Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης
-
αυτο που βγαινει σαν συμπερασμα απο το χθεσινο παιχνιδι ειναι οτι αυτη η ομαδα εχει αλλαξει σε πολλα πραγματα...παροτι ειχαμε ελλειψεις τα παιδια προσπαθησαν και πρεπει να τους το αναγνωρισουμε,καταρχην ειχαμε πιο γρηγορη ομαδα,αποδειξη οτι ο ιβιτς το κουραζει το τοπι,ο μπιζερα μου αρεσε,εκλεψε πολλες μπαλιες,μοχθησε ο ηλιαδης και ο μπαλαφας δεν περιμενα κατι καλυτερο αλλα,ενταξει το ειπαμε,αυτους εχουμε μ'αυτους θα πορευτουμε,μπραβο στον αναστασακο,κυνηγησε μια χαμενη φαση και πετυχε παλικαρισιο γκολ...γενικα τα πηγαμε πολυ καλα παρα τις απουσιες και το ματς δεν το πηραμε καθαρα λογω τυχης...συχαρητηρια στον κοσμο για την συγκλονιστικη συμπαρασταση..παμε για το τριποντο με την ξανθουλα,ψηλα το κεφαλι ΠΑΟΚΑΡΕΣ... 

Τέτοιες μέρες δεν πρέπει να μιλάμε για μπάλα αλλα τέλοσπάντων...
Μέτρια εμφάνιση όμως δικαιούμασταν 100% τη νίκη και μάλιστα με ένα καθαρό σκόρ τύπου 2-0...
Δεν την πήραμε για δύο λόγους... Πρώτον, γιατί δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκόλ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεύτερον γιατί ήμασταν άτυχοι αφου χάσαμε δέκα ευκαιρίες και ο αντίπαλος μας με μια ευκαιρία σε όλο το μάτς σκόραρε...
Στα θετικά το γεγονός ότι αν και παίζαμε με τις λεγόμενες σαρδέλες, απο το 15' ώς το 60' κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο...
Αρνητικό το ότι δεν τις εκμεταλευτήκαμε μάλλον λόγω ανικανότητας και όχι τόσο λόγο ατυχίας.
Γενικά κατ'εμε όλη η ομάδα ήταν μέτρια, εκτός του Αναστασάκου που ήταν καλός. Σκόραρε με μια ατομική προσπάθεια και με μεγάλο πείσμα, κέρδισε πολλές μονομαχίες, κέρδισε 5 φάουλ έξω απο την περιοχή (τα οποία αχρήστεψε όλα ο Σέρτζιο), υποδεχόταν πολύ καλά τη μπάλα και την μοίραζε σψστά αριστερά και δεξιά του ή την κρατούσε μέχρι να ανέβουν και οι υπόλοιποι, μια εμφάνιση τύπου Βρύζα δηλαδή, καλή και μεστή. Μόνο μελανό σημείο η χαμένη ευκαιρία του 90' που είναι απο αυτές που δεν χάνονται, αφού ήταν με κενή εστία και έστειλε τη μπάλα στην άλλη άκρη, πάνω στον Αμπάρη. Έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας...
Όλοι οι υπόλοιποι, ήταν σχετικά μέτριοι, ένας λίγο καλύτερος, ένας λίγο χειρότερος...
Καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε και η κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Έκανε σωστά την αλλαγή του Μπακαγιόκο αμέσως μόλις φάγαμε το γκόλ αλλά μετά κοιμήθηκε στον πάγκο και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα να νικήσει. Ο Λάκης σερνόταν σε όλο το δεύτερο ημιχρονο, επι 45 λεπτά, αλλα αποφάσισε να τον αλλάξει στο 81', όταν ήταν πλέον αργά. Και το χειρότερο ήταν ότι αποφάσισε για ένα ακόμη παιχνίδι να βάλει τον Αθανασιάδη στο 88' (το ίδιο έκανε με Εργοτέλη, Θρασύβουλο, Αστέρα, κ.α.) περιμένοντας απο αυτόν να σκοράρει... Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά φίλε μου Φερνάντο...
Για μένα βέβαια, τα λάθη αυτά του Σάντος ήταν αναμενόμενα γιατί αυτό είναι το στύλ κοουτσαρίσματος του... Μέτριο και άτολμο.
