Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Mīngus »

simba έγραψε:Ο μαικλ ο νυμαν? Γουστάρω, να μας παιζει κανα "struggle for pleasure" πριν την εναρξη, οχι σαν τα λαουντζομπιτια π εβαλε καποιος τρομπας με αγιαξ

(Σημ. Τπτ δεν πρέπει ν'ακούγεται, μονο λαος..ποσο μαλλον την ωρα των "χεριων".. :evil: )
Πέρσι σε πολλά παιχνίδια στο ημίχρονο, βάζανε κι ένα σκυλοπόπ ελληνικό, το οποίο πιστεύω δεν το παίζει ούτε το Τρουά και το Κάσπερ.
Είναι να απορείς μερικές φορές.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Paoktsi θα πάρεις παίκτη που έδωσε η μιλαν 8 εκ για να τον πάρει? Χλωμό το,κόβω.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ace79grpaok έγραψε:Paoktsi θα πάρεις παίκτη που έδωσε η μιλαν 8 εκ για να τον πάρει? Χλωμό το,κόβω.
σε ιταλικα σαιτ διαβασα οτι με 4 και 50% μεταπωληση ηταν ετοιμος να παει στην μπεσικτας αλλα τελικα χαλασε επειδη παιχτηκε σκηνικο με σοσα δεν ξερω τι ακριβως δεν καταλαβα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

nothu έγραψε:
CCCP έγραψε:Ο Μπεργκ φερεται συνεχεια σαν παραδειγμα γιατι ειναι εδω μπροστα μας και οχι υποθετικο.

Παιδια συγνωμη αλλα αν σας ενοχλει που αναφερεται συνεχεια το ονομα του, και κανονικα δεν θα επρεπε να χρειαζεται, τα παραπονα σας σε αυτους που εχουν πει οτι "καλυτερος του κλαους δεν υπαρχει" "καλυτερος του κλαους δεν γινεται" "τι θελετε τον μεσσι?" και αλλα τετοια. Και ναι, αυτα εχουν γραφτει και εδω μεσα.
Ποιοι τα έχουν πει αυτά για τον Κλάους; 99 στους 100 εδώ μεσα λέμε οτι θέλουμε σέντερ φορ. Αλλά δε γίνεται να νομίζουμε οτι το μοναδικό σέντερ φορ στον πλανήτη είναι το μαλακιστηρι του βαζελου.
Εγώ θέλω τον Κλάους αλλά θέλω και φορ όπως όλοι που δεν ισοπεδώνουν τον Κλάους κανένας δεν είπε ότι δεν χρειαζόμαστε φορ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Λουιζ Αντριανο καπου διαβασα οτι προταθηκε στον γαυρο, οποτε πολυ πιθανο να προταθηκε και σε μας (σαν δανεικος παντα). Επισης κι αλλος που ειναι υπο παραχωρηση αλλα ζηταει πολλα σαν συμβολαιο (2,3 εκ. τον χρονο) ειναι ο Βαγκνερ Λοβ.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

καλα μην το δενεις κομπο χθες υπηρχε αρθρο στο γκαζετα δες εδω http://www.gazzetta.gr/football/article ... gia-nilmar
που λεει οτι ο γαυρος κοιταει και πιατι
την στιγμη που ο πιατι πριν λιγο καιρο υπεγραψε δανεικος με μονο 200.000 στην εσπανιολ απο την βαλενθια
απο εκει να καταλαβεις τι παππα πουλανε γενικα οι αρδ στην ελλαδα
olafpaok

Δημοσίευση από olafpaok »

Εγώ παίδες και με τον Pukki θα ήμουν ικανοποιημένος. Νομίζω είναι σε κοντά σε αυτό που χρειαζόμαστε. Ποιά η άποψη σας;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

