Συνήθισα τοσα χρόνια με τοσα δεξια
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Δεν παιρνουμε κανα δεξι μπακ λεω γω, αν φυγει κ ο σκονδρας θα αισθανομαι γυμνός απο κει
Ελα ρε ΣεραSera4 έγραψε:ενταξει εχει καταντησει λιγο αστειο αυτο με το να φτανουμε απο τον ροντριγκεζ στον νειμαρ και στον καθε νειμαρ...
δεν χρειαζεται να υποτιμουμε την οποια συζητηση καθε φορα...
Ειδα μολις την ειδηση στο sdna και ειπα να κανω ενα αστειακι
Ουτε καν εχω διαβασει τι λετε 3 μερες τωρα, δεν ειχα καλο ιντερνετ
- ilovegame27
Εγώ δεν αισθάνομαι άνετα κάτω από τα γκολποστ!
Ο Μπόικο ακόμα στην Μπεσίκτας είναι!
Για βάθος να έχουμε λέω
Ο Μπόικο ακόμα στην Μπεσίκτας είναι!
Για βάθος να έχουμε λέω
Εν τω μεταξύ διαβαστε σχολια των χανουμιων στο σδνα για την πιθανή φυγη μπαρμποσα..
(Οποιος κατάλαβε τι παιζει με το συμβολαιο του κ το που ανήκει, ας μας διαφωτισει
)
(Οποιος κατάλαβε τι παιζει με το συμβολαιο του κ το που ανήκει, ας μας διαφωτισει
δεν το λεω για σενα pgetsos αλλα στεναχωριεμαι οταν βλεπω για παραδειγμα τον φιλο τον ilovegame27 να γραφει για οποιον δεν τον κανει ο ροντριγκες υπαρχει ο νειμαρ με 100 μυρια...pgetsos έγραψε:Ελα ρε ΣεραSera4 έγραψε:ενταξει εχει καταντησει λιγο αστειο αυτο με το να φτανουμε απο τον ροντριγκεζ στον νειμαρ και στον καθε νειμαρ...
δεν χρειαζεται να υποτιμουμε την οποια συζητηση καθε φορα...
Ειδα μολις την ειδηση στο sdna και ειπα να κανω ενα αστειακι
Ουτε καν εχω διαβασει τι λετε 3 μερες τωρα, δεν ειχα καλο ιντερνετ
και επειδη γενικα εχω δει και πιο πριν να γραφονται τετοιες ακροτητες δεν μου αρεσουν, μου φαινονται πολυ υποτιμητικες για συζητηση...
να λεμε δηλαδη αν δε σε αρεσει ο κλαους υπαρχει και ο καραλιτς ή αν δεν σε κανει ο κατσε φερε κανα ζωγραφακη πισω...ε δεν ειναι ωραιο γενικα για συζητησεις γι αυτο και ζηταω να εκλειψουν...οχι οτι εχω προβλημα με καποιο απο τα παιδια αλλα τα θεωρω ακομψα αυτα τα σχολια για συζητηση...
Δεν τον ξέρω καθόλου τον Ροντρίγκεζ, από τα βιντεάκια φαίνεται ά βοηθός Υδραυλικού. Υδραυλικό δεν έχουμε βέβαια, είχαμε πέρσι έναν, αλλά δεν είχε βοηθό.
- ilovegame27
Sera4 δεν υποτιμώ καμιά συζήτηση και μάλλον αν διάβαζες τα σχόλια μου το τελευταίο καιρό δεν θα το επισήμανες!
Αλλά είναι λυπηρά και κυρίως η ανακύκλωση ονομάτων που σημαίνει ότι κολλάμε σε ονόματα και δεν υπάρχει άλλοι!
Και ο ΜΑΚ όταν ήρθε τον λέγανε χασογκολη και παίχτη για λίγα πράγματα!
ΥΓ.Ο ΠΑΟΚ του Europa League δεν μπορεί να προσελκύσει μεγάλα ονόματα που σημαίνει ότι πρέπει να βρεις παίχτες λαβράκια και υπάρχουν πολλΑ!Αν θυμάσαι φίλε μου ο Μπαρμπόσα ήταν να κλείσει σε μας πρόπερσι και τον βγάλαμε ανάπηρο!Είδαμε τι έκανε πέρσι με την κουλα!
Αυτά!!
Αλλά είναι λυπηρά και κυρίως η ανακύκλωση ονομάτων που σημαίνει ότι κολλάμε σε ονόματα και δεν υπάρχει άλλοι!
Και ο ΜΑΚ όταν ήρθε τον λέγανε χασογκολη και παίχτη για λίγα πράγματα!
ΥΓ.Ο ΠΑΟΚ του Europa League δεν μπορεί να προσελκύσει μεγάλα ονόματα που σημαίνει ότι πρέπει να βρεις παίχτες λαβράκια και υπάρχουν πολλΑ!Αν θυμάσαι φίλε μου ο Μπαρμπόσα ήταν να κλείσει σε μας πρόπερσι και τον βγάλαμε ανάπηρο!Είδαμε τι έκανε πέρσι με την κουλα!
Αυτά!!
- ilovegame27
axristeas έγραψε:http://paokvoice.com/67616/i-pae-gia-gkaston-rontrigkez
Τι θα έλεγε η ΠΑΕ?