Όπως έχω ξαναπεί, ο Σάντος είναι ένας πάρα-πάρα πολύ καλός προπονητής. Όμως είναι συνάμα και ένας πολύ μέτριος κόουτς.
Γιατί άλλο προπονητής και άλλο κόουτς...
Μέτρια εμφάνιση όμως δικαιούμασταν 100% τη νίκη και μάλιστα με ένα καθαρό σκόρ τύπου 2-0...
Δεν την πήραμε για δύο λόγους... Πρώτον, γιατί δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκόλ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δεύτερον γιατί ήμασταν άτυχοι αφου χάσαμε δέκα ευκαιρίες και ο αντίπαλος μας με μια ευκαιρία σε όλο το μάτς σκόραρε...
Στα θετικά το γεγονός ότι αν και παίζαμε με τις λεγόμενες σαρδέλες, απο το 15' ώς το 60' κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο...
Αρνητικό το ότι δεν τις εκμεταλευτήκαμε μάλλον λόγω ανικανότητας και όχι τόσο λόγο ατυχίας.
Γενικά κατ'εμε όλη η ομάδα ήταν μέτρια, εκτός του Αναστασάκου που ήταν καλός. Σκόραρε με μια ατομική προσπάθεια και με μεγάλο πείσμα, κέρδισε πολλές μονομαχίες, κέρδισε 5 φάουλ έξω απο την περιοχή (τα οποία αχρήστεψε όλα ο Σέρτζιο), υποδεχόταν πολύ καλά τη μπάλα και την μοίραζε σψστά αριστερά και δεξιά του ή την κρατούσε μέχρι να ανέβουν και οι υπόλοιποι, μια εμφάνιση τύπου Βρύζα δηλαδή, καλή και μεστή. Μόνο μελανό σημείο η χαμένη ευκαιρία του 90' που είναι απο αυτές που δεν χάνονται, αφού ήταν με κενή εστία και έστειλε τη μπάλα στην άλλη άκρη, πάνω στον Αμπάρη. Έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας...
Όλοι οι υπόλοιποι, ήταν σχετικά μέτριοι, ένας λίγο καλύτερος, ένας λίγο χειρότερος...
Καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε και η κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Έκανε σωστά την αλλαγή του Μπακαγιόκο αμέσως μόλις φάγαμε το γκόλ αλλά μετά κοιμήθηκε στον πάγκο και δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα να νικήσει. Ο Λάκης σερνόταν σε όλο το δεύτερο ημιχρονο, επι 45 λεπτά, αλλα αποφάσισε να τον αλλάξει στο 81', όταν ήταν πλέον αργά. Και το χειρότερο ήταν ότι αποφάσισε για ένα ακόμη παιχνίδι να βάλει τον Αθανασιάδη στο 88' (το ίδιο έκανε με Εργοτέλη, Θρασύβουλο, Αστέρα, κ.α.) περιμένοντας απο αυτόν να σκοράρει... Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά φίλε μου Φερνάντο...
Για μένα βέβαια, τα λάθη αυτά του Σάντος ήταν αναμενόμενα γιατί αυτό είναι το στύλ κοουτσαρίσματος του... Μέτριο και άτολμο.
Όπως έχω ξαναπεί, ο Σάντος είναι ένας πάρα-πάρα πολύ καλός προπονητής. Όμως είναι συνάμα και ένας πολύ μέτριος κόουτς.
Γιατί άλλο προπονητής και άλλο κόουτς...
