14.Facundo Abel Pereyra
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Μου θυμίζει ποδοσφαιρο άλλης εποχής πιο αληθινό περσοτερο τεχνικό κ λιγοτερο υπέρ αθλητών κ Γιναυτο τον παω ακιμα περισσοτερο
Μου έδειξε ότι φέτος θα είναι πολίτιμος. Τελικά με τον Ίβιτς θα προσφέρουν πολλοί περισσότεροι παίκτες από ότι περιμέναμε.
-
Dimg4
Μαλλον τρολαρεις...sporos123 έγραψε:Πολυ πιο χρησιμος απο τον Κουλουρη..
χαχαχααχαχααχ Θεουλης να σαι καλα ρε φιλε (αν ειχε και την μουσικη θα κλαιγαμε). Ουτε θεμα συγκρισης ειναι ουτε τιποτα απλα λεμε οτι ενας παικτης που αμφισβητειται προσπαθει να κερδισει αυτο που του ανηκει. Μακαρι ολοι οι παικτες και οχι ο Κλαους συγκεκριμενα να κανουν το ιδιο για να παει η ομαδα στο διαστημα.simba έγραψε:Μετα το σημερινο παντως αξιζει μια επαναληψη το
Καθολου ομως..Dimg4 έγραψε:Μαλλον τρολαρεις...sporos123 έγραψε:Πολυ πιο χρησιμος απο τον Κουλουρη..
Εγω θα κρατησω μονο αυτο, το οποιο αναιρει τα ακριβως παραπανω γιατι ειναι υποθεσεις.simba έγραψε:Θα συμφωνήσω με γκοραν οσον αφορα στη βιασυνη που μας πιανει για συμπεράσματα χωρις επαρκη δειγματα..
Σιγουρα η ποιοτητα του σε κάποιους τομείς ειναι αδιαμφισβητητη..οπως κ η λυσσα π εδειξε σημερα σε σχέση με τον "νωθρο" κλαους..
Ομως αν στο επομενο παιχνίδι ξεκινησει μονος του μπροστα κ δε φανει οπως ο Κλαους σημερα, τι λεμε?
Ή αν παιξει διδυμο κ παρουσιασει εικόνα οπως σε καποια φιλικα, με αποτέλεσμα τρυπα μεταξυ κεντρου-επιθεσης κ στο αμυντικο τρανζισιον, τι γραφουμε?
Εννοείται πως χρειάζεται να παίξει αμεσα κ να παρει ρυθμο (ειδικα με τον κλαους στα νταουν του) για να αποδειξει πραγματα, αλλα χρειάζεται λιγη ρεγουλα ;)
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ο παιχτης πρεπει να παιζει περισσοτερο.
Αλλα να μου πεις που να παιξει,στο αναβληθεν πρωταθλημα;
Off topic switch on...joshua έγραψε:Ειναι αληθεια πως σημερα εξεθεσε τον Κλαους που 90 λεπτα πλην 2 εξαιρετικων πασων ηταν εξαφανισμενος.
Πασών...........................των Ρωσιών που λέμε?
Off topic switch off & sorry...
Μα ναι ρε Μπανε, τις (χαζο)υποθεσεις τις εβαλα μονο για να δειξω οτι δε χρειάζεται τοση μεγάλη υπερβολή χωρις επαρκη δειγματα..Καμια προθεση απαξιωσης του ουτε υπερασπισης του Κλαους, φαίνεται απ'το κλείσιμο..
- sourmenetes
- Moderator
Εδω θα συμφωνησω.στα ματς με αγιαξ θα τον προτιμουσα αναπληρωματικο φορ.σαν πρωτο φορ δυσκολα ομως.slidar έγραψε:Ξέχασα όμως.. Δεν είναι γρήγορος και δεν έχει και το φυσικαλ παιχνίδι.. Θαρρείς και το ποδόσφαιρο είναι πάλη η αγώνας ταχύτητας.. Έχει ευθύνη η τεχνική ηγεσία που στο ματς με την ολλανδεζα και με τα ταγαρια που είχαν πίσω δεν έπαιξες εσύ και φάγαμε στην μαπα τον κάνω δεύτερο κοντρόλ και πέφτω κάτω.. Και μην βγει κανένας και μου πει.. Τα βάζει μόνο κ Βέροια και με την διναμο.. Διότι όταν το έχεις.. Το έχεις πάντα.. Είτε παίζεις με Αγίαξ είτε παίζεις με το Κολοκοτρώνιτσι.
Σαν πρώτο φορ, μόνο σε παιχνίδι κατοχής...
Του λείπει το πρεσιγκ μόνος του. Με άλλον δίπλα σε 4 4 2 μπορεί
SM-G935F
Του λείπει το πρεσιγκ μόνος του. Με άλλον δίπλα σε 4 4 2 μπορεί
SM-G935F
- ΑποστόληςΑ
+1slidar έγραψε:Συνεχισε να κανεις ρομπα τους ξερολες παιχταρα..
Σημερα που μιλαμε εισαι ο καλυτερος επιθετικος στο ροστερ..
poulain
Καταλαβα, παει κι αυτος.ΑποστόληςΑ έγραψε:+1slidar έγραψε:Συνεχισε να κανεις ρομπα τους ξερολες παιχταρα..
Σημερα που μιλαμε εισαι ο καλυτερος επιθετικος στο ροστερ..
poulain