Αυτος νομιζω κατι διαβασα για ΠΑΟ.Δεν ξερω για τον χαφ της Ξανθης(Σοφιανιδης νομιζω) που εχει ακουστη,τι θεση παιζει.MANIAKOS έγραψε:Σιωπής ;
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
- Kostas_Peraia4
Simba μονο για τον Radosevic εχω αποψη.Δεν μοιαζει το στυλ παιχνιδιου του με αυτο του Τζιολη.Πιο πολυ σαν αντι-Κατσε τον εχω στο μυαλο μου
μπουαχαχα γκολ η Ειμπαρ, κλαμα ο Λουκιτς 
- Kostas_Peraia4
Tον Ορφανιδη πρεπει να λες.10αρι ειναι αυτοςnasos66 έγραψε:Αυτος νομιζω κατι διαβασα για ΠΑΟ.Δεν ξερω για τον χαφ της Ξανθης(Σοφιανιδης νομιζω) που εχει ακουστη,τι θεση παιζει.MANIAKOS έγραψε:Σιωπής ;
- kataramenos5
Sera4 έγραψε:τον εχει φαει ο πορκυ στην πληροφορηση και δε μπορει να σηκωσει κεφαλι πλεον...kataramenos5 έγραψε:Παιζει κατι καλο στην αγορα απο φορ στο 1 -1,5 χαρτι?Αντε Περαια , σα να βαρηνες τωρα που αλλαξες χρωμα.
- Kostas_Peraia4
Καλα ρε φαλεςκου,δεν ντρεπεστε?Μου την πεφτετε στην ψυχρα?
Σιγα μην ξαναδειτε καρτελα παικτη απο το FM

Σιγα μην ξαναδειτε καρτελα παικτη απο το FM
δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι διωχνουμε τζιολη για να παρουμε γκνιατις ελατε ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο
πιστευω δεν θα παρουμε κανεναν εκει αλλα αν παρουμε αυτος που θα παρουμε θα πρεπει να ειναι καλυτερος του τζιολη αλλιως δεν υπαρχει λογος να φυγει ο τζιολης
πιστευω δεν θα παρουμε κανεναν εκει αλλα αν παρουμε αυτος που θα παρουμε θα πρεπει να ειναι καλυτερος του τζιολη αλλιως δεν υπαρχει λογος να φυγει ο τζιολης
nasos66 έγραψε:Αυτος νομιζω κατι διαβασα για ΠΑΟ.Δεν ξερω για τον χαφ της Ξανθης(Σοφιανιδης νομιζω) που εχει ακουστη,τι θεση παιζει.MANIAKOS έγραψε:Σιωπής ;
Τωρα βλεπω οτι τον εχει ο μανατζερ του τζανδαρη οποτε άκυρο
Παρότι κοντός εχει τη δυναμη για αμχαφ
Γραψε λαθος τοτε.Kostas_Peraia4 έγραψε:Tον Ορφανιδη πρεπει να λες.10αρι ειναι αυτοςnasos66 έγραψε:Αυτος νομιζω κατι διαβασα για ΠΑΟ.Δεν ξερω για τον χαφ της Ξανθης(Σοφιανιδης νομιζω) που εχει ακουστη,τι θεση παιζει.MANIAKOS έγραψε:Σιωπής ;
υπαρχει λογος αν δε συμβιβαζεται με περιορισμενο ρολο και εγινε ντομπρα κουβεντα με το Βλαντο.αλλιως δεν υπαρχει λογος να φυγει ο τζιολης
μην πανικοβαλλεσαι
λαθος αποφαση απο ολες τις πλευρες. θα συμφωνησω με το αρθρο του τζορμπατζογλου και εκτος απο αυτα που λεει ο ΤΖΙΟΛΗΣ θα φερει και γκρινια μιας και οπως ολοι ξερουμε οι γνωστοι ασχετοι οπαδοι μας που ειναι περισσοτεροι απο αυτους που ξερουν μπαλα θα ακουσουν κολκες και λοιπους και θα βγουν να γκρινιαξουν οπως εκαναν και με περειρα και κατσε εδω το αρθρο που ειτε το θελουμε ειτε οχι εχει δικαιο,
ΜΟΝΟ αν παρουμε καλυτερο του δεν θα εχει δικαιο
http://www.paok24.com/podosfairo/76117/ ... tis-imeras
ΜΟΝΟ αν παρουμε καλυτερο του δεν θα εχει δικαιο
http://www.paok24.com/podosfairo/76117/ ... tis-imeras
αν ο τζιολης δεν ηθελε να μεινει αυτο ειναι αλλο θεμα τοτε ναι, τοτε τον λες βρες ομαδα στο εξωτερικο και φυγε αλλα αν ειναι θεμα ιβιτς τοτε ειναι λαθος γιατι δεν κερδιζει κατι με αυτο μενεις με 4 χαφ, 4 χαφ ειναι λιγα απο αλλου πρεπει να κοψεις για να ελαφρηνεις το ροστερ που θελεις αν και πιστευω (ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι ο τζιολης φευγει γιατι ο ιβιτς υπολογιζει πολυ για αμυντικο χαφ τον κοροβεση και δεν θα παρουμε καν αλλον εγω ετσι πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoktzis την Παρ 19 Αύγ 2016, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΟΚτζη υιοθετεις δλδ οτι δεν εγινε συζητηση με Τζιωλη κι ο ΠΑΟΚ απλα του ειπε φυγε;
Δεν ειναι δλδ κοινη αποφαση;
Γιατι ο στημενος (επεξεργαστηκε) αυτο λεει.
Γιατι ο στημενος (επεξεργαστηκε) αυτο λεει.
αυτο βγαινει προς τα εξω εγω δεν γνωριζω τα σαιτ ομως δεν λενε κοινη αποφαση λενε οτι του ειπαν οτι δεν τον υπολογιζουν και του ειπαν να βρει ομαδαRizla έγραψε:ΠΑΟΚτζη υιοθετεις δλδ οτι δεν εγινε συζητηση με Τζιωλη κι ο ΠΑΟΚ απλα του ειπε φυγε;
εκτελεση φαουλ/πασα ακριβειας απο Λουκας και 1-1 η Ντεπορ. Αντε, ανεβαινουν οι μετοχες του παλι