- pagotatzis
Θα τρελαθουμε τελειως!! Τι λες ρε Ντι Τζει αν εισαι οντως .......αρα δεν πρεπει να σε παρεξηγησω....καταρχην λες οτι δεν ξερουν τα παιδια να κανουν κοντρολ.....οποτε γιατι ρε παιζουν στον ΠΑΟΚ???? Να πανε να παιξουν στα ερασιτεχνικα....Κι αν δεν εχει ο προπονητης την ευθυνη ποιος την εχει ο Εφρεμ???? Ρε τι λετε εδω μεσα θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε....Ποιους αυθοματισμους ειχε η ομαδα???Τοσο αορατοι ειναι που δεν μπορουμε να τους διακρινουμε τοσο καιρο?????Εγω γιοματα και σεντρες βλεπω δεν ειδα κατι αλλο....Dj_timo έγραψε:φιλε σορυ αλλα οτι ναναι λες. αυτα που ειπες πρεπει να τους τα μαθει ο σαντος επρεπε να τα ξερουν οταν αρχισαν να κλωτσανε μπαλα πιτσιρικαδες γιατι αυτα μαθαινονται στα τμηματα υποδομης. Κι εγω επαιζα μπαλα ρε φιλε και απο 10 χρονων μου εμαθαν πως να υποδεχομαι την μπαλα και να εκτελω...απο 10 χρονων εμαθα οτι οταν εχω τη μπαλα σηκωκν κεφαλι για να μοιρασω μπαλα...δε θα περιμενω στα 24 να μαθω κοντρολ πλακα κανεις???psc1998 έγραψε:Κι ομως ο Σαντος φταει(για μενα) ,10 κορνερ κερδισες στο πρωτο ημιχρονο ποιος θα απειλησει ενα φορ εχεις μεσα περιμενεις να σου κανει κεφαλια γκολ ο Λακης η ο σεντερ μπακ????? Εγω φταιω που δεν επαιζε ενα ακομα φορ με μια ομαδα που ειναι στις τελευταιες θεσεις της βαθμολογιας μεσα στην Τουμπα?????PAOK_RULEZ έγραψε:ρε φίλε psc1998 φταίει ο Σάντος που τον άφησαν τον τσέζαρεκ ακάλυπτο στην αντεπίθεση ο Μαλεζάς και ο Αντόνιο? ή φταίει που δεν έκανε καλή κεφαλιά ο Αναστασάκος στο 93?ή που δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σουτ της προκοπής στο 2ο ημίχρονο?ή που βγαίνει μόνος του ο Ηλιάδης και δεν κάνει το σουτ με την μία?
Αν ειναι δικο μου το φταιξιμο να ζητησω συγνωμη απο το λαο του ΠΑΟΚ.....τι λετε ρεεεεεε θα μας τρελανετε???????Τρωτε κατι κολληματα με προσωπα λες και ειναι θεοι και αλανθαστοι......ποιος φταει που βγαινει ο Ηλιαδης τετ α τετ και δεν ξερει να προστατευσει τη μπαλα με το σωμα(τι μαθαινουν στην προπονηση??????)αυτα ειναι τα βασικα.....δεν τα μαθαινουν στην προπονηση ??????????Στο γκολ φταινε τα αμυντικα χαφ και ο Μπαλαφας που δεν μαρκαρει.....αλλα βλεπετε το τελειωμα....εμαθε ο προπονητης τον κυριο Μπαλαφα πως πρεπει ν αναπτυσεται η ομαδα???? η τον βαζει στην προπονηση να κανει γιομα και καμιναδες και να γυρνα τη μπαλα πισω στους αμυντικους γιατι δεν εχει το θασσος να δει αντιπαλα καρε,εμαθε στον Ηλιαδη να μην ειναι τσαπατσουλης και να εχει καθαρο μιαλο μεσα στο γηπεδο??????2 χρονια τον εχει......καθε μερα προπονηση κανουν......τι διαολο κοπανα κανουν απο τις προπονησεις??????Εκει φαινεται ο προπονητης......αν ειμαι επιθετικος πολυ συγνωμη αλλα τοσα χρονια σεντερ φορ επαιζα ......Καλο βραδυ ......
