Βόλεϊ 2016/17
- painkiller4
Re: Βόλεϊ 2016/17
Τρομερή ομάδα αυτοί οι ΗΠΑ και τους βλέπω πολύ ορεξατους για μετάλλιο. Θα γίνει μεγάλη μάχη με την Ιταλία μου φαίνεται πώς μεταξύ τους πρέπει να παίζουν τώρα.
Θα θελα πολύ να φέρναμε για ξένο αυτόν τον Αμερικάνο τον ακραίο που γράφει ο φίλος, μιλάμε μετά τον παιχταρο τον Λι είναι η πρώτη φορά που έχω τόση συμπάθεια για τις ΗΠΑ κ ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικη κίνηση για να τα σαρωσουμε όλα πάλι.
Θα θελα πολύ να φέρναμε για ξένο αυτόν τον Αμερικάνο τον ακραίο που γράφει ο φίλος, μιλάμε μετά τον παιχταρο τον Λι είναι η πρώτη φορά που έχω τόση συμπάθεια για τις ΗΠΑ κ ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικη κίνηση για να τα σαρωσουμε όλα πάλι.
- Παλαιολόγος
η μπαλα ειναι πια τελειως βαρετη,δεν υπαρχουν χωροι να γινουν ζογκλερικα,καλα που υπαρχουν και οι αυτοματοι της μπαρτσελονα που παιζουν απο μικρα και κατι βλεπουμεSera4 έγραψε:ολα τα αθληματα εντυπωσιακα ειναι αλλα αν σας παρουν το ποδοσφαιρο για μια βδομαδα απο τη ζωη σας σαν τζανκια θα καταντησετε
εχει γινει για αθλητικου παρα για ταλαντουχους παιχτες πλεον...
οι δε φασεις λιγες κατα κανονα
βεβαια εχουν προοδευσει και προσαρμοστει και οι παιχτες ως ενα βαθμο,ο μεσσι π.χ ειναι ασυγκριτα καλυτερος του πελε ,πιθανον και του μαραντονα σε απολυτα μεγεθη
εμενα παλι μου αρεσει βεβαια,αλλα εμεις ειμαστε παλιοι και καθολου αντικειμενικοι,προσπαθω να τα δω αντικειμενικα
το μπασκετ ειναι πολυ πιο θεαματικο,με φασεις και εναλλαγες πολυ γρηγορες ...αλλα και αυτο αξιζει μονο σε υψηλο επιπεδο,πιο χαμηλα ειναι αισχος.
το βολευ ειναι θεαματικοτατο,αλλα δεν εχει την επαφη την σωματικη,δεν ειναι τοσο βαναυσο οσο τα αλλα,οποτε χανει σε δυναμη.
το χειροτερο πρεπει να ειναι το μπεηζμπολ
φοβερο ματς αμερικη-ιταλια στα ημιτελικα των ολυμπιακων
απιθανος λι τι παιχτη ειχαμε κριμα που δεν εμεινε
απιθανος λι τι παιχτη ειχαμε κριμα που δεν εμεινε
https://en.wikipedia.org/wiki/Osmany_Juantorena
απιθανος παιχτης δεν ξερω ποσο κανει ιβαν σκαστ και φερτον, εχω παθει πλακα
αστειάκια...paoktzis έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Osmany_Juantorena
γιατι το λες αυτο και ο λι τετοιου επιπεδου παιχτης ειναι και ηρθεgiapas έγραψε:αστειάκια...paoktzis έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Osmany_Juantorena
τραυματίας όμωςpaoktzis έγραψε:γιατι το λες αυτο και ο λι τετοιου επιπεδου παιχτης ειναι και ηρθεgiapas έγραψε:αστειάκια...paoktzis έγραψε:https://en.wikipedia.org/wiki/Osmany_Juantorena
- Μπαρκαρούτσος
-
giapas έγραψε:Aδερφέ είναι πάνω από το επίπεδό μας . έτσι νομίζω.
