Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Ivic εχει αυτη τη στιγμη 2 ηττες σε 14 παιχνιδια απο τοτε που ανελαβε την ομαδα. Το θεμα ειναι οτι και στις 2 ηττες (με Πανιωνιο και Αγιαξ) ο ΠΑΟΚ επαιξε μπαλα και δεν εχασε "καθαρα". Μακαρι να συνεχισει ετσι ο Βλαντο.
Αξίζει να στηριχτεί. Τα πρωτα δείγματα είναι θετικά. Ακόμη και αν κάνει κάποια λάθη, αρκεί να μαθαίνει απο αυτά. Νέος είναι και έχει περιθωρια να τα μειώσει.
Βλαντο έγραψε:[Με προβληματίζει όταν η ομάδα μου είναι όπως στο πρώτο ημίχρονο, αυτή είναι η αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, ήταν το τρίτο μας επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα δεν έχει μπει ακόμα στο ρυθμό που θέλω. Ισως να είμαι κι εγώ λίγο περισσότερο απαιτητικός από αυτό που μπορεί να κάνει τώρα η ομάδα μου. Με τους παίκτες που έχουμε, θέλω να έχουμε τη μπάλα, να έχουμε την πρωτοβουλία. Αυτό που ήθελα ήταν να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να προχωρήσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το ποδόσφαιρο δε γίνεται χωρίς λάθη. Το θέμα είναι ότι όταν κάνεις λάθος, πρέπει να παλέψεις να το διορθώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να το ξανακάνεις. Αυτό ζητάω από τους παίκτες. Να παίρνουν πρωτοβουλίες. Αυτό που δε μου αρέσει είναι να κρύβεται κάποιος στον αγωνιστικό χώρο
Δε καταλαβαίνω γιατί σε πολλά σημεία του παιχνιδιού τραβιέται ο Τζαλμα στη κορυφή της επίθεσης και ο Κλάους έξω δεξιά. Το είδα και σε κάποια σημεία στο παιχνίδι με τον Άγιαξ , το είδα και χτες.
Εμένα πάλι, πέραν των πετυχημένων αλλαγών, μου άρεσε που στο πρώτο γκολ, όπως είδα σε κάποιο ριπλευ της φάσης, παραμένει ατάραχος και με σταυρωμένα τα χέρια, αν θυμάμαι καλά. Γουστάρω σταρχιδισμό.
Βέβαια, κι ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης σε εμάς υποχρεώθηκε να ξεπεράσει τη στωϊκότητά του! Άμα έχεις την "τεχνογνωσία" όμως φέρνεις και τους (πολύ) σχετικούς με το άθλημα σε κατάσταση να εκραγούν ...
Θα του συμβεί και του Βλάνταν κάποια στιγμή, το θεωρώ δεδομένο. Μην έχουμε ψευδαισθήσεις.
Εμενα αδερφε Ιβιτς με εχει μπερδεψει ενα αλλο πραγμα. Βλεπω τον Κλαους στα τρια ευρωπαικα παιχνιδια να τρεχει για πιεση στον τελευταιο αμυντικο και πισω του και πλαγια δεν τρεχει κανενας να πιεση για την πρωτη πασα και να κλεισουν οι χωροι. Δηλαδη, 'η πρεπει να τρεχουν και οι πλαγιοι και να κλεινουν οι χωροι 'η να μην τρεχει ασκοπα ο Κλαους γιατι στο τελος μενει απο ενεργεια (αρα και καθαρο μυαλο), το να τρεχει μονο ο Κλαους δεν βλεπω πως βοηθαει αυτο. Καποιες φορες κλεινουν και οι αλλοι τους χωρους και καποιες αλλες οχι, απλα εχω δει τον Κλαους να απορει κοιτωντας πισω και δεν βλεπει κανεναν. Δεν ειναι ξεκαθαρο (σε μενα τον κανενα) αν υπαρχει εντολη για πιεση 'η οχι, δεν καταλαβαινω γιατι οι αλλοι δεν κλεινουν τους χωρους