Dinamo Tbilisi - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Dinamo Tbilisi - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Σοβαρή γενικά εικόνα, μηδέν στην άμυνα, 3-4 ευκαιρίες από αυτές που δεν πρέπει να χάνονται είτε είναι 0-0, είτε είναι 15-0, γενικά σε μέτρια μέρα πολλοί παίχτες, αλλά η διαφορά κλάσης είναι ολοφάνερη. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε πολλές τελικές, έστω και από σουτ εκτός περιοχής, ακόμα και στο 20λεπτο που υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο ημίχρονο μας έκατσε κουτί με το γκολ από το στημένο, ενώ η σωστή πάσα και η ψυχραιμία του Κάνιας στο 2ο έκανε την διαφορά. ΜΒΠ ο Μάτος, καθώς και το γκολ έβαλε και σε 2-3 περιπτώσεις με δυναμικές άμυνες τους έκοψε τον τσαμπουκά.
- john4serres
RoMaN έγραψε:John4serres, πιστεύω ότι για Matos υπερβάλλεις, γιατί και για Rat κάτι τέτοια λέγαμε...
roman
βλεπω πολλα θετικα στον Μάτος, αντιθετα ο Ρατς πισω εμπαζε.
ταχυτητα, τριπλα, σεντρα
καλος στα αμυντικα καθηκοντα, κλεινει πολυ καλα ως 3ο στοπερ, δεν ξεχνιεται μπροστα
εχει δεσει φοβερα με την ομαδα.
- Δημητρης17
Odi έγραψε:MVP Μάτος.
Μπίσεσβαρ όπως αναμενόταν κλείνει στόματα κακοπροαίρετων.
Κάνιας δένει το κένρο.
0-3 σβηστά.
Δεν υπαρχουν κακοπροαιρετοι ρε παιδια!! Μονο καργα αγχωμενοι!!!

Θελουμε σεντερ φορ μαγκες... ολα καλα αλλα μπροστα ειναι κριμα να ειμαστε ετσι λογω κλαους
Δημητρης17 έγραψε:Odi έγραψε:MVP Μάτος.
Μπίσεσβαρ όπως αναμενόταν κλείνει στόματα κακοπροαίρετων.
Κάνιας δένει το κένρο.
0-3 σβηστά.
Δεν υπαρχουν κακοπροαιρετοι ρε παιδια!! Μονο καργα αγχωμενοι!!!Κι εγω υποστηριζω απ την αρχη οτι ο Μπισεσβαρ θα ειναι απ τους πιο παιχταραδες που εχουν περασει απ τον ΠΑΟΚ. Μην πω και ο πιο παιχταρας... Προβλεπω, με Μπισεσβαρ - Βαρελα να ξεχναμε Βιερινια - Κοντρερας!!!
Τον Βιερινια δυσκολα.... μακ λουκας στοχ ανετα
- navigator11
Ο Μάτος για την ώρα με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ από όλους. Πιστεύω πως το ίδιο θα πάθω σύντομα και με τον Κάνιας. Πολύ ευχαριστημένος δε γίνεται να μην είμαι κι από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής κι από τον Κρέσπο. Μια χαρά δείχνει να έχει θέση στο ρόστερ. Ο Μπίσεσβαρ κατέχει το τόπι, αυτό φαίνεται. Ανεβάζει κι αυτός στροφές. Ποιότητα, που δεδομένα δεν υπήρχε στην ομάδα. Γενικότερα, δημιουργείται ωραιότατη ομάδα, με πολλές λύσεις. Πώς να μην αισιοδοξεί κανείς;
Βλέποντας στο τέλος τους πανηγυρισμούς, είδα το σώμα του Κλάους, αφού έδωσε τη φανέλα στην κερκίδα. Δεν έχει να κάνει ούτε με τα λεφτά που παίρνει αυτός (κι εγώ δε θα πάρω ούτε σε 144 ζωές), ούτε με ο,τιδήποτε άλλο. Ξεχειλίζει η κανγκουριά ρε μάγκα μου. Τεντώνει το νευρικό μου σύστημα, όταν βλέπω τέτοιες ... ομορφιές. Δικαίωμά του, αναντίρρητα. Απλά, λέω.
Βλέποντας στο τέλος τους πανηγυρισμούς, είδα το σώμα του Κλάους, αφού έδωσε τη φανέλα στην κερκίδα. Δεν έχει να κάνει ούτε με τα λεφτά που παίρνει αυτός (κι εγώ δε θα πάρω ούτε σε 144 ζωές), ούτε με ο,τιδήποτε άλλο. Ξεχειλίζει η κανγκουριά ρε μάγκα μου. Τεντώνει το νευρικό μου σύστημα, όταν βλέπω τέτοιες ... ομορφιές. Δικαίωμά του, αναντίρρητα. Απλά, λέω.
-
Dimg4 έγραψε:Θελουμε σεντερ φορ μαγκες... ολα καλα αλλα μπροστα ειναι κριμα να ειμαστε ετσι λογω κλαους
Αυτό
- Lacedaemonian
Μπραβο στην ομαδα για την επαγγελματική νικη.Εχουμε ποιότητα,εχουμε ποσότητα (λογικά θα γινει και μια μεταγραφή ακόμα)αν εχουμε και 50/50 διαιτησία φέτος πάμε για πρωταθλημα.
Μπράβο στην ομάδα για το σκορ πρόκρισης. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, παρά μόνο όταν εσύ το κάνεις. Παίξαμε σοβαρά και διαβασμένα. MVP ο Ίβιτς και ο Μάτος. Μου άρεσε πολύ ο Περέιρα όσο μπήκε. Βασικά έπαθα πλάκα. Είναι πραγματική χρυσή αλλαγή. Μέτριοι μου φάνηκαν οι Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κλάους. Ο Τζαλμά φάνηκε κουρασμένος. Είναι παικταράς, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε να έχει τη διάρκεια του Μακ σε φυσική κατάσταση. Ο Γκάρυ ήταν παντού, τρέχοντας πάνω κάτω, αλλά ξεχνούσε τη μπάλα. Βλέπω πολύ πιθανό να δούμε αρκετά Μπίσεσβαρ στα εξτρέμ, γιατί όσο τον είδα του πάει ο ρόλος. Κιλά να χάσει και να επανέλθει στα παλιά του στάνταρ. 28 ετών είναι, δεν είναι 33.
Μάτος σβηστά
χάι λάιτ οι δυό ¨χοντροί ¨
συνεχίζουμε ,κατι καλό ετοιμάζεται
με λιγο θεωρία
νομίζω οτι πάμε και για παίκτη στη θέση του Γκάρυ
χάι λάιτ οι δυό ¨χοντροί ¨
συνεχίζουμε ,κατι καλό ετοιμάζεται

