6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από lamosas »

Sekeris4 έγραψε:Άλλο ένα δειγμα ότι ειμαστε σε παααααααρα πολύ καλο δρομο :opaokara: :opaokara:
:opaokara: :pano: :pano:

Σε κανα πανιωνιο τον κοβω να καταληγει ;)
Σωστος ο Ηλεκτρολογος

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ειναι πράγματι θετικό δείγμα ότι θέλουμε παίκτες που να είναι καλύτεροι από τον Τζιόλη.
Ο οποίος Τζιόλης μου ήταν από την πρώτη στιγμή συμπαθής. Προσπαθούσε πάντα, ήταν σοβαρός και μετρημένος στις δηλώσεις του (btw είναι και κάπως ευχάριστο να έχει κάποιος ποδοσφαριστής λεξιλόγιο άνω των 150 λέξων), δεν πούλησε ποτέ λαϊκίστικο οπαδιλίκι και επίσης, τον θεωρώ καλό παίκτη, με συγκεκριμένο ταβάνι, το οποίο και λόγω ηλικίας χαμήλωσε για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αναρωτιέμαι, όμως, μήπως χωρίς Τζιόλη και Κάτσε είμαστε κάπως ολιγόριθμοι στα κεντρικά χαφ.

Σόου λονγκ Άλεξ και πραγματικά ελπίζω να μην τον δω σε καμία ΑΕΚ, δεν γουστάρω να τους παρέχουμε την οποιαδήποτε βοήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Παρ 19 Αύγ 2016, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εαν τελικά αληθεύει (δεν βρήκα τίποτα σχετικό στο επίσημο σάιτ)...
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε και σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες...
Σε καταλαβαίνω ότι θέλεις να παίζεις και όχι να κάθεσαι σε ένα συμβόλαιο...
Ελπίζω μόνο να μην σε δω σε κανα χανουμογαυροβάζελο γιατί πραγματικά θα λυπηθώ!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος falconakis την Παρ 19 Αύγ 2016, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

++++
Κατ,Αουρελιανο
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

αλεκο παικταρα μου σε ευχαριστουμε!!!ησουν κυριος,και επαγγελματιας σε ολα τα επιπεδα!!!

καλη τυχη οτι και αν κανεις! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Στο καλο Τζιολη καλο παιδι εισουν και επαγγελματιας αλλα εγω στην ομαδα μου θελω παικταραδες και οχι καλα παιδια.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Επιτέλους
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Πολυ σωστη αποφαση.Ο ΠΑΟΚ αλλαζει επιπεδο και εξελισσεται,δεν γινοταν να λεμε Τζιολη λες και λεγαμε Γκαρσια πριν καποια χρονια.Σιγουρα η εμπειρια του θα μας βοηθουσε σε ματς με εργοτεληδες,ξεκουραζοντας βασικους μας παικτες,αλλα ως εκει.Ευχαριστουμε για την προσφαρα σου Αλεξανδρε

Η αληθεια ειναι πως με Κανιας,Χαριση Τσιμιροτ και Σακχοφ για 2 θεσεις ουσιαστικα ειχε πολυ μεγαλο ανταγωνισμο
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ευχαριστουμε για οτι προσφερες,τα λεμε.Ο ΠΑΟΚ ανεβαινει και πολυ απλα δε χωρας.Δεν θελεις παγκο λογω Κανιας,θα βρουμε αλλον,οι συναισθηματισμοι μας εχουν στοιχησει πολλες φορες στο παρελθον πλεον κοιταμε το μελλον της ομαδας μας.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Στειλτε τον Ξανθη ανταλλαγη με Ορφανιδη η Νιονιο για Σιωπη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μετα τον αργο Χατζη την πληρωνει και ο αργος Τζιολης.
Δεν ξερω αν θα πρεπει να αποκτηθει κι αλλος κεντρικος μεσος, παντως φορ χρειαζομαστε οπωσδηποτε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aureliano Buendia έγραψε:Ειναι πράγματι θετικό δείγμα ότι θέλουμε παίκτες που να είναι καλύτεροι από τον Τζιόλη.
Ο οποίος Τζιόλης μου ήταν από την πρώτη στιγμή συμπαθής. Προσπαθούσε πάντα, ήταν σοβαρός και μετρημένος στις δηλώσεις του (btw είναι και κάπως ευχάριστο να έχει κάποιος ποδοσφαριστής λεξιλόγιο άνω των 150 λέξων), δεν πούλησε ποτέ λαϊκίστικο οπαδιλίκι και επίσης, τον θεωρώ καλό παίκτη, με συγκεκριμένο ταβάνι, το οποίο και λόγω ηλικίας χαμήλωσε για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αναρωτιέμαι, όμως, μήπως χωρίς Τζιόλη και Κάτσε είμαστε κάπως ολιγόριθμοι στα κεντρικά χαφ.

Σόου λονγκ Άλεξ και πραγματικά ελπίζω να μην τον δω σε καμία ΑΕΚ, δεν γουστάρω να τους παρέχουμε την οποιαδήποτε βοήθεια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Ξεκινάω το σκεπτικό μου με το γνωστό σε όλους και παραδεκτό "πες μου τα χαφ σου να σε πω τι ομάδα έχεις"...

