Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
να σαι καλα ρε πορκι
τωρα ηρεμησα αφου μπορεις να κανεις αναρτηση λινκ το παοκμανια αποκτα αλλη φινετσα
πορκι γραψε μας οποτε ερθει η υπερπαιχτουρα μεχρι τοτε δε θα ξανα γραψει κανεις στο παρον τοπικ
τωρα ηρεμησα αφου μπορεις να κανεις αναρτηση λινκ το παοκμανια αποκτα αλλη φινετσα
πορκι γραψε μας οποτε ερθει η υπερπαιχτουρα μεχρι τοτε δε θα ξανα γραψει κανεις στο παρον τοπικ
- Chuck Norris
Θα ήθελα πολύ να δώ κάπου μαζεμένες τις "πληροφορίες" που έχει δώσει ο ΠΟΡΚΥ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης προτείνω να αποκτήσει μια στήλη στην κεντρική σελίδα οπού μπορεί να μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις του!
απλά διαβάζεις ,sn0ufel4 έγραψε:Ω θεοι τι διαβαζω
τί έγραψε ο θεός
- PAOK_Antarctica
Ο ΠΟΡΚΥ μιλά για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.
Μου προσφέρει εσωτερική γαλήνη αυτό το γεγονός.
ποιά στήληChuck Norris έγραψε:Θα ήθελα πολύ να δώ κάπου μαζεμένες τις "πληροφορίες" που έχει δώσει ο ΠΟΡΚΥ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης προτείνω να αποκτήσει μια στήλη στην κεντρική σελίδα οπού μπορεί να μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις του!
εγώ τα θέλω σκαλισμένα σε πέτρα, με αστραπές κ βροντές,
όπως έκανε παλιά
Εγώ θα ήθελα 3 πιτόγυρα για γαλήνηPAOK_Antarctica έγραψε:Ο ΠΟΡΚΥ μιλά για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.
ρε μοντς δικιο εχει ο τσακ πως ειναι ο αλεφας κτλ σε ολα τα σαιτ καντε τη στηλη του πορκυChuck Norris έγραψε:Θα ήθελα πολύ να δώ κάπου μαζεμένες τις "πληροφορίες" που έχει δώσει ο ΠΟΡΚΥ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης προτείνω να αποκτήσει μια στήλη στην κεντρική σελίδα οπού μπορεί να μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις του!
ξερετε ποσα κλικ θα παιρνει το σαιτ απ αυτο
καθε μερα παπα μεχρι και οι αρδ θα αντιγραφουν πορκι
καλα οποιο τσακαλακι βγαλει τα στατιστικα πορκυ ολα αυτα τα χρονια θα παρει μονιμο ανμπαν οτι και να γραφει εδω μεσα

che4 έγραψε:καλα οποιο τσακαλακι βγαλει τα στατιστικα πορκυ ολα αυτα τα χρονια θα παρει μονιμο ανμπαν οτι και να γραφει εδω μεσα![]()
![]()
![]()
0.000000000000000000000001 %
- john4serres
Εύκολο. Μην με βάζεις ιδέεςche4 έγραψε:καλα οποιο τσακαλακι βγαλει τα στατιστικα πορκυ ολα αυτα τα χρονια θα παρει μονιμο ανμπαν οτι και να γραφει εδω μεσα![]()
![]()
![]()
theo G4 έγραψε:che4 έγραψε:καλα οποιο τσακαλακι βγαλει τα στατιστικα πορκυ ολα αυτα τα χρονια θα παρει μονιμο ανμπαν οτι και να γραφει εδω μεσα![]()
![]()
![]()
0.000000000000000000000001 %
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό το 1 στο τέλος τι το ήθελες ρε theo;
ΠΟΡΚΥ θραύση κανείς ρε κουφάλα.
ελα ρε μπανε εδω ολοι κρααταμε καραουλι να δουμε αναρτηση πορκυ για να μπουκαρουμε
Έχει τρομερό στυλ συμφωνούμε απόλυτα.che4 έγραψε:ελα ρε μπανε εδω ολοι κρααταμε καραουλι να δουμε αναρτηση πορκυ για να μπουκαρουμε
che4 έγραψε:ρε μοντς δικιο εχει ο τσακ πως ειναι ο αλεφας κτλ σε ολα τα σαιτ καντε τη στηλη του πορκυChuck Norris έγραψε:Θα ήθελα πολύ να δώ κάπου μαζεμένες τις "πληροφορίες" που έχει δώσει ο ΠΟΡΚΥ όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης προτείνω να αποκτήσει μια στήλη στην κεντρική σελίδα οπού μπορεί να μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις του!
ξερετε ποσα κλικ θα παιρνει το σαιτ απ αυτο
καθε μερα παπα μεχρι και οι αρδ θα αντιγραφουν πορκι
Τσε κανεις τεραστιο λαθος.Ο ΠΟΡΚΥ ουδεποτε πουλησε παπα στον λαο του ΠΑΟΚ.
Τι φταιει αυτος αν η ΠΑΕ δεν κραταει τον λογο της και μας εκθετει;