Ο σαντος τους μαθαινει συστηματα φιλε και αυτοματισμους ασχετα αν δεν εχουν μερικοι τις ικανοτητες να ακολουθησουν. Δεν ειναι αλανθαστος αλλα θα δεις οτι θα βγεις προπονητης της χρονιας για την μεταμορφωση του Παοκ
Σας ειπα πως ειμαι σχετικος με το αντικειμενο και κανω κριτικη συζητησης εδω στο σαιτ και μονο....αν παω στο γηπεδο και 1000 λαθη να κανει η ομαδα και ο προπονητης δεν θα φτασω στο σημειο να τον κραξω....Αυτο το κανουν μονο οσοι δεν εχουν παιξει μπαλα.....αλλα οταν βλεπω μερικοι να το παιζετε οτι ολα ειναι τελεια στην ομαδα και ειμαστε δευτεροι γιατι παιζουμε γαματα,εθελοτυφλουμε,ειμαστε εκει γιατι τοσα χρονια ειμασταν στον πατο και το επιπεδο του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι πολυ χαμηλο....Ποια Τριπολη ρε παιδια χθες που εκανε μια κατεβασια σ ολο το ματς????????? Αλλο ματς βλεπετε εσεις???ΠΑΟΚ εισαι ρε,25000 κοσμο εχεις,μπες και παρτους το σκαλπ......περα απο την πασα που βγηκε στον ακαταλληλο Ηλιαδη στο τετ α τετ δεν υπηρχε αλλη ενεργεια καλη ολα τ αλλα σεντρες γιοματα κορνερ στημενα.....και απορω με τοσες στημενες φασεις να μην κανουμε γκολ....ασχημες εκτελεσεις κακες θεσεις παικτων αν ολα αυτα δεν γινονται στην προπονηση και δεν ειναι δουλεια προπονητων τινος ειναι ρε Ντι Τζει Τιμο??Σε ποιο φετινο παιχνιδι παιξαμε πολυ καλα???? Μονο σε ενα, με ΟΦΗ πρωτη αγωνιστικη ...πολυ καλη εμφανιση και ανετη νικη..........Η καλοπροαιρετη κριτικη κανει καλο....Μιλατε αρκετοι για μπατζετ και αλλα........Τι μπατζετ ρε καρντασια εχει η Ξανθουλα και ειναι απο πισω μας.....?Μαθετε να κανετε δικαια κριτικη και να μην εχετε καποιους στο απυροβλητο....Γιατι εγω και πρωταθλημα να παρουμε την ιδια αποψη θα εχω ενω καπιοι εδω μεσα αν μετα απο 10 αγωνιστικες ειμαστε στην 5 θεση θα ριχνετε βελη κατα παντων...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε........Οσο για σεμιναρια προπονητικης αστα μεγαλε δεν μαθαινουν τα παιδια μπαλα στα 10 και στα 12.....σ εκεινες τις ηλικιες βελτιωνονται οι ικανοτητες και οι δεξιοτητες παικταρας γεννιεσαι και δεν γινεσαι.....αντε Καλημερα.....
μερικοι εχετε τι μυγα και μυγιαζεστε....Δεν μ ενδιαφερει ποιος θα ερθει προπονητης ουτε ειμαι προεδρος στον ΠΑΟΚ για να φερω προπονητη ειμαι υποστηριζω 30 χρονια τον ΠΑΟΚ και κανω κριτικη σ αυτον που εχω....αδερφε απο πανω ναι οντως ξερω πολλα κι απο ποδοσφαιρο κι απο πρωταθλητισμο...αλλα δεν θα το συζητησουμε εδω ....το θεμα ειναι οχι τι ξερω εγω αλλα τι κανει ο προπονητης που ειναι στον παγκο....κ οπως ειπε και πιο πανω ενας φιλος χθες η ομαδα δεν βοηθηθηκε απο τον παγκο....αρα δεν το ειδα μονο εγω....χαιρομαι που υπαρχουν κ αλλοι που βλεπουν γηπεδο....Αντε βγαλτε την τσιμπλα απ το ματι ......
-
- aspromauri
Πηγανε 24.000 οπαδοι του ΠΑΟΚ να υποστηριξουμε την ΠΑΟΚαρα μας που ειναι 2η και διοικητικα καθαρη,μετα απο ΤΟΟΟΣΑ χρονια,και εβλεπα παοκτσηδες που η μονη ασχολια ηταν να βρισουμε τους μπατσους και να σχολιασουμε την εξουσια κ.τ.λ. ..
Ρε αδερφια δε λεω,οι αστυνομικοι δολοφονοι,ωραια,δεν διαφωνω αντιθετως και εγω της ιδιας αποψης ειμαι αλλα στον ναο της ΤΟΥΜΠΑΣ παμε να συγκεντρωθουμε και να στηριξουμε την ΠΑΟΚαρα,και οχι να ασχολουμαστε μονο με τουσ μπατσους,δυστυχως ειδα μερικους συνοπαδους που επι 90 λεπτα βριζαν τουσ μπατσους και ο ΠΑΟΚ πουθενα ..
