21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Το καλυτερο ποδι αυτη τη στιγμη στην ομαδα και το καλυτερο κρατημα μπαλας.Θα δουμε ωραια πραγματα φετος απο αυτον και θα μας ξελασπωσει αρκετες φορες απεναντι σε ομαδες τις λιγδας που θα χρειαζονται ποιοτικες ενεργειες για να βαλεις γκολ
Επισης η χρησιμοποιηση του ως αλλαγη σημερα βοηθησε ωστε να φανει μια ταχυτητα πανω αποσο ειναι σαν παικτης λογω της κουρασης των αντιπαλων και ηταν κλειδι στην διευρυνση του σκορ.
Οταν παιζει ετσι με Ντιναμο Τιφλιδας,ξερουμε οτι σιγουρα κανει τουλαχιστον για το 80% των φετινων ματς
Απο σημερα τον θεωρω ενσωματομενο στο ροστερ λοιπον
Επισης η χρησιμοποιηση του ως αλλαγη σημερα βοηθησε ωστε να φανει μια ταχυτητα πανω αποσο ειναι σαν παικτης λογω της κουρασης των αντιπαλων και ηταν κλειδι στην διευρυνση του σκορ.
Οταν παιζει ετσι με Ντιναμο Τιφλιδας,ξερουμε οτι σιγουρα κανει τουλαχιστον για το 80% των φετινων ματς
Απο σημερα τον θεωρω ενσωματομενο στο ροστερ λοιπον
- pisakaipoupoula
- Panos Fanfaras
Πολυ ωραιος. Θα δωσει πολλες λυσεις με τις πασες του, ειδικα απεναντι στις κλειστες αμυνες της σουπερ λιγκ.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα ξερεις τόπι ... Ειδικα σε σχέση με γκαρι που ναι τρελός
Αυτο ειναι επιτελικός ... Τελικές πασες νε σωστο φάλτσο κλπ
Αυτο ειναι επιτελικός ... Τελικές πασες νε σωστο φάλτσο κλπ
- john4serres
Αυτοτρολαρεται το νούμερο, τον αγάπησα μόνο από αυτό
Χαχαχαχαχα
"Σήμερα, έπαιξα καλά και μπόρεσα να δείξω και εγώ ότι… ξέρω λίγο ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, έτσι ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας."
SM-G935F
Χαχαχαχαχα
"Σήμερα, έπαιξα καλά και μπόρεσα να δείξω και εγώ ότι… ξέρω λίγο ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, έτσι ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας."
SM-G935F
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Dimg4
48μέτρα κούρσα με τα χέρια ακίνητα. 
Αλλά αυτοί που ξέρουν είδαν ότι.. Δεν μπορεί να τρέξει
SM-G935F
Αλλά αυτοί που ξέρουν είδαν ότι.. Δεν μπορεί να τρέξει
SM-G935F
Θα μας κακομαθει κ θα πεφτει κραξιμο οταν δε θα βγαζει καθετες
Με χαροποιησε αφανταστα σημερα ο αφανας, εβγαλε πραγματα που ανησυχουσα για το κατα ποσο τα ειχε (αθλητικοτητα-αγωνιστικοτητα)..
Επομενο milestone ειναι να τα κανει με (σχετικη) διαρκεια στο παιχνιδι και να ξεκλειδωνει ταμπουρια..
Μακαρι να μαθει κ ο Πελκας τπτ διπλα του!
Με χαροποιησε αφανταστα σημερα ο αφανας, εβγαλε πραγματα που ανησυχουσα για το κατα ποσο τα ειχε (αθλητικοτητα-αγωνιστικοτητα)..
Επομενο milestone ειναι να τα κανει με (σχετικη) διαρκεια στο παιχνιδι και να ξεκλειδωνει ταμπουρια..
Μακαρι να μαθει κ ο Πελκας τπτ διπλα του!