Παντως φετος εχει διαψεύσει αρκετα κ οντως ήταν ετσι πλην βαρελα που γίνε για λογους τακτικής
Οποτε τελος λογικα με τον κύριο αυτον
Παμε στον αρι, εναν απο πόρτο κλπ
Οποτε τελος λογικα με τον κύριο αυτον
Παμε στον αρι, εναν απο πόρτο κλπ
- Kostas_Peraia4
Eχει κατεβει παντως το αρθρο απο το εν λογω site,με οτι αυτο μπορει να σημαινει
Καλα μπορει να ναι κ παπαρδια
Το μεσα κ το 1440 λεπτά δεν έβαλαν κατι
- painkiller4
Τι έγραψες ρε παλαβε νούμερο τηλ?MANIAKOS έγραψε:Καλα μπορει να ναι κ παπαρδια
Ρε συ , τι ειρωνεία !!!!goran 64 έγραψε:Όχι και το κόβει κατ ευθείαν αλλά αφού έτσι το βλέπεις ΟΚ...Κανένα απολύτως πρόβλημα αδερφέ...logios έγραψε:Στην πρώτη φάση που φτιάχνει από τα αριστερά , με την Πενιαρόλ , "χτυπιέται" που το χάνει.......goran 64 έγραψε:Πάντως απ τον τρόπο που (ΔΕΝ) πανηγύρισε το γκολ (μοναδική φορά που σκύβει το κεφάλι, δεν τρέχει σαν παλαβός, δεν φιλάει το σήμα της ομάδας του και γυρνάει χαλαρά προς τα πίσω) που έβαλε κατά της Πενιαρόλ (με το δεξί πόδι, σουτάροντας μάλιστα ακριβώς στο κέντρο της εστίας, έχοντας ίσως για μοναδική φορά σε όλα τα βιντεάκια αργήσει να "ανέβει" στο γρήγορο transition και η μπάλα πάει τυχαία επάνω του μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα στο τετ α τετ με τον συμπαίχτη του με το 7) κι απ την απογοήτευση του προπονητή της Πενιαρόλ που τους έβαλε γκολ (κάνει περίπου κινήσεις λες και φάγανε κανένα αυτογκόλ δηλαδή) τον κόβω κλεισμένο ήδη στους Ουρουγουανούς κιτρινόμαυρους και τα λοιπά είναι μάλλον παιχνιδάκια μανατζαρέων και ΑΡΔ για να βγάλουμε κι αυτό το τριήμερο μέχρι τον αγώνα με την Ντινάμο...
![]()
![]()
Προσωπική μου άποψη φυσικά, αλλά μάλλον δεν τρέχει κάστανο με τον παίχτη, εκτός κι αν η ομάδα του έχει κανένα ιδιαίτερο οπαδικό μίσος με την Πενιαρόλ...![]()
Υ.Γ. Αφήστε που Ροντρίγκεζ έχουμε ήδη έναν, από Γκα...μάλιστα το μικρό του όνομα κι αυτουνού, οπότε θα τους μπερδεύουμε εύκολα μετά...
Edit: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων όσα αναφέρω φαίνονται στο τρίτο βιντεάκι της είδησης της κεντρικής "Ο Γκαστόν Ροντρίγκεζ εν δράσει" και μόλις πρόσεξα ότι ούτε το 1ο γκολ του κατά της Πενιαρόλ πανηγυρίζει σχεδόν καθόλου, αλλά και ότι ο σκηνοθέτης παίρνει ξανά πρώτο πλάνο τις αντιδράσεις του προπονητή της Πενιαρόλ και σ αυτό το γκολ του 1ου ημιχρόνου του Ροντρίγκεζ...
και εκεί που το βάζει κάνει κοντινό και κατευθείαν το κόβει.
Πόσες φορές έχεις δει το "Θεωρίες Συνωμοσίας" ;
Τώρα για τις "Θεωρίες Συνωμοσίας" τι ακριβώς θα ήθελες να ακούσεις? 30 ή 50???Διάλεξε μόνος σου...
![]()
Αν σου πω ότι του λόγου μου το έγραψα το έργο μήπως θα είσαι πιο ευχαριστημένος τουλάχιστον?![]()
Υ.Γ. Για το δεύτερο γκολ όμως δεν λες κάτι...Εκεί είναι που κάνει μπαμ ότι δεν πανηγυρίζει...![]()
Εξ άλλου κάποιες προσωπικές εικασίες έκανα κι αμέσως έφαγα αχρείαστη ειρωνεία, αν δεν κάνω λάθος...
Υ.Γ. 2...Να οδηγάει ξέρει ο παίχτης???
Έχουμε έναν υποτιθέμενο παπά , κοιτάμε τεχνικά χαρακτηριστικά, αξία αγωνιστική και χρηματική και αναρωτιόμαστε αν "κολλάει" σε Κλάους και ομάδα.
Και έρχεσαι να γράψεις ότι έχει κλείσει στην Πενιαρόλ γιατί είδες στα βιντεάκια ότι δεν πανηγύρισε στα γκολ που έβαλε. Το πήγες 10 επίπεδα μακρυά , ε τι να σου γράψω ;;;; Δεν είναι υπερβολικό;;; Τουλάχιστον δεν είναι αυτό που θα "έβλεπε" κάποιος σε βιντεάκια για ποδοσφαιριστή.