Κριμα..
Ρε αδερφια δε λεω,οι αστυνομικοι δολοφονοι,ωραια,δεν διαφωνω αντιθετως και εγω της ιδιας αποψης ειμαι αλλα στον ναο της ΤΟΥΜΠΑΣ παμε να συγκεντρωθουμε και να στηριξουμε την ΠΑΟΚαρα,και οχι να ασχολουμαστε μονο με τουσ μπατσους,δυστυχως ειδα μερικους συνοπαδους που επι 90 λεπτα βριζαν τουσ μπατσους και ο ΠΑΟΚ πουθενα ..
Κριμα..
- enaenaenamail.
Μαγκες το νου σας ,ειναι μεγάλο κατσικι ο Steenage.enaenaenamail. έγραψε:Ρε συ μην ξανανοιξεις το τοπικ!Steenage έγραψε:Αυτα δεν γινονται ρε φουστη ...
Το 3-0 στο πρωτο ημιχρονο το ανετο ελειξε 1-1
Ειμαι μες στα νευρα τωρα φευγω και θα ξαναμπω οταν ηρεμησω ...
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εισαι γκαντέμης !
Εαν δεν κανω λάθος εσύ ειχες ανοιξει το τοπικ του αγωνα ΠΑΟΚ-χωρίο !
Μην τον ξαναφησετε να ανοιξει τοπικ.

Εγώ πάντως χθές χάρηκα εν μέρει.
Αν με αυτούς που παίζανε, κάνω το καλύτερο μου ημίχρονο, δημιουργώ φάσεις, ανεβάζω την κερκίδα, περιορίζω μια καλή ομάδα να κάνει 1 φάση σε όλο το παιχνίδι, έχω τσαμπουκά και πιέζω ΠΑΛΙ μέχρι το 95, τότε ναι, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Συγχαρητήρια σε όλους. Εμ βι πι δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω. Στο πρώτο ήταν όλοι καλοί, στο δεύτερο κουραστήκανε.
Σίγουρα μοιραίο πάντως διαλέγω τον ...novito που άνοιξε δεύτερο τόπικ και το συνεχίζει και άνοιξε και τρίτο!!!!!!!!
Ρε αδερφέ σόρυ αλλά είσαι τραγί....
Αν με αυτούς που παίζανε, κάνω το καλύτερο μου ημίχρονο, δημιουργώ φάσεις, ανεβάζω την κερκίδα, περιορίζω μια καλή ομάδα να κάνει 1 φάση σε όλο το παιχνίδι, έχω τσαμπουκά και πιέζω ΠΑΛΙ μέχρι το 95, τότε ναι, ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Συγχαρητήρια σε όλους. Εμ βι πι δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω. Στο πρώτο ήταν όλοι καλοί, στο δεύτερο κουραστήκανε.
Σίγουρα μοιραίο πάντως διαλέγω τον ...novito που άνοιξε δεύτερο τόπικ και το συνεχίζει και άνοιξε και τρίτο!!!!!!!!
Ρε αδερφέ σόρυ αλλά είσαι τραγί....
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ...
Κάνω παρακάτω, copy paste, ... τα λεγόμενα του Teacher, ... γιατί με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
Η ομάδα από το 15 μέχρι το 45 πετούσε στο γήπεδο.
Δεν πίστευα ποτέ ότι οι ρεζέρβες μπορούσαν να παίξουν τόσο καλό ποδόσφαιρο.
Πιέζαμε για δεύτερο γκολ και κάναμε τον αστέρα να μοιάζει με νάνο.
Δυστυχώς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι στις πολύ καλές ευκαιρίες που είχαμε και όταν στο δεύτερο μπήκαμε ανεξήγητα φοβισμένα πληρώσαμε την μοναδική στιγμή αδράνειας της άμυνας. Μετά και πάλι δείξαμε χαρακτήρα νικητή προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με κάθε τρόπο αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο 94. Κρίμα, αλλά έτσι είναι η μπάλα.
Συνεχίζουμε. Επόμενο μεγάλο ραντεβού με την Ξάνθη του Πανόπουλου.
