Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Μακάρι veterane μια μέρα ο ΠΑΟΚ να σκάει 4-5 μύρια για έναν παίκτη από Λάτιν Αμέρικα. Κι εγώ γουστάρω τρελά.
Προς το παρόν χλωμό όμως.
Προς το παρόν χλωμό όμως.
ο ΠΑΟΚ θα σκαει τοσα λεφτα μονο οταν θα εχει καθε χρονο 20.000+ διαρκειας και τρελα εσοδα απο φανελες χορηγειες και συμμετοχες σε τσουλου...
δυστυχως σε επιπεδο εσοδων ειμαστε ακομη πολυ πισω και νομιζω πως η κατασταση στην χωρα δεν ευνοει συντομα την αυξηση τους...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δυστυχως σε επιπεδο εσοδων ειμαστε ακομη πολυ πισω και νομιζω πως η κατασταση στην χωρα δεν ευνοει συντομα την αυξηση τους...
Το να το κάνει ως υπέρβαση για έναν παίκτη δεν είναι παράλογο.
Το να κάνει αυτό που κάνει η Σαχτάρ πχ ε δε γίνεται. Κι ας γράφανε παραμύθια οι ΑΡΔ όταν ανέλαβε ο Μίχελ.
Το να κάνει αυτό που κάνει η Σαχτάρ πχ ε δε γίνεται. Κι ας γράφανε παραμύθια οι ΑΡΔ όταν ανέλαβε ο Μίχελ.
- Vet_eranos
τι 4 κ 5 μου λετε ρε, περσι ειχε αξια 700 κατοσταρικα, επαιξε-φανηκε μια σεζον κ ληγει το συμβολαιο..εγω αυτα προσεξα..με 1 μυριο τον πηρες..κ δανεικο τον ελ-φακουντο..
Απλα ρε συ mingus η ομαδα εχει ακομη τοσα πολλα κενα που δεν μας παιρνει να κανουμε τετοιου ειδους υπερβαση...
Οταν θα φτασουμε επιτελους στην ευλογημενη ωρα που θα εχουμε ετοιμο κορμο και θα χρειαζομαστε 1-2 προσθηκες τοτε να συμφωνω οτι θα μπορουσε να γινει αυτο που λες.
Οπως βλεπεις παρα τις 11 περσινες μεταγραφες και φετος χρειαστηκαν αλλοι τοσοι σχεδον και ακομη δεν εκλεισε το ροστερ!
Οταν θα φτασουμε επιτελους στην ευλογημενη ωρα που θα εχουμε ετοιμο κορμο και θα χρειαζομαστε 1-2 προσθηκες τοτε να συμφωνω οτι θα μπορουσε να γινει αυτο που λες.
Οπως βλεπεις παρα τις 11 περσινες μεταγραφες και φετος χρειαστηκαν αλλοι τοσοι σχεδον και ακομη δεν εκλεισε το ροστερ!
μα φετος ειμαστε πολυ καλα στα εσοδα
4.200.000 απο πωλησεις παιχτων
1.700.000 απο διαρκειας
4.000.000 απο ευρωπη
4.000.000 τουλαχιστον απο χορηγους-τηλεοπτικα
=13.900.000
εξοδα για μεταγραφες 1.400.000
=12.500.000
δεν βαζω τα εξοδα μας για το ροστερ μας η την εφορια γιατι δεν ξερω ποσο ειναι φανταζομαι ειναι κοντα στα 12.000.000 αρα απο τα εσοδα μας εχουμε βγαλει το μπατζετ μας αρα ειαμστε μια χαρα
τωρα αφου εισαι προεδρος που εχει λεφτα ενα 4αρι για φορ που μπορει του χρονου να σε φερει 20 τα δινεις
1.700.000 απο διαρκειας
4.000.000 απο ευρωπη
=13.900.000
=12.500.000
δεν βαζω τα εξοδα μας για το ροστερ μας η την εφορια γιατι δεν ξερω ποσο ειναι φανταζομαι ειναι κοντα στα 12.000.000 αρα απο τα εσοδα μας εχουμε βγαλει το μπατζετ μας αρα ειαμστε μια χαρα
τωρα αφου εισαι προεδρος που εχει λεφτα ενα 4αρι για φορ που μπορει του χρονου να σε φερει 20 τα δινεις
Δυστυχως δεν γνωριζω καθολου τα θεματα του ffp και κατα ποσο μας δεσμευει σε κατι τετοιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 20 Αύγ 2016, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο ΠΑΟΚ με εναν φορ θα εχει ενα ροστερ Π-Λ-Η-Ρ-Ε-Σ-Τ-Α-Τ-ΟGospi έγραψε:Απλα ρε συ mingus η ομαδα εχει ακομη τοσα πολλα κενα που δεν μας παιρνει να κανουμε τετοιου ειδους υπερβαση...
