33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
πείτε ό,τι θέλετε ρε παίδες, υπομονή και ανθυπομονή θα κάνουμε παρέα όλοι μας, αλλά εμένα τα ματάκια μου βλέπουν έναν τέρμα άμπαλο ποδοσφαιριστή
καλό κουράγιο να χουμε
καλό κουράγιο να χουμε
Ξερουμε οτι δεν εχει προσωπικη ενεργεια, οποτε σημερα με βαση την αποδοση της ομαδας ειναι αδικη η σκληρη κριτικη.
- PaokPatraG4
Χωρις να θελω να απαξιωσω κανεναν παιχτη της ομαδας μας αλλα εχει πιασει ταβανι....φαινεται βαρυς λες και βαριεται σε πολλες στιγμες του παιχνιδιου.....καλο θα ηταν να κατσει λιγο παγκο...
Πραγματικα κατορθωμα απεναντι σε αυτη την ομαδα πλην μιας πραγματικα εξαιρετικης ασιστ να μην σε νιωσουν στο ελαχιστο οι αντιπαλοι αμυντικοι.
ΚΛΑΟΥΣ: Εμεινε μακριά από τις φάσεις. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Προσπάθησε ωστόσο να βοηθήσει την ομάδα του, αφού αρκετές ήταν οι φορές που κινήθηκε μακριά από το πεδίο δράσης του."
Κριτικη του Πολντο... Μετα μην αναρωτιεσαι Κλαους γιατι δεν το πας καλα.
Κριτικη του Πολντο... Μετα μην αναρωτιεσαι Κλαους γιατι δεν το πας καλα.
- desperando
- Επικοινωνία:
- thanos-xanthi
ο χειροτερος της εντεκαδας
φερε σεντερ φορ χτες, μπας και ξελαμπικαρει λιγακι
εξαφανισμενος ολο το ματς και με ενα τραγικο τελειωμα
φερε σεντερ φορ χτες, μπας και ξελαμπικαρει λιγακι
εξαφανισμενος ολο το ματς και με ενα τραγικο τελειωμα
Στον επαναληπτικό θα παίξει ο Θύμιος και θα παστελώσει πλεμάτι κιόλας...τσιριγώτης έγραψε:Απορώ γιατί βασικός και αναντικαταστατος

Εγω θα θελα η κριτική τωρα να γινεται κ στα καλα του παιχνίδια γιατι π ίδιος ειναι νε τις ίδιες αδυναμίες παντα
Κάνει μπαμ ότι τον έχει επηρεάσει το ματς με Αγιαξ,αυτό σημαίνει ότι νιώθει.
Ελπίζω σύντομα να θυμισεις τον παλιό Κλάους.
Έχω την αίσθηση Στέφανε ότι θα είναι η τελευταία σου ευκαιρία φετος να επανελθεις στα παλιά σου στανταρ.
Ο χρόνος σου στον ΠΑΟΚ δείχνει να τελειώνει,εγώ δεν σε ξεγραφω πρέπει ομως να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου.
Ελπίζω σύντομα να θυμισεις τον παλιό Κλάους.
Έχω την αίσθηση Στέφανε ότι θα είναι η τελευταία σου ευκαιρία φετος να επανελθεις στα παλιά σου στανταρ.
Ο χρόνος σου στον ΠΑΟΚ δείχνει να τελειώνει,εγώ δεν σε ξεγραφω πρέπει ομως να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου.
- ΑποστόληςΑ