Δεν είναι κακό να κρίνουμε τις επιλογές του προπονητή, ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ...
αλλά δεν είναι κακό να πούμε πως τις 7 ελλείψεις της ομάδας τις έκανε 8, ...
ούτε είναι κακό να πούμε, ... πως κάποιοι παίκτες αδικούνται σε σχέση με κάποιους άλλους, ως προς το χρόνο συμμετοχής.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΥΧΙΑ, ...
(Και όπως πολύ σωστά λένε αρκετά αδέλφια, σε κάποια άλλα ματς, δεν αξίζαμε βάση απόδοσης τη νίκη, αλλά την κατακτήσαμε.)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Μπράβο σε αυτούς που αγωνίστηκαν με σθένος για την νίκη.
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ...
KAI NA ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, (Σε κερκίδα, πάγκο, και αγωνιστικό χώρο)
Κάνω παρακάτω, copy paste, ... τα λεγόμενα του Teacher, ... γιατί με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.
Η ομάδα από το 15 μέχρι το 45 πετούσε στο γήπεδο.
Δεν πίστευα ποτέ ότι οι ρεζέρβες μπορούσαν να παίξουν τόσο καλό ποδόσφαιρο.
Πιέζαμε για δεύτερο γκολ και κάναμε τον αστέρα να μοιάζει με νάνο.
Δυστυχώς δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι στις πολύ καλές ευκαιρίες που είχαμε και όταν στο δεύτερο μπήκαμε ανεξήγητα φοβισμένα πληρώσαμε την μοναδική στιγμή αδράνειας της άμυνας. Μετά και πάλι δείξαμε χαρακτήρα νικητή προσπαθήσαμε να σκοράρουμε με κάθε τρόπο αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο 94. Κρίμα, αλλά έτσι είναι η μπάλα.
Συνεχίζουμε. Επόμενο μεγάλο ραντεβού με την Ξάνθη του Πανόπουλου.
Δεν είναι κακό να κρίνουμε τις επιλογές του προπονητή, ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ...
αλλά δεν είναι κακό να πούμε πως τις 7 ελλείψεις της ομάδας τις έκανε 8, ...
ούτε είναι κακό να πούμε, ... πως κάποιοι παίκτες αδικούνται σε σχέση με κάποιους άλλους, ως προς το χρόνο συμμετοχής.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΥΧΙΑ, ...
(Και όπως πολύ σωστά λένε αρκετά αδέλφια, σε κάποια άλλα ματς, δεν αξίζαμε βάση απόδοσης τη νίκη, αλλά την κατακτήσαμε.)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Μπράβο σε αυτούς που αγωνίστηκαν με σθένος για την νίκη.
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ...
KAI NA ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, (Σε κερκίδα, πάγκο, και αγωνιστικό χώρο)
Αν ο Σαντος ειχε εστω και εναν απο τους δυο (βερον-γκαρσια) θα επαιζε το 4-4-2 με μπακαγιοκο και αναστασακο.
Αλλα, με ηλιαδη- μπαλαφα μονο στο κεντρο, με λακη και κονσεισαο αναγκαστικα στη γραμμη, τη στιγμη που ο αστερας ειχε 5 χαφ (κ τα ακρα του κλειναν, δε παιζανε ακρη) καταλαβε οτι ηταν αυτοκτονια. Ετσι τους εκανε 3 , κι αφησε μονο τον αναστασακο. Αυτο ειναι ολο.
Σωστη η σκεψη , και απο την αποδοση φανηκε οτι του βγηκε κιολας. Αν δε μπηκε η κολομπαλα...
Αλλα, με ηλιαδη- μπαλαφα μονο στο κεντρο, με λακη και κονσεισαο αναγκαστικα στη γραμμη, τη στιγμη που ο αστερας ειχε 5 χαφ (κ τα ακρα του κλειναν, δε παιζανε ακρη) καταλαβε οτι ηταν αυτοκτονια. Ετσι τους εκανε 3 , κι αφησε μονο τον αναστασακο. Αυτο ειναι ολο.
Σωστη η σκεψη , και απο την αποδοση φανηκε οτι του βγηκε κιολας. Αν δε μπηκε η κολομπαλα...