Διακοπούλες και για πάρτη μου απ το προψεσινό Σάββατο και για δύο εβδομάδες...
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Νικόλα, Π.Α.Ο.Κ.τσή Ποσειδώνα του Λιβυκού πελάου, ave...

Καλημέρα σε όλους. Μόλις επέστρεψα από μία εβδομάδα Λουτράκι όπου ήταν (και παραμένει) και η οικογένεια.
Υποδοχή θερμή, αλλά τις 4 τελευταίες μέρες είχαμε αέρα, κρύο και πολλές τσούχτρες στη θάλασσα. Τουλάχιστον είδα τα θηριάκια μου.
Και, εννοείται ότι σήμερα η θάλασσα είναι τέλεια. Με εξαίρεση 2 τσούχτρες που ψάρεψε η κόρη μου με την απόχη.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε τώρα διακοπές.
Υποδοχή θερμή, αλλά τις 4 τελευταίες μέρες είχαμε αέρα, κρύο και πολλές τσούχτρες στη θάλασσα. Τουλάχιστον είδα τα θηριάκια μου.
Και, εννοείται ότι σήμερα η θάλασσα είναι τέλεια. Με εξαίρεση 2 τσούχτρες που ψάρεψε η κόρη μου με την απόχη.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε τώρα διακοπές.
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...
Πολύ πρωινό μπανάκι με φραπεδάρα παγωμένη, σκέτη και αχτύπητη και τώρα πια η δεύτερη παρέα με ενημέρωση PAOKmania...Ατέλειωτη ευχαρίστηση...ΚΑΙ στις διακοπές...
Υ.Γ. @Mike, thank's...
Πολύ πρωινό μπανάκι με φραπεδάρα παγωμένη, σκέτη και αχτύπητη και τώρα πια η δεύτερη παρέα με ενημέρωση PAOKmania...Ατέλειωτη ευχαρίστηση...ΚΑΙ στις διακοπές...
Υ.Γ. @Mike, thank's...
- Kostas_Peraia4
Καλημερα παιδες.Φρεντια απο τα χερακια της γυναικας και σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για μπανακι
Καλημέρα. Αν εγώ βγω τέτοια ώρα για μπάνιο, θα έχω καρβουνιάσει λίγο πριν μπω στη θάλασσα. Καλή βουτιά.Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλημερα παιδες.Φρεντια απο τα χερακια της γυναικας και σιγα σιγα ετοιμαζομαστε για μπανακι
-
Μπαρκαρούτσος
Καλησπέρα παντού!
Τα δικά μου τα είπα στο ανάλογο topic για διακοπές, συνερχόμαστε 1-2 μέρες και μετά...διάβασμα...
Αύριο λογικά θα πάω για το διαρκείας του Μπάνε!
Τα δικά μου τα είπα στο ανάλογο topic για διακοπές, συνερχόμαστε 1-2 μέρες και μετά...διάβασμα...
Αύριο λογικά θα πάω για το διαρκείας του Μπάνε!
Καλή δύναμη σε όσα παιδιά ξεκινάνε διάβασμα...
Μέσα στο κατακαλόκαιρο μάλιστα είναι πολύ βαρύ φορτίο...Τρανή θέληση, υπομονή κι επιμονή μάγκες...
Πάρτε όλοι σας κουράγιο απ το ανάλογο παράδειγμα, αυτό το πλέον πρόσφατο του Σπύρου Γιαννιώτη...
Μέσα στο κατακαλόκαιρο μάλιστα είναι πολύ βαρύ φορτίο...Τρανή θέληση, υπομονή κι επιμονή μάγκες...
Πάρτε όλοι σας κουράγιο απ το ανάλογο παράδειγμα, αυτό το πλέον πρόσφατο του Σπύρου Γιαννιώτη...
Ελα ρε Dimg4,
δεν μπορουσες να περιμενεις να μπω κι εγω μεσα?
Παλι τα χασαμε τα καλα,σβηστηκαν.
Καμμια περιληψη δεν παιζει?
δεν μπορουσες να περιμενεις να μπω κι εγω μεσα?
Παλι τα χασαμε τα καλα,σβηστηκαν.
Καμμια περιληψη δεν παιζει?
- edgecrusher
Καλησπερα σ' ολους. Μετα απο 10ημερο διακοπων επιστροφη στην πολη
Αυριο αναλυτικο report για λημνο
Αυριο αναλυτικο report για λημνο