Σωστος ο ΗλεκτρολογοςSekeris4 έγραψε:Άλλο ένα δειγμα ότι ειμαστε σε παααααααρα πολύ καλο δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε κανα πανιωνιο τον κοβω να καταληγει
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Σωστος ο ΗλεκτρολογοςSekeris4 έγραψε:Άλλο ένα δειγμα ότι ειμαστε σε παααααααρα πολύ καλο δρομο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε κανα πανιωνιο τον κοβω να καταληγει
Aureliano Buendia έγραψε:Ειναι πράγματι θετικό δείγμα ότι θέλουμε παίκτες που να είναι καλύτεροι από τον Τζιόλη.
Ο οποίος Τζιόλης μου ήταν από την πρώτη στιγμή συμπαθής. Προσπαθούσε πάντα, ήταν σοβαρός και μετρημένος στις δηλώσεις του (btw είναι και κάπως ευχάριστο να έχει κάποιος ποδοσφαριστής λεξιλόγιο άνω των 150 λέξων), δεν πούλησε ποτέ λαϊκίστικο οπαδιλίκι και επίσης, τον θεωρώ καλό παίκτη, με συγκεκριμένο ταβάνι, το οποίο και λόγω ηλικίας χαμήλωσε για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αναρωτιέμαι, όμως, μήπως χωρίς Τζιόλη και Κάτσε είμαστε κάπως ολιγόριθμοι στα κεντρικά χαφ.
Σόου λονγκ Άλεξ και πραγματικά ελπίζω να μην τον δω σε καμία ΑΕΚ, δεν γουστάρω να τους παρέχουμε την οποιαδήποτε βοήθεια.
goran 64 έγραψε:Ξεκινάω το σκεπτικό μου με το γνωστό σε όλους και παραδεκτό "πες μου τα χαφ σου να σε πω τι ομάδα έχεις"...
Είμαι λοιπόν της γνώμης-άποψης ότι έδωσε όσα είχε να δώσει!!! Σε έναν Π.Α.Ο.Κ. που θέλει-χρειάζεται χαφ με τα οποία θα "αλλάξει επίπεδο" δεν χωράει πλέον, μιας και έφτασε-περνάει πια τα 31 και το "δύσκολο" σώμα του δεν τον βοηθάει παράλληλα με την αυξανόμενη ηλικία του!!! Αν δεν παίξουν τώρα οι νεότεροι εμπειρία πότε θα αποκτήσουν;;; Στα 28-29;;; Το ότι μας διακατέχει μία περίεργη έλλειψη σιγουριάς για τα υπόλοιπα χαφ μας οφείλεται μάλλον στην δύναμη της συνήθειας και σε καθαρά συναισθηματικούς λόγους!!! Αν το δούμε καθαρά-ψυχρά...μας χαιρετάει!!!
Παραμένει βέβαια ένας τίμιος επαγγελματίας του 7 με πτωτική όμως πλέον τάση, οπότε ας πάει στο καλό και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε, στον πιο μέτριο όμως Π.Α.Ο.Κ. των τελευταίων 15-20 ετών!!!