Συμφωνω οτι με εναν φορ θα εχει πληρεστατο ροστερ, και επομενως στην μεταγραφικη περιοδο του καλοκαιριου 2017 θα μπορεσει να κανει μια τουλαχιστον μεταγραφικη υπερβαση.
Φετος ομως δεν μπορει.
Φετος ομως δεν μπορει.
[youtube]fRWG2P5jq1E[/youtube]
Ξεσκίζεται, ασσίστ, γκολ, πανηγυρίζει προς τους οπαδούς σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του μπροστά τους. Τι μου θυμίζει
Μακάρι βρε. 
Ξεσκίζεται, ασσίστ, γκολ, πανηγυρίζει προς τους οπαδούς σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του μπροστά τους. Τι μου θυμίζει
Επιθετικό ? Φερτε έναν ... Μποκανί.
Περυσι τον είχε δώσει η Ντιναμό δανεικο...του χρονου λήγει το συμβολαιο του, αν λογικά δεν τον υπολογιζουν τότε ίσως και να είναι εφικτός (με μια σχετική υπερβαση βεβαια). Δεν χρειάζεται να πουμε τιποτε περισσότερο ο παικτης κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε διαφορά.
http://www.transfermarkt.com/dieumerci- ... eler/44624
Και επειδή φαγωθηκατε για αμυντικό χαφ, πάρτε έναν ελευθερο, διεθνή με την Βοσνία. Εξάρι με έφεση στο σκοραρισμα και στο ψηλό παιχνίδι και καλός δημιουργός με μπαλιες από πίσω (σύμφωνα με τα βιντεάκια), Anel Hadzic το όνομά του.
http://www.transfermarkt.com/anel-hadzi ... eler/51311
Περυσι τον είχε δώσει η Ντιναμό δανεικο...του χρονου λήγει το συμβολαιο του, αν λογικά δεν τον υπολογιζουν τότε ίσως και να είναι εφικτός (με μια σχετική υπερβαση βεβαια). Δεν χρειάζεται να πουμε τιποτε περισσότερο ο παικτης κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που λέμε διαφορά.
http://www.transfermarkt.com/dieumerci- ... eler/44624
Και επειδή φαγωθηκατε για αμυντικό χαφ, πάρτε έναν ελευθερο, διεθνή με την Βοσνία. Εξάρι με έφεση στο σκοραρισμα και στο ψηλό παιχνίδι και καλός δημιουργός με μπαλιες από πίσω (σύμφωνα με τα βιντεάκια), Anel Hadzic το όνομά του.
http://www.transfermarkt.com/anel-hadzi ... eler/51311
Δεν πάνε όλα τα έσοδα για μεταγραφες ή συμβολαια, καλά θα ήταν αλλά δεν πάει έτσι. Υπάρχουν και πολλά ακόμη έξοδα που επιβαρυνουν τον προϋπολογισμό.paoktzis έγραψε:μα φετος ειμαστε πολυ καλα στα εσοδα
1.700.000 απο διαρκειας
4.000.000 απο ευρωπη
=13.900.000
=12.500.000
Πλέον νομίζω με τα λεγόμενα του Ivic πάμε για 2 ακόμα μεταγραφές.
-
john4serres
Βρε λετε να ρθει κανενας Μπαλοτέλης ;
Διαβαζω πως μπορει να παει Wolves (Championship)
- Kostas_Peraia4
Ψαχνεται το Μαρκιζ για επεκταση ή για να ανοιξει franchise?john4serres έγραψε:Βρε λετε να ρθει κανενας Μπαλοτέλης ;