4.Marin Leovac
- Panos Fanfaras
Re: 4.Marin Leovac
Κακος σημερα αλλα ηταν εξαιρετικος εως τωρα. Ας μην ημαστε αδικοι.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικά στο πρώτο 25άλεπτο ήταν πολύ νευρικό το τανκ μας απόψε...Μετά καλυτέρεψε αρκετά αν και δεν απέφυγε κάποια ακόμη λάθη, που ευτυχώς δεν στοίχησαν όμως στην ομάδα...
Έχω προσέξει και στα ματς με τον Άγιαξ (με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα στο ακυρωμένο τους γκολ μέσα στο Άμστερνταμ) ότι "ξεχνιέται" κάποιες φορές "να βγει" και χαλάει την ευθεία της άμυνας δημιουργώντας βάθος!!!!
Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο κάποιες φορές, οπότε πρέπει να το δουλέψει διορθώνοντας το γρήγορα!!!!
Στον επιθετικό τομέα είναι όμως super και με τα overlap του και στις συνεργασίες του με τον Γκάρυ και στις πολύ επικίνδυνες σέντρες του!!!!
Έχω προσέξει και στα ματς με τον Άγιαξ (με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα στο ακυρωμένο τους γκολ μέσα στο Άμστερνταμ) ότι "ξεχνιέται" κάποιες φορές "να βγει" και χαλάει την ευθεία της άμυνας δημιουργώντας βάθος!!!!
Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο κάποιες φορές, οπότε πρέπει να το δουλέψει διορθώνοντας το γρήγορα!!!!
Στον επιθετικό τομέα είναι όμως super και με τα overlap του και στις συνεργασίες του με τον Γκάρυ και στις πολύ επικίνδυνες σέντρες του!!!!
Αρχίσατε τα δεν ήταν καλός και τρίχες...
Όσες φάσεις βγάλαμε, αυτός έκανε την σέντρα. Πάνω κάτω ήταν συνέχεια, νομίζω από τη μεριά του, δεν έκαναν τίποτα. Δεν παίζαμε με τα νέα πλαγιά αλλά με την Φιορεντίνα.
SM-G935F
Όσες φάσεις βγάλαμε, αυτός έκανε την σέντρα. Πάνω κάτω ήταν συνέχεια, νομίζω από τη μεριά του, δεν έκαναν τίποτα. Δεν παίζαμε με τα νέα πλαγιά αλλά με την Φιορεντίνα.
SM-G935F
Νταξει γενικα δεν ηταν σε καλη μερα γιατι δεν του βγηκαν καποιες πασες και καποια κοντρολ.
Αυτο που λεει ο Πιλ. Ο τροπος παιχνιδιου της Φιορεντινα μηδενιζε σχεδον την επιθετικη προσφορα των μπακ μας. Απλα ο Λεοβατς εκανε και καποια λαθακια. Αν ειναι ετσι οι κακες του βραδιες καλα ειμαστε θα πω εγω.
Αυτο που λεει ο Πιλ. Ο τροπος παιχνιδιου της Φιορεντινα μηδενιζε σχεδον την επιθετικη προσφορα των μπακ μας. Απλα ο Λεοβατς εκανε και καποια λαθακια. Αν ειναι ετσι οι κακες του βραδιες καλα ειμαστε θα πω εγω.
Δεν ήταν καλός για τα στάνταρ του. Το να μην ήταν ο χειρότερος στο γήπεδο, η το να βοήθησε, δε σημαίνει δε μπορούσε ΠΟΛΎ καλύτερα, χωρίς νεύρα, καλύτερες πάσες κτλ 
- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά πιστεύω ήταν ο χειρότερος
Σε παιχνίδια που απαιτείται πιο πολύ συνδικαλιστικό παιχνίδι και δεν φτάνει μόνο το δίνω την πάσα στον Γκάρι και κάνω οβερλαπ φαίνονται οι αδυναμίες του και τα κενά του.
Σε παιχνίδια που απαιτείται πιο πολύ συνδικαλιστικό παιχνίδι και δεν φτάνει μόνο το δίνω την πάσα στον Γκάρι και κάνω οβερλαπ φαίνονται οι αδυναμίες του και τα κενά του.
Συμφωνώ ντεσπε. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι μεγάλος συνδικαλιστής....
Επι ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα.

Επι ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Απ την 4αδα στην άμυνα(που θα είναι η βασική απ ότι φαίνεται) είναι ο χειρότερος αμυντικά.
Το θέμα είναι ότι στις κρίσεις για τον αγωνιστική του αξία πάντα θα μπαίνει κι ο παράγοντας ''χρήματα που δαπανήθηκαν'' που είναι -κακά τα ψέμματα- πολλά, γι αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα.
Λίνο δεν είναι ούτε για πλάκα, μάλλον θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε παίχτη σαν τον Λίνο από εκείνη την πλευρά.
Το θέμα είναι ότι στις κρίσεις για τον αγωνιστική του αξία πάντα θα μπαίνει κι ο παράγοντας ''χρήματα που δαπανήθηκαν'' που είναι -κακά τα ψέμματα- πολλά, γι αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα.
Λίνο δεν είναι ούτε για πλάκα, μάλλον θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε παίχτη σαν τον Λίνο από εκείνη την πλευρά.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πολυ κακο παιχνιδι, παμε παρακατω. Το καλυτερο αριστερο μπακ στο πρωταθλημα ειναι και με τον Γκαρι βρισκονται με κλειστα ματια. Θα υπαρχουν και τετοιες μερες που δεν θα του βγαινει τιποτα αλλα θα υπαρχουν και μερες που θα μας δινει ματς οπως τα δινε ο μπαρμπαΛινο.
Κλαίω!theo86 έγραψε:Συμφωνώ ντεσπε. Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι μεγάλος συνδικαλιστής....
Επι ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα.![]()
Αυτοpilotos έγραψε:Αρχίσατε τα δεν ήταν καλός και τρίχες...
SM-G935F
δεν νομίζω ότι ήταν κακός, απλά δεν ξεχώρισε όπως οι Βαρέλλα,Γλύκος, Κάνιας και Γκάρυ...
Επειδη βλεπω αυτος εμεινε στην απεξω,αληθεια ποσες φασεις κατεστρεψε σημερα? Δυστυχως μετα το περσινο καλο δευτερο μισο του πρωταθληματος φετος δεν εχει ξεκινησει ιδιαιτερα καλα.