και κατι ασχετο βαλτε ερτ3 παιζει βολει αμερικη(του αρχηγου λι) με ιταλια δειτε βολει να κλαψετε απιθανοι
Άβαταρ μέλους
paoktzis

olafpaok έγραψε:Εγώ παίδες και με τον Pukki θα ήμουν ικανοποιημένος. Νομίζω είναι σε κοντά σε αυτό που χρειαζόμαστε. Ποιά η άποψη σας;
πιστευω ειναι σιγουρα στον φακελο μιχελ αλλα οχι πρωτο
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

ace79grpaok έγραψε:
paoktzis έγραψε:φορ θα παρουμε και πιστευω οτι θα παρουμε την deadline day που λενε και οι αγγλοι
Ότι μείνει στην λαϊκή 2 η ώρα το μεσημέρι ,την ώρα που μαζεύουν τους πάγκους .Μια ζωή τα ίδια λάθη συνεχίζονται.
Οχι ρε Εις!!! Μια ζωη η μανα μου στις δυο ψωνιζε και καλοτρωγαμε. Οι φτωχοι λεγαν παντα οτι τα ψωνια νωρις ειναι μονο για τους πλουσιους... Για μας τους "μικρους" η ουσια ηταν στο ποσο καλο ματι ειχες για να τσεκαρεις τα... "διαμαντια" μεσα στα απομειναρια, παντα υπαρχουν τετοια!!! :D :D :D

Βεβαια η επιθυμια μου ειναι ο Μποκανι και θα ημουν πολυ ικανοποιημενος αν μπορουσαμε να τον τσιμπησουμε στο παρα ενα, με κανα διφραγκο!!! 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Mīngus έγραψε:
simba έγραψε:Ο μαικλ ο νυμαν? Γουστάρω, να μας παιζει κανα "struggle for pleasure" πριν την εναρξη, οχι σαν τα λαουντζομπιτια π εβαλε καποιος τρομπας με αγιαξ

(Σημ. Τπτ δεν πρέπει ν'ακούγεται, μονο λαος..ποσο μαλλον την ωρα των "χεριων".. :evil: )
Πέρσι σε πολλά παιχνίδια στο ημίχρονο, βάζανε κι ένα σκυλοπόπ ελληνικό, το οποίο πιστεύω δεν το παίζει ούτε το Τρουά και το Κάσπερ.
Είναι να απορείς μερικές φορές.
:lol:
Γμσε τα.. βεβαια το κακό ειναι οτι επικεντρωνομαστε σ'αυτα κ δν εχουμε αναφερει καθολου τις ευθυνες της κερκιδας, π τα τελευταία χρονια ειναι απογοητευτικη..

Ειδικα με αγιαξ, π για την κρισιμοτητα του αγωνα ηταν "λασπη", ζητημα να δονησαμε την τουμπα κ να ζμπρωξαμε κανα 25λεπτο συνολικα..
Ειδικα στο β', π αντι να σπρώξουμε την ομαδα μετα το σοκ στο 44 κ να δώσουμε δυναμη, επι 17 λεπτα τους κοιμηζαμε με το ιδιο συνθημα, ωωωωω το μωρο..
Μονοτονα,μακροσυρτα συνθηματα,χωρις παλμο π δε ζμπρωχνουν κ τους τρομπες στις αλλες θύρες να φτυσουν το σπορι κ να ξεσηκωθουν (οπως εγινε για κανα 5λεπτο στο 77')

Είναι πολύ σημαντικες οι ευθυνες της οργανωσης και πραγματικα δε γινεται να καλυπτονται καθε φορα με τη δικαιολογια της (αναμενομενης) νωθροτητας των σπορακηδων-ροξακηδων..
Οπως σε μια ορχήστρα που ο μαεστρος εχει το προσταγμα κ την ευθυνη για το ρυθμο κ τον τονο.

Ειναι μες στο "τζομπ ντισκριπτιον" των ουλτρας η "ευθυνη" του να προσπαθουν να συμπαρασυρουν κ τους νωθρους,τους καρεκλακηδες κ τους οικογενειαρχες, ειδικα σε τετοια ματς..
Με συνεχεις εναλλαγες δυναμικων συνθηματων, με αποφυγη των νανουρισματων κ επιλογη αυτων π ξεσηκωνουν τον κοσμο. Κ παντα σε συναρτηση με την εξελιξη του αγωνα κ τις ψυχολογικες "αναγκες" των ποδοσφαιριστών..

