Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Τζαβέλλα...
Για τον Τζιώλη, όπως ακριβώς έχω γράψει εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες, πιστεύω ότι με βάση την δική του αλλά και την κοινή λογική, αν όντως δεν υπολογίζεται τουλάχιστον στο βασικό δίδυμο των εξαριών μας, θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος για να βρει ένα 2ετές ή ίσως (πολύ δύσκολα) τριετές καλούτσικο συμβόλαιο κατά πάσα πιθανότητα στην Τουρκία απ όπου είχε περάσει σαν δανεικός για 6 μήνες, αφήνοντας μάλιστα καλές εντυπώσεις...
Το να μείνει έναν ακόμα χρόνο στον Π.Α.Ο.Κ. σχεδόν ανενεργός, μόνο καλό για την συνέχεια και το τελείωμα της καριέρας του δεν θα του κάνει, μιας και του χρόνου τέτοιον καιρό θα είναι 32,5 και με ένα πολύ βαρύ κορμί δίχως αγωνιστικό ρυθμό για έναν ολόκληρο χρόνο πολύ δύσκολα να βρει πια ένα αξιόλογο συμβόλαιο...
Για τον Φακούντο έγραψα την άποψη μου νομίζω χθες ή προχθές και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι...
Ίδωμεν...Αναμονή και υπομονή για όλους και όλα...
Υ.Γ. Πιθανή σημερινή νίκη της ομάδας θα είναι σκέτο βάλσαμο για την ομαλή συνέχεια και η οριστική μας πρόκριση την άλλη εβδομάδα θα δρομολογήσει πολλές εξελίξεις, δίνοντας ταυτόχρονα μια πολύ βαθιά ανάσα σε Βλάντο και Μίχελ για να προχωρήσουν παρακάτω την ομάδα και στον τομέα του ρόστερ με μοναδικό γνώμονα το δικό τους πλάνο μόνο και δίχως προσωπικές παρεμβάσεις του Ιβάν!!!!