Είμαι λοιπόν της γνώμης-άποψης ότι έδωσε όσα είχε να δώσει!!! Σε έναν Π.Α.Ο.Κ. που θέλει-χρειάζεται χαφ με τα οποία θα "αλλάξει επίπεδο" δεν χωράει πλέον, μιας και έφτασε-περνάει πια τα 31 και το "δύσκολο" σώμα του δεν τον βοηθάει παράλληλα με την αυξανόμενη ηλικία του!!! Αν δεν παίξουν τώρα οι νεότεροι εμπειρία πότε θα αποκτήσουν;;; Στα 28-29;;; Το ότι μας διακατέχει μία περίεργη έλλειψη σιγουριάς για τα υπόλοιπα χαφ μας οφείλεται μάλλον στην δύναμη της συνήθειας και σε καθαρά συναισθηματικούς λόγους!!! Αν το δούμε καθαρά-ψυχρά...μας χαιρετάει!!!

Παραμένει βέβαια ένας τίμιος επαγγελματίας του 7 με πτωτική όμως πλέον τάση, οπότε ας πάει στο καλό και τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε, στον πιο μέτριο όμως Π.Α.Ο.Κ. των τελευταίων 15-20 ετών!!!

Υπάρχει στην σελίδα 121 του παρόντος topic, απ τις 22 Μαρτίου 2016...Πριν καν τα play off δηλαδή...
Ιn Vlado Ivic i perosnally trust...και φυσικά ισχύει το "πες μου τα χαφ σου να σε πω τι ομάδα έχεις"!!!!

Υπάρχουν και αρκετές νεότερες αναρτήσεις μου, που με βάση πάντα την κοινή λογική πίστευα ότι ήρθε η ώρα να μας αφήσει και για δικό του αλλά και για δικό μας καλό περισσότερο, οπότε:

Ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια σε Ελλάδα ή εξωτερικό, προσωπικά μου είναι τελείως αδιάφορο!!!! :pano:

Σημαντική σημείωση: Ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. μεγαλώνει παιδιά!!!! :opaokara:
Αλλάξαμε ήδη ένα, ίσως και δύο επίπεδα και με 2-3 "υποχρεωτικές αντικαταστάσεις" και 2-3 μπαμ-πάταγος του χρόνου (τρίτο και τελευταίο έτος του πλάνου του Φρανκ Άρνεσεν που τηρείται πιστά με άλλο πρόσωπο μόνο πλέον στο τιμόνι) θα αλλάξουμε κι άλλο πετώντας πολύ ψηλά!!!!

Κι αν η λίγδα δεν αλλάξει, μην μασάτε, στο top 20 της Ευρώπης είπε ότι θα μπούμε ο Ιβάν κι όχι της Ελλάδας!!!!

:pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Αντικαταστάτη "επένδυση" βλέπω με Γκνιάτιτς του Πλατανιά και το έγραψα και προχθές ή εχθές σε απάντηση στον ΜΑΝΙΑΚΟ για το σε ποιες ομάδες της λίγδας μπορούμε να δώσουμε δανεικούς, αν επιτρέπεται φέτος... 8-)
Μην ξεχνάτε ότι του χρόνου πολύ πιθανά να πωληθεί ο Τσίμιροτ αν δεν δεχτεί να ανανεώσει... ;)
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Θεωρώ ότι το πρόσημο είναι μακράν θετικό και ότι τίμησε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι στοχοποιήθηκε αδίκως άπειρες φορές (και δεν μιλάω αμιγώς ποδοσφαιρικά), δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα.
Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Η απαξιωση και η αχαριστια σε ολο της το μεγαλειο αλλα συνηθισμενοι ειμαστε στον ΠΑΟΚ απο τετοιες συμπεριφορες. Πανηγυρια για την φυγη και ειρωνιες για την αξια του παιχτη. Κριμα γιατι τιμησε το συμβολαιο του απολυτα, ενω σε πολλα ματς και για οση ωρα ειχε αντοχες ηταν ο καλυτερος μας παιχτης, ειδικοτερα την περυσινη χρονια. Δεν πειραζει ομως γιατι εχει ο καιρος γυρισματα. Αν για κακη μας τυχη δεν βγουν οι νεοι παιχτες που ηρθαν για να ενισχυσουν την θεση εξι και οχτω, θα βγουν αμεσως μερικοι μερικοι και θα κραζουν τον Ιβιτς που εδιωξε τον Τζιωλη, κατι που απευχομαι πραγματικα να γινει.

Τελος παντων, κραταω μονο το γεγονος οτι υπαρχουν και μερικοι εδω μεσα που αναγνωριζουν το εργο του Τζιωλη και την συνεισφορα του και μπραβο τους

Καλη συνεχεια Αλεξανδρε και σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου και την ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ σχεση που ειχες με τον κοσμο του ΠΑΟΚ που δεν ειναι αλλη από την σχεση ενος επαγγελματια και ενος οργανισμου. Ειμαι σιγουρος πως θα βρεις συμβολαιο στο εξωτερικο, αλλα και στους τρεις του ποκ αν πας δεν θα σε κατηγορησω γιατι εισαι ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΟΠΑΔΙΣΜΟ

Οσον αφορα την διοικηση ορθως προκειται να πραξει σχετικα με την αποδεσμευση αφου η φετινη ομαδα χτιζεται σχεδον απο την αρχη και πρεπει να ξεκολησουμε απο τους συναισθηματισμους.Το γεγονος αυτο βεβαια απο την απαξιωση απεχει πολυ... :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”