είναι πάνω απ' το επίπεδο οποιασδήποτε ομάδας που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα πλην του ρωσσικού και του ιταλικού
-
Έκλεισε Serie A o Χιμένεζ...
http://www.gazzetta.gr/volleyball/artic ... -o-himenes
Στην Ελλάδα κατάφερε σε δύο χρόνια παρουσίας του στην Volley League να κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα Κύπελλο, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη. Το καλοκαίρι ωστόσο ούτε ο... δικέφαλος, αλλά ούτε άλλη ομάδα ενδιαφέρθηκαν για τον Χαβιέ Χιμένες, με τον Κουβανό ακραίο όμως όχι απλά να μην στεναχωριέται, αλλά να χαίρεται και από πάνω από την έλειψη προτάσεων.
Και είναι λογικό να χαίρεται, καθώς από το ελληνικό πρωτάθλημα ανοίγει τα... φτερά του για την Ιταλία και την Serie A, μιας και υπάρχει συμφωνία με την Μολφέτα προκειμένου ο Κουβανός να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η νέα ομάδα του Χιμένες είχε κάνει ένα πολύ καλό περσινό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 6η θέση και με τον αρχηγό της Κούβας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, σίγουρα θα κοιτάξει και ακόμα ψηλότερα. Από την άλλη ο παίκτης αυτός θα λείψει από την Volley League και ειδικά ο τρόπος που πανηγύριζε κάθε πόντο.
http://www.gazzetta.gr/volleyball/artic ... -o-himenes
Στην Ελλάδα κατάφερε σε δύο χρόνια παρουσίας του στην Volley League να κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και ένα Κύπελλο, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη. Το καλοκαίρι ωστόσο ούτε ο... δικέφαλος, αλλά ούτε άλλη ομάδα ενδιαφέρθηκαν για τον Χαβιέ Χιμένες, με τον Κουβανό ακραίο όμως όχι απλά να μην στεναχωριέται, αλλά να χαίρεται και από πάνω από την έλειψη προτάσεων.
Και είναι λογικό να χαίρεται, καθώς από το ελληνικό πρωτάθλημα ανοίγει τα... φτερά του για την Ιταλία και την Serie A, μιας και υπάρχει συμφωνία με την Μολφέτα προκειμένου ο Κουβανός να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η νέα ομάδα του Χιμένες είχε κάνει ένα πολύ καλό περσινό πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 6η θέση και με τον αρχηγό της Κούβας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, σίγουρα θα κοιτάξει και ακόμα ψηλότερα. Από την άλλη ο παίκτης αυτός θα λείψει από την Volley League και ειδικά ο τρόπος που πανηγύριζε κάθε πόντο.
-
Ο άχρηστος, που έβλεπαν όλες οι πετοσφαιροφατσες, τί τον πήραμε, δεν ξέρει τίποτα ούτε σέρβις, όλο λάθη κάνει, κάνε κάνα μπλοκ ρε άσχετε κλπ κλπ...
Αυτός που είπε, ότι εγώ δεν ξαναχανω από τον gay και το τήρησε, ο μέγας αρχηγός της USA, DAVID LEE, με 2 τρομερά μπλοκ στο ται μπρέικ, ΚΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΠΡΏΤΟ ΧΡΌΝΟ ΣΤΟ 12-10, πήρε το χάλκινο.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚτσακι ΔΑΥΊΔ!!!
SM-G935F
Αυτός που είπε, ότι εγώ δεν ξαναχανω από τον gay και το τήρησε, ο μέγας αρχηγός της USA, DAVID LEE, με 2 τρομερά μπλοκ στο ται μπρέικ, ΚΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΠΡΏΤΟ ΧΡΌΝΟ ΣΤΟ 12-10, πήρε το χάλκινο.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚτσακι ΔΑΥΊΔ!!!
SM-G935F