Συμφωνω. Η καλυτερη περιπτωση απο τις φαινομενικα προσιτες. Δηλ καλυτερη απο Γκαστον Ροντριγκεζ, Τιαμ, τον 34χρονο Σλοβακο που ελεγαν πριν λιγες ημερες και εναν Βραζιλιανο σε μικρομεσαια Πορτογαλικη ομαδα, που δεν θυμαμαι τ ονομα του. Αναμεσα σ αυτους κι εγω πιστευω οτι ο Μπαμπακαρ ειναο ο -με διαφορα- καλυτερος. Παντως ειμαστε φτιαγμενοι για κατι που να κανει μεγαλυτερη εντυπωση, κι απ αυτους που μολις ανεφερα μονο ουσια μπορεις να παρεις, και ισως μονο απ τον Μπαμπακαρ... Για τα ματακια μας φαρμακο ομως... Δεν!!!Ettien έγραψε:Ο Ροντρίγκεζ φαίνεται ότι έχει σχετική ταχύτητα (όχι επειδή είναι γρηγορος αλλά επειδη έχει μεγαλο δρασκελισμό) καλό κράτημα μπάλας και επισης φαίνεται αρκετά δυνατός .
Απ' όλες πάντως τις περιπτωσεις που ακουστηκαν για την θέση του φορ καλύτερη περίπτωση (αλλά και σαφως δύσκολη) είναι εκείνος ο Μπαμπακάρ της Φιορεντινα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Δημητρης17
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
painkiller4 έγραψε:Τι έγραψες ρε παλαβε νούμερο τηλ?MANIAKOS έγραψε:Καλα μπορει να ναι κ παπαρδια
Το μεσα κ το 1440 λεπτά δεν έβαλαν κατι
Το ΠΑΟΚ 24 ωρες το κανα σε λεπτά απλα
Δεν πιστευω μετεγγραφη αυτήν τη βδομαδα
Επισης αν ο τζιολης δεν ειναι τραυματίας ιςως φεύγει
Δημητρό, πέρυσι που φτιαχτήκαμε για τα καλά με τον Μπερμπάτοφ και φουσκώναμε όλοι σαν τους κούρκους καμαρώνοντας "έχω Μπερμπάτοφ ρε και θα κάνω πλάκα στην Λίγδα" είδαμε πόσο ανάποδα πήγαν τα πράγματα, δίχως φυσικά να φταίει μονάχα αυτή η εντελώς εκτός σχεδιασμού επιλογή που έγινε, αλλά μάλλον αρκετά...Δημητρης17 έγραψε:Συμφωνω. Η καλυτερη περιπτωση απο τις φαινομενικα προσιτες. Δηλ καλυτερη απο Γκαστον Ροντριγκεζ, Τιαμ, τον 34χρονο Σλοβακο...Παντως ειμαστε φτιαγμενοι για κατι που να κανει μεγαλυτερη εντυπωση, κι απ αυτους που μολις ανεφερα μονο ουσια μπορεις να παρεις, και ισως μονο απ τον Μπαμπακαρ... Για τα ματακια μας φαρμακο ομως... Δεν!!!Ettien έγραψε:Ο Ροντρίγκεζ φαίνεται ότι έχει σχετική ταχύτητα (όχι επειδή είναι γρηγορος αλλά επειδη έχει μεγαλο δρασκελισμό) καλό κράτημα μπάλας και επισης φαίνεται αρκετά δυνατός .
Απ' όλες πάντως τις περιπτωσεις που ακουστηκαν για την θέση του φορ καλύτερη περίπτωση (αλλά και σαφως δύσκολη) είναι εκείνος ο Μπαμπακάρ της Φιορεντινα.
Φέτος λοιπόν, με την μεταγραφή που θα κάνουμε, προτιμώ να γελάνε τα μουστάκια του Ίβιτς κι ας μην τον έχω ξαναακούσει του λόγου μου τον παίχτη που θα έρθει, παρά να πάω να κοκκορεύομαι πάλι στο καφενείο για τον κάθε π.χ. Αντεμπαγιόρ και να τερματίσω ξανά 4ος με 30+ βαθμούς πίσω απ τον 1ο...
Βλέπεις "όποιος καεί στον χυλό φυσάει και την γιαούρτη" πρώτα...Δεν ζητάει...φάρμακο για τα μάτια!!!!
