνουν τους 100, ενώ η Σουηδία μας ισοφαρίζει.

Σε αυτούς τους Αγώνες, όπως και στους αντίστοιχους Ολυμπιακούς, θα αγωνιστεί Ολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων, με συμμετοχή 10 αθλητών.

Η ιστορία της Ελλάδας στους Παρολυμπιακούς Αγώνες

Αγωνιστικό πρόγραμμα δεν έχω βρει ακόμη, θα ψάξω όταν μπούμε στον Σεπτέμβρη...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

Συμφωνώ να συνεχίσει εδώ
τα παιδιά που θα συνεχίσουν τους αγώνες δεν κάνουν κάτι διαφορετικό, άσε που σαν μαχητές της ζωής και παρά τις "αδυναμίες" τους είναι και αναλογικά καλύτεροι από ντοπαρισμένους διεκδικητές μεταλλίων της κλασικής ολυμπιάδας
Προσωπικά είμαι φαν του μπάσκετ με αμαξίδιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”