Ειδικα σε τετοια ματς, εφοσον περιμενεις ή απαιτεις ο αλλος να κανει αγωνιστικη υπερβαση αγωνιστικα, πρεπει κ συ τουλαχιστον να τον ακολουθησεις..
Λεγαμε να μην εξαντληθουμε οπως παλια με ξελαρυγγισμο 1 ωρα πριν, κ το πηγαμε στο αλλο ακρο..Βγηκε η ομαδα για ζεσταμα κ περα απο κανα 2λεπτο, βουβα κ μουχαμπετι.. :shock:

Σ'αυτα θελει στρατιώτες, ουτε γυναικες κ πουκαμισακια, σπορακια κ μλκιες πετιουνται στην εισοδο..ουτε και 10 ρετσινομπαφους πριν, καντο καθηκον σου κ μετα δωστου..

Πρέπει να γινει αυτοκριτικη κ ν'αλλαξουν αρκετα, δε γινεται να βλέπουμε πριν 5 χρόνια κ να το αποδεχόμαστε στωικα..Αυτοι κυριως ειναι οπαδικοι ολισθηροι δρομοι, όχι οι συζητησεις σε φόρουμ οπως λεγαμε χθες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 19 Αύγ 2016, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο μπαμπάς μου 35 χρονια στα παζάρια ήταν κ;ι εγώ απο 7 χρονων,2 η ώρα σαβούρα θα αγοράσεις ,δεν το λέω για εσένα μην παρεξηγηθώ.Ότι μεινει στον πάγκο πρέπει να πας πρωί για να διαλέξεις τα καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι αληθεια παντως πως και εγω περιμενα καποιο νεο μετα την χτεσινη εξασφαλιση της προκρισης.Η ιδια σιωπη βεβαια που ισχυει για εμας ισχυει και για τον γαυρο που δεδομενα ψαχνει παικτες αρα δεν σημαινει απαραιτητα κατι.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

ace79grpaok έγραψε:Ο μπαμπάς μου 35 χρονια στα παζάρια ήταν κ;ι εγώ απο 7 χρονων,2 η ώρα σαβούρα θα αγοράσεις ,δεν το λέω για εσένα μην παρεξηγηθώ.Ότι μεινει στον πάγκο πρέπει να πας πρωί για να διαλέξεις τα καλύτερα.
Δεν διαφωνω καθολου!!! Σιγουρα τα καλυτερα φρουτα ψωνιζονται νωρις τι πρωι!!! ;) Την αναγκη μας φιλοτιμο κανουμε... Αλλα, επειδη σαν ομαδα εχουμε συγκεκριμενες οικονομικες δυνατοτητες, με το παραδειγμα μου ηθελα να πω οτι αυτη τη στιγμη μπορουμε μονο να ξεδιαλεξουμε οτι καλυτερο υπαρχει απ τα απομεινάρια... Και κοιτα να δεις, εκει υπαρχουν ονοματα οπως Μποκανι, Οσβαλντο, Μπου, Αντεμπαγιορ, Μπεντνερ, Τιαμ, Μπαμπακαρ και βαλε... Ισως δεν μπορεσουμε να παρουμε, ουτε καν τον "αφρο" απ τα απομειναρια, Εις!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Ειμαι βεβαιος οτι ολοι οι παραγοντες, προπονητες, τεχνικοι διευθυντες, οικονομικοι, αλλα και ο ιδιοκτητης, εχουν συλλεξει αρκετη πειρα μετα απο τοσα απανωτα χαστουκια, τοσο τζαμπα ξοδεμα χρηματων... Πιστευω οτι τελευταια στιγμη θα αποκτηθει επιθετικος που και καλο ονομα θα ειναι και σε σχετικα καλη ηλικια (μαξ 32) και ενεργος ωστε να μην χρειαστει πολυ χρονο για προσαρμογη στην ομαδα και δεν θα πεταχτουν χρηματα. Και σιγουρα θα ειναι ο πιο παιχταρας απ ολους, ακομη κι απ τον Μπισεσβαρ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”