με λιγο θεωρία

κατι που δεν γραφτηκε ακομα
εχετε καταλαβει οτι βαλαμε 2 γκολ απο ΣΤΗΜΕΝΑ θυμαστε ποτε ηταν η τελευταια φορα που βαλαμε 2 γκολ απο στημενα, απο τον σαντος, απο τοτε 2 γκολ απο στημενα βαζουμε ολη την χρονια
εχετε καταλαβει οτι βαλαμε 2 γκολ απο ΣΤΗΜΕΝΑ θυμαστε ποτε ηταν η τελευταια φορα που βαλαμε 2 γκολ απο στημενα, απο τον σαντος, απο τοτε 2 γκολ απο στημενα βαζουμε ολη την χρονια
ψηφισα Τζαβελα γιατι δεν περασε πραγματικα τιποτα σημερα.
Καταπληκτικοι Λεο Ματος και Μπισεσβαρ
Καταπληκτικοι Λεο Ματος και Μπισεσβαρ
paoktzis έγραψε:κατι που δεν γραφτηκε ακομα
Σωστός!!! Όταν έχεις προποητή αυτό αυμβαίνει. Οι γνωστοί μην πω ονόματα που έχω άχτι, μόνο δικαιολογίες ξέρουν να λένε. Το ίδιο και για τα αμυντικά στημένα. Μπράβο στον Βλάνταν που είναι πραγματικός προπονητής και όχι χομπίστας σαν τον προκάτοχο.
Πανέμορφο το 3ο γκολ αλλά ο μπαγάσας ο Φανούρης με κατατρόμαξε. Φοβήθηκα ότι θα κουτουλούσε το δοκάρι με την φόρα που είχε.
Χαλαρό τρίμπαλο με δοκιμές στην ενδεκάδα. Ντεφορμέ κατά την γνώμη μου ο Γκάρι, μέτριο το (αρχικό) κέντρο μας αλλά δεν θα αργήσουν να "δέσουν".
ΜΠΡΑΒΟ σε παίκτες, προπονητή και στα αλάνια που ταξίδεψαν.
Χαλαρό τρίμπαλο με δοκιμές στην ενδεκάδα. Ντεφορμέ κατά την γνώμη μου ο Γκάρι, μέτριο το (αρχικό) κέντρο μας αλλά δεν θα αργήσουν να "δέσουν".
ΜΠΡΑΒΟ σε παίκτες, προπονητή και στα αλάνια που ταξίδεψαν.