- Δημητρης17
Γκοραν, δεν εχεις αδικο, αλλα εγω δεν ηθελα τον Μπερμπατοφ περυσι και φρικαρησα απο την εγωιστικη κινηση του Σαββιδη. Δεν τον ηθελα και δεν χρεωνω μονο τον παιχτη ως υπευθυνο για το..."ναυαγιο του"!!! Δεν το παιζω μετα Χριστον προφητης, μπεσα σου μιλαω.
Απ την αλλη ρε φιλε, γιατι να μην παρουμε τον Οσβαλντο ας πουμε;;; Η τον Μπου σαν πιο φτηνη λυση;;; Δεν χρειαζεται να κινηθουμε απαραιτητα στην κατηγορια "αφανεια"!!! Μπισεσβαρ , Ματος για παραδειγμα, δεν ηταν αγνωστοι... Πιστευω οτι αρκετοι απο το φορουμ τους ηξεραν και τους δυο!!!
Τι θα γινει ρε Γκοραν, θα βαλεις τα κονε σου να μου ερθει το ι-μειλ σου, ή να σου ερθει το δικο μου;;;
Απ την αλλη ρε φιλε, γιατι να μην παρουμε τον Οσβαλντο ας πουμε;;; Η τον Μπου σαν πιο φτηνη λυση;;; Δεν χρειαζεται να κινηθουμε απαραιτητα στην κατηγορια "αφανεια"!!! Μπισεσβαρ , Ματος για παραδειγμα, δεν ηταν αγνωστοι... Πιστευω οτι αρκετοι απο το φορουμ τους ηξεραν και τους δυο!!!
Τι θα γινει ρε Γκοραν, θα βαλεις τα κονε σου να μου ερθει το ι-μειλ σου, ή να σου ερθει το δικο μου;;;
Για τον Οσβάλντο ειδικά, αν δεν το άκουσες, ο ίδιος ο γιος του Σαββίδη ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι "αυτός είναι έτοιμος για το Μαρκίζ", οπότε ξέχασε το φίλε Δημητρό...Για τον Μπου πάλι δεν νομίζω να σκάσουμε τόσα "ριάλια" που ζητάνε οι Λατίνοι...
Τα ονόματα όμως δεν παίζουν ρόλο στο σκεπτικό μου, τα θεωρώ "out of the point"...
Ο Ίβιτς γουστάρει παίχτες πάνω απ όλα καθαρά επαγγελματίες και καλούς χαρακτήρες για να μην γίνονται μπουρδέλο τα αποδυτήρια και πίστεψε με ξέρει πολύ καλά και τα "εσώψυχα" του Π.Α.Ο.Κ. και τι ακριβώς κάνει!!!!
Η τελευταία μας μεταγραφή ίσως αργήσει λιγάκι, αλλά μιας και θα είναι μάλλον αυτή που θα κλειδώσει το φετινό ρόστερ θα είναι σίγουρα ποιοτική απ όσο υπολογίζω, δίχως απαραίτητα να είναι το μεγάλο όνομα...
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το ρόστερ μας είναι πολύ "βαρύ" ακόμα και χρειάζεται αρκετό "ξαλάφρωμα"...
Όσο για το τλευταίο που μου ζητάς...
Εάν μπορέσει σας παρακαλώ ένας απ τους moderators να με εξυπηρετήσει στέλνοντας το e-mail μου στον @Δημήτρης17 θα του είμαι ευγνώμων!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
...δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο αδερφέ μου...
Τα ονόματα όμως δεν παίζουν ρόλο στο σκεπτικό μου, τα θεωρώ "out of the point"...
Ο Ίβιτς γουστάρει παίχτες πάνω απ όλα καθαρά επαγγελματίες και καλούς χαρακτήρες για να μην γίνονται μπουρδέλο τα αποδυτήρια και πίστεψε με ξέρει πολύ καλά και τα "εσώψυχα" του Π.Α.Ο.Κ. και τι ακριβώς κάνει!!!!
Η τελευταία μας μεταγραφή ίσως αργήσει λιγάκι, αλλά μιας και θα είναι μάλλον αυτή που θα κλειδώσει το φετινό ρόστερ θα είναι σίγουρα ποιοτική απ όσο υπολογίζω, δίχως απαραίτητα να είναι το μεγάλο όνομα...
Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το ρόστερ μας είναι πολύ "βαρύ" ακόμα και χρειάζεται αρκετό "ξαλάφρωμα"...
Όσο για το τλευταίο που μου ζητάς...
Εάν μπορέσει σας παρακαλώ ένας απ τους moderators να με εξυπηρετήσει στέλνοντας το e-mail μου στον @Δημήτρης17 θα του είμαι ευγνώμων!!!!
...δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο αδερφέ μου...
Βασικοί παίκτες της περσινής σαιζόν μένουν εκτός αποστολής φέτος (όχι απλά εκτός 11άδας). Δείχνει πόσο βάθος έχουμε και δίνει ένα μύνημα σε όλους ότι ουδείς μόνιμος. Τώρα το ότι συγκεκριμένοι μένουν μόνιμα εκτός, όπως και η δήλωση Βλάνταν ότι θα κάνουμε και άλλη μεταγραφή (εκτός του φορ) μόνον εάν φύγει κάποιος, με κάνει να πιστεύω ότι ίσως σκέφτονται και για άλλες κινήσεις. Το έγραψα ξανά αλλά ψιλοχλευάστηκε εδώ μέσα, αλλά ένα δημιουργικό χάφ που να έχει το γκολ αντί του Πέλκα θα ήταν το ιδανικό. Λογικά αυτό το σενάριο έχει λίγες πιθανότητες αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.
Εστάλη.goran 64 έγραψε:
Γαλατά, λέει, για Λούκας. Να δεις που θα πουληθεί τελευταία στιγμή και δεν θα έχουμε τί να τα κάνουμε τα χρήματα από το ποσοστό μας. 
Κατσε μην το δανείσουνε για δυο χρονια κ φάνε το ποςοςτο μας .....τους φοβαμαι αυτους
Φορ λογικα απο την αλλη βδομαδα αν παρουμε σκορ πρόκρισης
Φορ λογικα απο την αλλη βδομαδα αν παρουμε σκορ πρόκρισης
Ναι περίπου ..
Εμάς ειχε ενα εξάμηνο
Εχει αρκετα χρονια συμβολαιο αλλα τους φοβαμαι αυτους
Επειδή διαβασα για δανεισμό τουρκια κ το ποσο που θα παρουμε ειναι πράγματι μεγάλο
Ας περιμενουμε
Εμάς ειχε ενα εξάμηνο
Εχει αρκετα χρονια συμβολαιο αλλα τους φοβαμαι αυτους
Επειδή διαβασα για δανεισμό τουρκια κ το ποσο που θα παρουμε ειναι πράγματι μεγάλο
Ας περιμενουμε
Μωρέ ας πουληθεί να πέσει το χρήμα και ας είναι και στο τέλος της περιόδου. Θα μας μείνει κάβα για αργότερα.
Ήρεμα.Σβήστηκε.Δεν έγραψε αυτό ο άνθρωπος.Odi.Dimg4 έγραψε:Και καπου εδω καταλαβαινεις το γιατι δεν πρεπει.να δινεις σημασια σε ορισμενα μεληΔημητρης17 έγραψε:Γκοραν, δεν εχεις αδικο, αλλα εγω δεν ηθελα τον Μπερμπατοφ περυσι και φρικαρησα απο την εγωιστικη κινηση του Σαββιδη;
Odi, thank's a lot...Odi έγραψε:Εστάλη.goran 64 έγραψε:
Επεξεργάστηκε,σβήστηκε και το πρώτο Post που αναφερόταν σε εσένα goran.Odi.
Τελικά είναι πιθανό να έχουμε κάποιες καραμπόλες & ίσως και 1-2 διαφοροποιήσεις ακόμα στο τελικό ρόστερ έως 31/8, δίχως αυτήν του επιθετικού φυσικά...
Ίδωμεν...
Υ.Γ. Αν τελικά συμβεί αυτό, χαιρετίζω από τώρα την πρόβλεψη του MANIAKOY από καιρό που μιλούσε για τυχόν "εκπλήξεις"...
Σβήστηκαν όλες οι αντιπαραθέσεις και τα σχετικά Post.Ηρεμία παρακαλώ.